Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Aarhus

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Aarhus

Danmark er generelt roligt, fredeligt og roligt. Dette er også tilfældet i Jylland, den vestlige del af landet. Men der er også steder, hvor livet pulserer. Byen Aarhus, der har 290.000 indbyggere, er en af ​​dem. Hvis du er på ferie i Midtjylland, skal du planlægge et besøg i Århus: I løbet af dagen er shoppinggaderne i Århus godt befolket, når alt kommer til alt er der adskillige specialbutikker, butikker, caféer og restauranter her. De mest berømte gader for shoppingentusiaster er Ryesgade, Søndergade og Clemens-Torv. I den nordlige del af byens centrum finder du Latinerkvarter, et distrikt der ikke kun er livligt om dagen. Især Badstuegade, Graven og Rosengade er populære hos insidere. Om aftenen kan du høre levende musik fra forskellige musikkældre, og sultne besøgende har mange muligheder for at tilfredsstille deres sult eller bare drikke et glas øl og se, hvordan det går.

Hvis du vil lære Århus bedre at kende, skal du købe Århus Pass. Passet kombinerer gratis adgang til forskellige museer med gratis brug af lokal offentlig transport. Du har et godt overblik over byen fra rådhustårnet, ikke underligt i en højde på omkring 60 meter. Den mest karakteristiske kirkebygning er den gotiske katedral, som især er berømt for sine malerier. Den mest berømte attraktion er det mest berømte friluftsmuseum “Den Gamle By”, en samling af forskellige gård- og byhuse fra det 16. til det 19. århundrede. Århundrede. Bygningerne blev samlet fra forskellige dele af landet og genopbygget her i overensstemmelse med originalen. Gamle hyttehaver, lejligheder og forskellige udstillinger bidrager til den livlige atmosfære i “Den Gamle By”. Århus er en havneby, der er godt beskyttet mod nordlige vinde af halvøen Djursland og nu er hjemsted for mange motorbåde og sejlbåde i alle størrelser. Som overalt i Skandinavien er vandsport et stort emne, men det indre af landet tilbyder også meget.

Vandrere og cyklister føler sig hjemme i regionen omkring Silkeborg og Skanderborg, som ikke ligger langt fra byen. I det skovklædte område er der adskillige søer, der er berømte for deres gode muligheder for kano og kajak. Lystfiskere føler sig også hjemme her, chancen for at fange smuk aborre, gedde og gøg er stor. Et vigtigt lokalt rekreativt område i Århus er forlystelsesparken, som er særlig populær blandt børn. Det blev oprettet for mere end hundrede år siden. Marselisborg Slot ligger i Marselis-skoven. Den danske dronning Margarethe II tilbringer ofte sin sommerferie her. Under hendes tilstedeværelse skifter dronningens pelsbeklædte livvagt præcis kl. 12. En ceremoni, der skal ses og måske også fotograferes. Marselisskoven ligger direkte ved havet, kun strande og udflugtsrestauranter afbryder den idylliske bred. I udkanten af ​​skoven ligger Museum Moesgård, som har unikke udstillinger fra sten-, bronze- og jernalderen. Her ligger også den verdensberømte  Gravballemand. Meget velbevaret det blev garvet næsten som læder i heden, og besøgende kan beundre det under glas.

 

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Aarhus Tourist Information

VisitAarhus
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus

T: +45 8731 5010

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Aarhus
overcast clouds
17.1 ° C
17.1 °
16.4 °
80 %
1.9kmh
97 %
tors
17 °
fre
17 °
lør
15 °
søn
17 °
man
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Venskabsbyer

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Aarhus #iAarhus #VisitAarhus #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her