Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Åbenrå

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Åbenrå

Aabenraa (tysk: Apenrade) i Sydjylland er en af ​​Danmarks ældste havnebyer. Fiskeri, handel og skibsfart i det 17. – 18. århundrede resulterede i stort salg i byen. Havnen i Aabenraa er 8,5 meter den tredje dybeste havn i Danmark og den vigtigste havn i Sydjylland. Byen har mange gamle smukke huse og gamle jyske indretningstraditioner og bygninger skinner over hele byen.

Artefakter fra århundreders skibsfart opbevares i Aabenraa Museum. Billeder af skibe, skibe i flasker og forskellige genstande, der blev fundet og afleveret af de mange skibe, der passerede havnen i Aabenraa, kan nu findes her. I betragtning af den store mængde skibsfart, der tidligere har fundet sted i Aabenraa, er der mange spændende historier på museet.

På nordsiden af ​​byen er den gamle kirke bygget i munkesten omkring 1250. Kirken gennemgik en grundig restaurering mellem 1949 og 1956, da kirken på det tidspunkt var i dårlig stand. I dag er skibet, korset og koret bevaret. På den nordlige side af kirken er der et sent gotisk sakristi. Et sakristi er rummet i en kirke, der opbevarer bibler, klæder, vin og andre genstande, der bruges til en gudstjeneste.

Brundlund kunstmuseum har mange spændende kunstværker at tilbyde. Slottet var residens for forskellige lensmænd og amtsmænd i århundreder, indtil det blev omdannet til det nuværende kunstmuseum i 1997. Kunstværker udstilles hovedsageligt af sydjyske kunstnere, temaer og samtidskunst.

Aabenraa har også Danmarks længste gågade. Her finder du et stort antal specialbutikker, caféer og restauranter, der er klar til at byde de mange forskellige turister velkommen i løbet af sæsonen. Mange af butikkerne ligger i gamle huse, hvilket er med til at skabe en meget speciel atmosfære i den lange gågade. Forskellige arrangementer afholdes i løbet af sæsonen, herunder koncerter og en årlig gourmetfestival.

Nord for Aabenraa Fjord ligger Løjtland. I modsætning til Aabenraas meget flade landskab består Løjtland af høje morænebakker og et noget mere varieret terræn. Her er smukke gamle huse med stråtag, jyske parcelhuse og natur.

Strandene i Aabenraa er blandt de bedre strande i Danmark. Strandene er meget børnevenlige med lavt vand og en lang anløbsbro. Vandet er generelt roligt, og det er let at finde et uforstyrret sted at nyde en dag på det lave vand. Strandene varierer fra åbne sandstrande til smalle stenstrande, hvor træerne vokser næsten til vandet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Åbenrå Tourist Information

VisitAabenraa
Storegade 30
6200 Aabenraa

T: +45 74 62 35 00

www: Website Link

Destination Sønderjylland

Perlegade 48, 1. sal
6400 Sønderborg

T: +45 8182 4570

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Aabenraa
overcast clouds
6.9 ° C
7.2 °
6.6 °
98 %
3.8kmh
92 %
søn
7 °
man
6 °
tirs
5 °
ons
6 °
tors
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Venskabsbyer

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Åbenrå #iÅbenrå #VisitÅbenrå #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her