Gode Tilbud
 • Kronprinseparret i Stettin

  Kronprinseparret besøgte den 14 maj 2014 Stettin hvor de fik en kongelig modtagelse af byens borgere

 • Men vi venter......

  Byen Stettins borgmester venter i spænding på ankomsten af Kronprinseparret til Stettins smukke rådhus

 • Gæstebogen er klar

  Kronprinseparret skal naturligvis skrive i byen Stettins gæstebog, siden og pennen er klar

 • Kronprinsen skriver i gæstebogen

  Kronprinsen skriver i gæstebogen mens byen Stettins borgmester ser på

 • Flot kage venter

  Polakkerne er rigtigt dygtige til at lave flotte og velsmagende kager, dette skulle kronprinseparret naturligvis ikke gå glip af

 • Kagen skæres for

  Den flotte kage skæres for, naturligvis under skarp overvågning af fotografernes kameraer

 • Og så til arbejdet

  Efter underskrifter og kage på Stettins rådhus var det tid til at komme i gang med dagens program

 • Besøg Stettin

  Der er mange gode grunde til at besøge Stettin. Her får du stadig meget ud af dine penge når du går i byen eller skal shoppe

 • Brede boulevarder og masser af cafeliv

  Stettin kaldes også "Lille Paris" idet gadeprojekteringen i byen er anlagt efter Parisisk forbillede med brede boulevarder og store rundkørsler

 • Oderfloden giver liv til byen

  Oderfloden strømmer gennem Stettin og er med til at give byen liv, langs med Oder kommer flere og flere restauranter, cafeer og pubber

 • Masser af shoppingmuligheder

  I Stettin er der rigtigt mange muligheder for at shoppe, både i store moderne centre eller på spændende og sjove markeder

Stettin

Oplev Polens 7 største by, Stettin har meget at byde på, smuk natur, opera, operette, filharmonikere, golf, gokart, bowling, diskoteker, danserestauranter, gode spisesteder samt gode indkøbsmuligheder , her er, for at sige det kort, noget for enhver smag.

I rejsens pris indgår følgende:

Bustransport fra og til opsamlingsstederne
Lovpligtige afgifter
Overnatning i dobbeltværelse ( enkeltværelse mod tillæg )
Morgenmad på hotellet (medmindre andet er angivet)
Tur til krystal engros udsalg køres tirsdage og lørdage kl. 09.30
(ikke i perioden 1/2 – 15/2 2015)
Tur til ZAN marked køres tirsdage og lørdage klokken 11.00

Rejser til Stettin med afrejse fra Jylland

Rejser til Stettin med afrejse fra Sjælland

Nedenstående kan du læse lidt om Stettin i Polen.

Stettin er Polens 7de største by med 430.000 indbyggere

Et besøg i Stettin er et besøg i et gammelt stykke Danmark, selvom vi skal mange år tilbage i historien da Stettin var en by under dansk herredømme.

Har du været i Stettin før vil du opleve at byen er i hastig forandring og det er måske tid til at give byen en ny chance.

Tidligere var byen i nogle danskeres øjne lidt trist men i dag er der masser af nye spændende bygninger der er skudt op.

Se f. eks hvordan man i Stettin rekonstruerer den gamle bydel i ny stil, Polakkerne er dygtige håndværkere.

For førstegangs besøgende er der mulighed for at stifte bekendtskab med en lille del af Europas 9de største land mens det stadigt er muligt for en afgiftsplaget dansker kan føle sig som rigmand til en billig penge.

Der er masser af indkøbsmuligheder, både på markeder, i butikker og i kæmpe indkøbscentre, de fleste varer er til priser der ( heldigvis ) stadig ligger betydeligt under priserne på tilsvarende varer i Danmark.

Vidste du f. eks at den 300 km2 store by Stettin kaldes Polens Paris p.g.a. den særegne gadeprojektering med mange rundkørsler og store brede boulevarder.

Når foråret kommer til byen rykker mange pubber og cafeer dele af forretningen ud på boulevarderne.

Stettin har meget at byde på , smuk natur , opera , operette , filharmonikere , golf , gokart , bowling , diskoteker , danserestauranter , gode spisesteder samt gode indkøbsmuligheder , her er noget for enhver smag.

Skal du holde fest , seminar eller firmaudflugt kan DenTour Rejser også være dig behjælpelig med at arrangere dette til meget fordelagtige priser.

Du kan se en udførlig omtale af Stettin seværdigheder samt links til kulturelle aktiviteter på specialsitet her.

Links: Stettin turist  Stettin Wiki  Stettin Airport  Polen turist  Polen Wiki  Valutakurser  UM om Polen  Vejret

Gratis ferie !!! Ideer til indkøb – Hvad er billigt i Polen?

Gratis ferie kan vi ikke love dig men nedenstående forsøger vi at give dig en ide om hvad det kan betale sig at købe når du kommer til Polen. Der er rigtig mange ting der stadig er billige og hvis du planlægger hjemmefra hvad du kunne have interesse i at købe kan du i langt de fleste tilfælde tjene hjem til hele turen og lidt til.

Tandlægebesøg

En af de ting der virkeligt er billigere i Polen er f. eks tandlæger , vi kan tilbyde at skabe kontakt til dygtige og veluddannede tandlæger der kan klare at ordne dine tænder til langt under 1/2 delen af priserne i Danmark. Hør nærmere hos bureauet eller se www.unimedex.dk . Hvis der er tale om en længerevarende behandling kan det i mange tilfælde svare sig at tage hjem og derpå tage til Szczecin igen på et senere tidspunkt for færdiggørelse af behandlingen. Vi sørger for at der er dansk- eller svensk talende tolk til stede ved den indledende behandling hos tandlægen , således at du kan føle dig ganske tryg.

Optiker

Optikerne i Stettin sælger de samme varer som du finder i danske forretninger, forskellen er blot at i Stettin koster et par briller kun det halve af hvad de tilsvarende briller koster i Danmark.

Medicin

En anden ting der kan spares mange penge på i Polen er medicin , specielt naturmedicin er meget billigere i Polen end i Danmark , men også megen receptpligtig medicin kan med fordel købes i Polen , vi kan desværre ikke hjælpe med at finde ud af hvilken medicin du må bringe over grænserne – kontakt evt. told- og skat for nærmere oplysninger.

Rav og krystal

Det er 2 ting der kan spares rigtig mange penge på. I Stettin er der flere store forretninger der sælger krystal ligesom du også finder det på markederne rundt omkring i byen.

Børneudstyr

Der er lavere moms på børneudstyr i Polen hvilket betyder at disse varer er meget billige i Polen. Barnevogne og børnetøj især , men også legetøjet til børnene kan du finde billigere i Polen end i Danmark.

Rejser til Stettin med afrejse fra Jylland

Rejser til Stettin med afrejse fra Sjælland