NYHED - Rejsemagasinet
Home / Rejsemagasinet / Polen / Polen, Kolobrzeg turistinformation
kolobrzeg-fyret

Polen, Kolobrzeg turistinformation

Polen fakta:

Indbyggertal: 38.600.000
Hovedstad: Warszawa
Valuta: Zloty
Religion: Romersk-katolsk (90 %) Ortodoks (2 %) Andre (8 %)
Styreform: Demokrati
Areal: 312.700 km2
Højeste punkt: Rysy (2.499 m)
Største byer: Warszawa (1,6 mio.), Lodz, Krakow, Wroclaw, Poznan, Gdansk, Szczecin

Kolobrzeg (Tysk: Kolberg) med cirka 45.000 indbyggere er en af Polens mest populære badebyer beliggende ved Parsetaflodens udmunding i Østersøen.

Under II verdenskrig var Kolobrzeg den første polske by, der blev befriet, og der er et stort museum i byen.

Kolobrzeg er kendt for sine brede badestrande, wellness centre, spabade samt det specielle mikroklima og den mineralrige jod- og saltholdige luft, som efter sigende har stor gavnlig effekt på personer med bl.a. kredsløbssygdomme, åndedrætsproblemer og gigt.

Kolobrzeg har officiel status som kurby, hvor især tyske og polske kurgæster bliver behandlet.

Gennem århundrede har Kolobrzeg været et populært udflugtsmål for de der ville slappe af ved kysten og nyde godt af områdets specielle mikroklima. I de sidste årtier har Kolobrzeg udviklet sig voldsomt med det ene større wellness hotel efter det andet.

I takt med at der er kommet flere og flere større wellnesshoteller er selve bykernen i Kolobrzeg også blevet voldsomt renoveret så du i dag kan opleve en spændende og smuk renoveret gammel bydel der byder på mange gode restauranter og cafeer der indbyder til at nyde en rigtig slappe af dag eller ferie ved havet. Under EM i fodbold 2012 valgte det danske fodboldlandshold blandt andet valgt at bo i Kolobrzeg på det flotte hotel Marine.

Hoteller i Kolobrzeg

Vi har lavet et nyt hotel reserverings site hvor du kan søge blandt mange forskellige hoteller i Kolobrzeg i alle prisklasser.

Se billeder og priser på hoteller i Kolobrzeg her

Turistinformation Kolobrzeg

plac Ratuszowy 2
Kołobrzeg, Polen
+48 94 355 13 20
www.kolobrzeg.turystyka.pl

eller

Morska 1
Kołobrzeg, Polen
+48 94 352 08 55
www.klimatycznykolobrzeg.pl

Transport til og fra Kolobrzeg

Busrejser

DT Rejser arrangerer ofte busrejser til Kolobrzeg hvor vi overnatter på det centralt beliggende hotel New Skanpol. Hotel New Skanpol er et meget populært hotel og pr 1/4 2015 åbnes hotellets nye wellness område med swimmingpool og sauna.

Med færge

Kolobrzeg har færgeforbindelse til solskinsøen Bornholm, nærmere betegnet til Nexø. I sommerhalvåret sejler det polske rederi dagligt med passagerkatamaranen Jantar, uden for højsæsonen sejles der også, dog ikke hver dag. Sejltiden er ca 4 1/2 time, færgens sejlplaner er dog anlagt efter polske turister.

Du kan se sejlplaner og priser for færgen her www.kzp.kolobrzeg.pl/

Kør selv bilferie til Kolobrzeg

Find kør selv ferien her. Der er gode muligheder for at finde frem til en billig kør selv ferie hertil. Gå ind på vores hotelreservering på listen over hoteller i byen, find herefter det hotel der passer dig bedst. Til alle hotellerne er der en billedserie af hotellet ligesom der er oplysninger om hotellets faciliteter herunder parkering, og parkeringsmuligheder.

Kolobrzeg (Tysk: Kolberg) med cirka 45.000 indbyggere er en af Polens mest populære badebyer beliggende ved Parsetaflodens udmunding i Østersøen. Under II verdenskrig var Kolobrzeg den første polske by, der blev befriet, og der er et stort museum i byen. Kolobrzeg er kendt for sine brede badestrande, wellness centre, spabade samt det specielle mikroklima og den …

Review Overview

Turistvenlighed - 90%
Turistinformation - 100%
Seværdigheder - 75%
Shopping - 85%
Prisniveau / Kvalitet - 100%

90%

Turistmeter

Summary : Kolobrzeg er måske ikke den by i Polen med flest turistattraktioner. Til gengæld er det en meget hyggelig by og er du til afslapning på wellness og kurhoteller eller badeferie ved store brede sandstrande, ja så er du havnet det rigtige sted. Og Polen er stadig et af europas billigste rejselande, så du får noget for pengene her

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
90