Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Aalesund

Norge Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Norge

#Norway Rejser til Norge Norge virker måske ikke som den oplagte turistdestination, men det er nemt at komme hertil, uanset hvor man rejser fra. Landet byder på...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Aalesund

Ålesund er omgivet af havet og med dens udprægede Art Nouveau-arkitektur, har byen altid været en havneby, der fokuserede på handel.

Selv dens oprindelige navn betød bogstaveligt talt “markedsplads i byen.” Med Mount Aksla i baggrunden og havfiskeriet som livsstil, er dette et afslappet samfund, der nyder en tilværelse med et langsommere tempo, og dette gør den til den perfekte destination for din næste ferie. Hvis du er klar til at se de nordlige fjorde, så er det lige her, du skal hen – især hvis du vil undgå turisterne.

Sejlads påvirker i udpræget grad den lokale kultur

Ålesund centrum er så tæt pakket, at enhver yderligere ekspansion på den lille halvø er umulig. Alligevel ligger Sunnmøre Museum, som er et af de bedste i landet, lige øst for centrum. Stedet, hvor det ligger, er et gammelt handelscenter, der var aktivt i området i mere end 500 år, og næsten 50 gamle bygninger er blevet flyttet hertil. Der er også over 40 både udstillet her, og blandt dem er et kommercielt handelsfartøj, der var i drift omkring starten af ​​det 11. århundrede.

Hvis du tilfældigvis er på den vestlige ende af halvøen i stedet for den østlige ende, så er det, der malerisk nok kaldes “Atlanterhavsparken” noget, du kan bruge hele dagen på. Du får et kig på, hvordan livet er under vandoverfladen i fjordene, og du tages på en rejse gennem den rigdom, kysten har at byde på. Det er afgjort en af ​​de mest unikke oplevelser, Ålesund har at byde på!

Et sidste stop bør være på middelalder-museet, hvis du kan få det til at passe. Åbningstiderne her er meget begrænsede, så det er ikke sikkert, at det kan passes ind i dine planer. Der er en række artefakter udstillet her, der viser, hvordan livet var i middelalderen i Norge, og der er en række middelalderlige illustrationer, der viser livet i som det foregik. Bestemt interessant og umagen værd!

Du kan ikke undslippe uden gode fisk og skaldyr!

Der er en række bygninger langs kajen, der byder på gode spise muligheder for hele dit ophold i Ålesund, men der er nok ingen, der er bedre end Sjobua. De grove bjælker og pæle inden i bygningen kan være en smule visuelt afskrækkende, men de friske skaldyr, som du personligt kan vælge fra tankene vil hurtigt fjerne enhver betænkelighed, du måtte have.

Hvis du ønsker at komme lidt væk fra fisk og skaldyr, så er XL Diner er stedet at være. Det er ikke din typiske snask, der byder på spandevis af stegte fødevarer, der drypper af olie og kalorier. Du får et stort udvalg af norske retter, mange der er grøntsagsbaseret, og et stort udvalg af saucer, du kan inkludere i dit måltid. Du skal komme her mindst en gang for at prøve deres Bacalao!

Ålesund har meget at tilbyde, selv om samfundet er pakket, sammenklemt, og mindre end din gennemsnitlige ferieby. Hvis du har planer om at tage hertil, så tag disse ideer med i din ferieplan, og du vil få den bedste tænkelige tur!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Norges turistkontor

#Touristboard Norway Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Norway #visitNorway #iNorway #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Norge valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 1, 5 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Norwegian National Bank #norway #krone #nok #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ålesund
scattered clouds
14.9 ° C
17.7 °
13.4 °
62 %
6.7kmh
40 %
man
15 °
tirs
11 °
ons
10 °
tors
11 °
fre
9 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Aalesund #iAalesund #VisitAalesund #Norway #VisitNorway #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her