Gode Tilbud
Home / Rejsemagasinet / Polen, Kolobrzeg turistinformation
kolobrzeg-fyret

Polen, Kolobrzeg turistinformation

Kolobrzeg (Tysk: Kolberg) med cirka 48.000 indbyggere er en af Polens mest populære badebyer beliggende ved Parsetaflodens udmunding i Østersøen.

Under II verdenskrig var Kolobrzeg den første polske by, der blev befriet, og der er et stort museum i byen.

Kolobrzeg er kendt for sine brede badestrande, wellness centre, spabade samt det specielle mikroklima og den mineralrige jod- og saltholdige luft, som efter sigende har stor gavnlig effekt på personer med bl.a. kredsløbssygdomme, åndedrætsproblemer og gigt.

Kolobrzeg har officiel status som kurby, hvor især tyske og polske kurgæster bliver behandlet.

Gennem århundrede har Kolobrzeg været et populært udflugtsmål for de der ville slappe af ved kysten og nyde godt af områdets specielle mikroklima. I de sidste årtier har Kolobrzeg udviklet sig voldsomt med det ene større wellness hotel efter det andet.

I takt med at der er kommet flere og flere større wellnesshoteller er selve bykernen i Kolobrzeg også blevet voldsomt renoveret så du i dag kan opleve en spændende og smuk renoveret gammel bydel der byder på mange gode restauranter og cafeer der indbyder til at nyde en rigtig slappe af dag eller ferie ved havet. Under EM i fodbold 2012 valgte det danske fodboldlandshold blandt andet valgt at bo i Kolobrzeg på det flotte hotel Marine.

Hoteller i Kolobrzeg

Vi har lavet et nyt hotel reserverings site hvor du kan søge blandt mange forskellige hoteller i Kolobrzeg i alle prisklasser.

Se billeder og priser på hoteller i Kolobrzeg her

Turistinformation Kolobrzeg

plac Ratuszowy 2
Kołobrzeg, Polen
+48 94 355 13 20
www.kolobrzeg.turystyka.pl

eller

Morska 1
Kołobrzeg, Polen
+48 94 352 08 55
www.klimatycznykolobrzeg.pl

Kør selv bilferie til Kolobrzeg

Find kør selv ferien her. Der er gode muligheder for at finde frem til en billig kør selv ferie hertil. Gå ind på vores hotelreservering på listen over hoteller i byen, find herefter det hotel der passer dig bedst. Til alle hotellerne er der en billedserie af hotellet ligesom der er oplysninger om hotellets faciliteter herunder parkering, og parkeringsmuligheder.

Miniferie i Kolobrzeg

Guidebøger, kort over byen og beliggenhed i landet. Hvis du gerne vil have en guidebog eller et trykt kort over byen kan du eventuelt lede hos Saxo på siden her