Rejser til Alanya, Tyrkiet
Her finder du information og tilbud på rejser til Alanya.
Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber.

I søgemaskinen kan du søge efter hotel eller du kan søge efter flyrejser.

Du kan skifte mellem søgning ved at klikke på symbolet

Hotel og lejlighed i Alanya

Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Du kan foretage en søgning på de bedste tilbud på lejligheder og hoteller i alle de større hotelportaler og hotellernes egne websites på søgemaskine her.

Lej en bil i Tyrkiet

Se mere herunder omkring leje af bil

Hvis du skal på kør selv ferie til Tyrkiet kunne det måske være en ide at leje en lækker luksusbil eller autocamper. Mange vælger at lade bilen stå umiddelbart efter den tyske grænse og ruller videre i en smart og lækker ny bil.

Uanset hvor du skal bruge en bil kan vi anbefale at du prøver en søgning efter bedste pris på billeje i Tyrkiet hos holiday cars der søger blandt mange forskellige udlejningsfirmaer i hele verden og herefter præsenterer en prissammenligning med billigste priser først.

Hvordan kommer man til Alanya

Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer

Der er flere muligheder for at komme til Tyrkiet. Herunder kan du se beskrivelse af de forskellige muligheder for hvordan du kan rejse til Tyrkiet. Vi omtaler de mest almindeligt benyttede muligheder for transport.

Kør selv ferie

Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport

Hvis du er interesseret i egen transport er det blot at benytte vores samarbejdpartners søgemaskine der søger i alle de store hotel portaler samt på hotellernes egne sider, efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik. Søg hotel tilbud her.

Busrejser til Alanya

Busrejser er altid populære, se mere omkring priser og tilbud på busrejser

Hvis du er interesseret i en busrejse til Tyrkiet er der muligheder for dette også. Busrejse selskabet Flixbus dækker næsten alle lande og der er mange gode og billige busrejser at finde.

Hvis du vil på busrejse til Tyrkiet kan du komme til Skopje eller Sofia med Flixbus og derfra kan du komme videre med flere forskellige tyrkiske busselskaber.

Vi mener den bedste søgemaskine er omis der søger bus, tog og flyforbindelser til en given destination, det er ikke alle destinationer de har mulighed for at søge bus og togforbindelser på, men det er den mest komplette søgemaskine pt.

Som hos flyselskaberne er det sådan at jo tidligere du bestiller din busrejse, jo billigere er det. Du kan søge efter busrejser til Tyrkiet her.

Grupperejser med bus og fly

Grupperejser er en mulighed for at spare på rejseudgifterne, se mere omkring tilbud på grupperejser herunder

Hvis i er en større gruppe er der gode rabatter på rejser. Vi arrangerer ikke selv grupperejser, men vi har gode kontakter til rejsebureauer der er specialister i at arrangere rejser for større og mindre grupper, det kan f.eks være bridgeklubben, alle dine gode venner og bekendte, den politiske forening eller en familierejse. Du kan udfylde formular og få et ganske uforpligtende tilbud på en grupperejse der er skræddersyet til lige netop jeres behov. Bed om at få et tilbud på en rejse.

Kan man rejse med tog til Alanya ?

Togrejser sporer efter nogle år, igen en stigende interesse, specielt er interrail igen blevet populært, se mere om rejser med tog herunder 

Hvis du er interesseret i rejser med tog til Tyrkiet, i de seneste år er interrail blevet mere og mere populært. Der er flere tyrkiske togselskaber der betjener et udbygget jernbanenet hvor der er gode togforbindelser mellem de større byer. Hvis byen ikke har en station er der gode busforbindelser til nærmeste station.

Bemærk dog at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website.

Du kan søge efter togrejser til Tyrkiet her.

Hvad er nærmeste lufthavn til Alanya

Vil du på flyrejse ?, hvor er nærmeste lufthavn

På kortet kan du se hvilken lufthavn der er nærmest på byen. har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Find transfer til og fra terminal

Hvor ligger Alanya i Tyrkiet ?

Hvor ligger byen i Tyrkiet og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet herover kan du se i hvilke region / delstat byen ligger i Tyrkiet. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser m.v ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter et større kort åbner.

Turistinformation om Alanya

Herunder kan du finde tips og gode råd om seværdigheder og aktiviteter

Du kan finde informationer om byen og Tyrkiet på website der har mere udførlig information om turistinformation, turistkontor, seværdigheder, festivaller og arrangementer i byen og området. Mere information her

Hvad skal man se i Alanya

Du skal naturligvis se og opleve noget når du er kommet frem til dit mål

Når du er på rejse skal du naturligvis også have oplevelser med hjem i bagagen. Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre. Du kan finde mere detaljeret information om rejser til Tyrkiet her

Shopping i Alanya

Shopping er altid populært, er der mulighed for at gøre et godt køb ?, eller er der mulighed for at købe noget som man absolut ikke kan undvære

Der er gode shopping muligheder i Tyrkiet. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Rundt omkring byens centrale plads ligger de forretninger der sælger “mærkevarer”, i sidegaderne finder du de forretninger der forhandler lidt mere “dagligdags varer”. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder på siden her.

Gode restauranter i Alanya

Er du sulten ?, Find en god restaurant i byen.

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke. Du kan finde anmeldelser og rating på gode og billige restauranter og spisesteder her.

Tandlæger i Tyrkiet

Flere og flere danskere rejser over grænsen for at benytte sig at tandlæger i udlandet. Se tips om tandlæger i Tyrkiet herunder

Det er en del billigere at benytte tandlæger i Tyrkiet frem for danske tandlæger. Besparelsen ved at benytte en tyrkisk tandlægeklinik til  er generelt på 40 – 50 %

Ferie i Alanya

Kort og godt om ferie og rejser til byen

Med det varme turkisblå hav og de hvide sandstrande der strækker sig mange kilometer langs kysten, er en ferie til Alanya et populært valg blandt par og familier. Dette moderne feriested ved Tyrkiets middelhavskyst har et stort udvalg af aktiviteter for alle aldre, og er en fantastisk destination til en ferie i solen.

Dette feriested på den tyrkiske riviera er det perfekte sted til at slappe af på en liggestol og nyde solen under ferien. Alanya strand har varmt og klart vand, der er ideelt til svømning, og dem der elsker fart og spænding kan nemt blive fristet af alle de mange vandsportsaktiviteter der tilbydes, så som vandski, para sailing og bananbåde.

Hvis du leder efter en familieferie, er Alanyas rene strande og det lave vand ideelt for børn, og desuden finder man nogle af Tyrkiets bedste badestrande i Belek, ikke langt der fra. I den nærliggende by Side er der masser af restauranter og barer, hvor man kan tage en pause fra solbadningen.

Tag til havneområdet, hvor der er godt med underholdning om aftenen. Alanyas moderne marina kommer bliver fyldt med liv om natten, hvor man kan besøge de summende barer og restauranterne, hvor man kan spise, mens du ser solen gå ned over bugten.

Hvis du leder efter udflugter på din ferie til Alanya, så er den nærliggende Aqua Park et sjovt sted for hele familien. Hvis du holder af shopping, er der masser af butikker og håndværksboder, der sælger læder, smykker og kunsthåndværk.

Hvis du ønsker lære mere om Tyrkiets fortid under din ferie i Alanya, hvorfor så ikke besøge Damlatas grotterne eller det historiske slot og det røde tårn i byen.

Ferie med børn i Alanya

Om ferie i Tyrkiet med børn

Mere information om Tyrkiet

Herunder finder du forskellige praktiske informationer som kan være nyttige i forbindelse med din rejse

Hvornår er der helligdage i Tyrkiet

Herunder kan du se hvornår der er helligdage i Tyrkiet

Liste, helligdage og fridage i Tyrkiet. På listen kan du se alle officielle helligdage i Grækenland år for år i overskuelig kalender.

Hvornår er det bedst at rejse til Tyrkiet

Hvornår er den bedste periode på året at rejse på ferie ?

Hvordan er vejret i Alanya

Alanya
few clouds
8.9 ° C
9 °
8.9 °
66 %
1.5kmh
20 %
man
19 °
tirs
19 °
ons
20 °
tors
22 °
fre
21 °

Valutakurs i Tyrkiet (Lira)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here