Ajaccio

Napoleons fødeby Ajaccio er et kæmpemæssigt Napoleon show , utallige gader er opkaldt efter ham og souvenierboderne kæmper en brav kamp for at faldbyde alt i Napoleons krims krams. Bortset fra dette er Ajaccio en flot by der især har meget at byde på rent naturmæssigt.

Museer i Ajaccio
Fesch Museum er hjemsted for Kardinal Fesch ( Napoleons onkel ) samlingen. Her finder du frankrigs største samling af italiensk kunst.

Udflugter fra Ajaccio
Bonifacio , en middelalderby der markerer Korsikas ende. Herfra kan du komme på interessante bådture til grotterne langs med kysten.

Rejser til Ajaccio

Det er let at komme til byen med offentlig transport, du kan se mere om de forskellige muligheder for offentlig transport samt om arrangerede rejser i afsnittet, rejse og bo.

Hotel og lejlighed i Ajaccio

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Se mere i afsnittet om hotel og lejligheder, rejse og bo.

Seværdigheder i Ajaccio

Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre.

Shopping i Ajaccio

Shopping er populært. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. Normalt vil det være sådan at detail og specialbutikker ligger i centrum. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder i afsnittet se og gøre.

Restauranter i Ajaccio

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke

Information om Ajaccio og Frankrig

Vi er sociale

5,204FansLike
103FølgereFølg
169FølgereFølg
45FølgereFølg
209AbonnenterAbonner

Valutakurs i Frankrig (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4635

FAKTA OM FRANKRIG :
Indbyggertal: 59.400.000
Areal: 550.000 km2
Hovedstad: Paris
Valuta: Euro
Sprog: Fransk
Religion: Katolikker ( 81 % ) , muslimer ( 7 % )
Styreform: Republik
Største byer: Marseille , Lyon ,
Telefon selvvalg: 00 33

KORT OM FRANKRIG :
Frankrig er et spændende land at rejse i. Mange af verdenshistoriens store begivenheder har udspillet sig i Frankrig , så der er nok af seværdigheder og steder af interesse man som turist kan udforske.
Frankrig er et land som mange elsker at hade , franskmænd er specielle , men de bor i et land som man næsten må se , uanset hvad du ønsker at foretage dig i din ferie finder du i Frankrig med garanti noget der passer dig , uanset om du vil på badeferie ved den Franske riviera eller måske en vandreferie i de Franske alper passer dig bedre. Kan du lide rødvin , ja så byder Frankrig på verdens bedst kendte vinområder hvor der med garanti skulle være en chance for at stifte bekendtskab med livets dråber.

TURISTINFORMATION – AMBASSADE – KONSULAT
DANMARKS AMBASSADE
77 Avenue Marceau , 16 arr. , Paris
Telefon: +33 (0) 1 4431 2121 / Telefax: +33 (0) 1 4431 2188

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here