Kolobrzeg er vel nok Polens mest populære badeby, vi har lavet en aftale med det nye 5 stjernede Diune Hotel & Resort der ligger kun 20 meter fra den fantastiske brede sandstrand, priserne på et super ophold i Kolobrzeg starter fra 1.490,- pr person (billigste måneder).

Kolobrzeg er Polens mest populære kur, wellness og badeby med en fantastisk sandstrand,  I Kolobrzeg er det muligt at forkæle sig selv til meget fordelagtige priser.

Vi har mange afgange til Kolobrzeg og vi benytter det nyåbnede 5 stjernede Hotel & Resort Diune.

Rejserne koster fra 1.490 kr pr person.

På vores rejser til Kolobrzeg er der inkluderet morgenmad i opholdet.

Du kan se aktuelle planer og priser for kommende rejser

Kolobrzeg med afrejse fra Jylland

Kolobrzeg med afrejse fra Fyn

Kolobrzeg med afrejse fra Slagelse og Næstved

Kolobrzeg med afrejse fra øvrige Sjælland

Kolobrzeg er vel nok Polens mest populære badeby, vi har lavet en aftale med det nye 5 stjernede Diune Hotel & Resort der ligger kun 20 meter fra den fantastiske brede sandstrand, priserne på et super ophold i Kolobrzeg starter fra 1.490,- pr person (billigste måneder). Kolobrzeg er Polens mest populære kur, wellness og badeby med en fantastisk sandstrand,  I Kolobrzeg er det muligt at forkæle sig selv til meget fordelagtige priser. Vi har mange afgange til Kolobrzeg og vi benytter det nyåbnede 5 stjernede Hotel & Resort Diune. Rejserne koster fra 1.490 kr pr person. På vores rejser til Kolobrzeg er der inkluderet…

5 stjernet Hotel i Kolobrzeg

Wellness i Kolobrzeg

User Rating: 3.63 ( 3 votes)