Rejser til Alcudia, Spanien
Her finder du information og tilbud på rejser til Alcudia.
Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber.

I søgemaskinen kan du søge efter hotel eller du kan søge efter flyrejser.

Du kan skifte mellem søgning ved at klikke på symbolet

Hotel og lejlighed i Alcudia

Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Du kan foretage en søgning på de bedste tilbud på lejligheder og hoteller i alle de større hotelportaler og hotellernes egne websites på søgemaskine her.

Lej en bil i Spanien

Se mere herunder omkring leje af bil

Hvis du skal på kør selv ferie til Spanien kunne det måske være en ide at leje en lækker luksusbil eller autocamper. Mange vælger at lade bilen stå umiddelbart efter den tyske grænse og ruller videre i en smart og lækker ny bil.

Uanset hvor du skal bruge en bil kan vi anbefale at du prøver en søgning efter bedste pris på billeje i Spanien hos holiday cars der søger blandt mange forskellige udlejningsfirmaer i hele verden og herefter præsenterer en prissammenligning med billigste priser først.

Hvordan kommer man til Alcudia

Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer

Der er flere muligheder for at komme til Spanien. Herunder kan du se beskrivelse af de forskellige muligheder for hvordan du kan rejse til Spanien. Vi omtaler de mest almindeligt benyttede muligheder for transport.

Kør selv ferie

Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport

Hvis du er interesseret i egen transport er det blot at benytte vores samarbejdpartners søgemaskine der søger i alle de store hotel portaler samt på hotellernes egne sider, efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik. Søg hotel tilbud her.

Busrejser til Alcudia

Busrejser er altid populære, se mere omkring priser og tilbud på busrejser

Hvis du er interesseret i en busrejse til Spanien er der muligheder for dette også. Selskabet Flixbus har busforbindelser til Spanien og der er mange gode og billige rejser at finde.

Vi mener den bedste søgemaskine er omis der søger bus, tog og flyforbindelser til en given destination, det er den mest komplette søgemaskine pt og den søger blandt andet Flixbus forbindelser og sammenligner disse med andre transportformer.

Som hos flyselskaberne er det sådan at jo tidligere du bestiller din busrejse, jo billigere er det. Du kan søge efter busrejser til Spanien her.

Grupperejser med bus og fly

Grupperejser er en mulighed for at spare på rejseudgifterne, se mere omkring tilbud på grupperejser herunder

Hvis i er en større gruppe er der gode rabatter på rejser. Vi arrangerer ikke selv grupperejser, men vi har gode kontakter til rejsebureauer der er specialister i at arrangere rejser for større og mindre grupper, det kan f.eks være bridgeklubben, alle dine gode venner og bekendte, den politiske forening eller en familierejse. Du kan udfylde formular og få et ganske uforpligtende tilbud på en grupperejse der er skræddersyet til lige netop jeres behov. Bed om at få et tilbud på en rejse.

Kan man rejse med tog til Alcudia ?

Togrejser sporer efter nogle år, igen en stigende interesse, specielt er interrail igen blevet populært, se mere om rejser med tog herunder 

Hvis du er interesseret i rejser med tog til Spanien, i de seneste år er interrail blevet mere og mere populært. Der er flere spanske togselskaber der betjener et udbygget jernbanenet hvor der er gode togforbindelser mellem de større byer. Hvis byen ikke har en station er der gode busforbindelser til nærmeste station.

Bemærk dog at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website.

Du kan søge efter togrejser til Spanien her.

Hvad er nærmeste lufthavn til Alcudia

Vil du på flyrejse ?, hvor er nærmeste lufthavn

På kortet kan du se hvilken lufthavn der er nærmest på byen. har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Find transfer til og fra terminal

Hvor ligger Alcudia i Spanien ?

Hvor ligger byen i Spanien og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet herover kan du se i hvilke region / delstat byen ligger i Spanien. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser m.v ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter et større kort åbner.

Turistinformation om Alcudia

Herunder kan du finde tips og gode råd om seværdigheder og aktiviteter

Du kan finde informationer om byen og Spanien på website der har mere udførlig information om turistinformation, turistkontor, seværdigheder, festivaller og arrangementer i byen og området. Mere information her

Hvad skal man se i Alcudia

Du skal naturligvis se og opleve noget når du er kommet frem til dit mål

Når du er på rejse skal du naturligvis også have oplevelser med hjem i bagagen. Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre. Du kan finde mere detaljeret information om rejser til Spanien her

Shopping i Alcudia

Shopping er altid populært, er der mulighed for at gøre et godt køb ?, eller er der mulighed for at købe noget som man absolut ikke kan undvære

Der er gode shopping muligheder i Spanien. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Rundt omkring byens centrale plads ligger de forretninger der sælger “mærkevarer”, i sidegaderne finder du de forretninger der forhandler lidt mere “dagligdags varer”. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder på siden her.

Gode restauranter i Alcudia

Er du sulten ?, Find en god restaurant i byen.

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke. Du kan finde anmeldelser og rating på gode og billige restauranter og spisesteder her.

Tandlæger i Spanien

Flere og flere danskere rejser over grænsen for at benytte sig at tandlæger i udlandet. Se tips om tandlæger i Spanien herunder

Det er en del billigere at benytte tandlæger i Spanien frem for danske tandlæger. Besparelsen ved at benytte en spansk tandlægeklinik til  er generelt på 15 – 20 %

Ferie i Alcudia

Kort og godt om ferie og rejser til byen

Rejser til Alcudia er ensbetydende med skønne strande, fantastiske kystlandskaber og livlige ferieminder. Byen ligger på den nordøstlige kyst af Mallorca, og her kan både familier og par nyde 7 kilometer gyldne sandstrande. Her finder du også en malerisk havn og sjove attraktioner, blandt andet et vandland.

Den brede Alcudia bugt er 8 kilometer lang, og der er mange fine, familievenlige strande. Alcanada stranden ligger tæt ved Alcudia havn. Her er der lavt badevand, der er ideelt til familiens yngste. Hvis dagen skal være fuld af sjov og aktiviteter, kan I vælge Playa De Alcudia tæt på byens centrum.

Med de smukke naturomgivelser, er det nordøstlige Mallorca det perfekte område for par, der vil have afslapning og kvalitetstid sammen. Når du rejser til Alcudia får du en smagsprøve af alle områdets bedste sider med en blanding af kultur, historie og betagende landskaber, perfekt til et romantisk ophold. Brug dagene med afslapning på stranden, gå på opdagelse i den gamle bydel om eftermiddagen og nyd en middag på en af de fortrinlige lokale restauranter om aftenen.

I kan vælge mellem forskellige hoteller, feriehuse og lejligheder, så jeres romantiske Alcudia ferie kan skræddersys præcis efter jeres ønsker. For par på rejser til Alcudia, vil vi anbefale, at i sætter tid af til at nyde de gyldne strande og al den smukke natur, der gør Alcudia til så skønt et feriested. Hvis I vil have en afslappende dag, kan I tage til den rolige strand i S’illot og nyde livet i fred og ro. I kan også gå på oplevelse i Alcudias berømte gamle bydel, hvor borgen fra de 13. århundrede og bymurene fra middelalderen er en imponerende oplevelse.

Alcudia er det perfekte sted til familier, der vil have masser af sjov aktivitet i ferien, men samtidig foretrækker et roligt område, der byder på afslapning såvel som spænding for ungerne. Feriebyen ligger på Mallorcas nordøstlige kyst, og her er mange forskellige indkvarteringsmuligheder, sjove attraktioner, gode restauranter og en spændende kultur at opleve. Mange familier vender tilbage år efter år for at genopleve den familievenlige atmosfære, som i finder her.

På en Alcudia ferie er der også mange forskellige attraktioner for familier. Tag ud og oplev områdets fantastiske natur på udflugt til de imponerende Tramuntana bjerge eller dyk ned i historien i den gamle bydel. Er I til vandpjask, kan I besøge Hidropark, der er et spændende vandland med vandløb, rutsjebaner og svømmebassiner. Her er alle garanteret en sjov dag. Husk badebukserne!

Alcudia har en blanding af moderne og traditionelle restauranter og barer, og med de mange valgmuligheder finder man altid et dejligt sted at tilbringe aftenen. Hvis I vil have en rolig aften, kan I vælge havnen i Alcudia, hvor I kan prøve den lokale kogekunst tilberedt af friske råvarer. Får I lyst til en aften i byen, skal I opleve atmosfæren i Playa de Muro med de mange restauranter, barer og natklubber.

Ferie med børn i Alcudia

Om ferie i Spanien med børn

Mere information om Spanien

Herunder finder du forskellige praktiske informationer som kan være nyttige i forbindelse med din rejse

Hvornår er der helligdage i Spanien

Herunder kan du se hvornår der er helligdage i Spanien

Liste, helligdage og fridage i Spanien. På listen kan du se alle officielle helligdage i Spanien år for år i overskuelig kalender.

Hvornår er det bedst at rejse til Spanien

Hvornår er den bedste periode på året at rejse på ferie ?

Hvordan er vejret i Alcudia

Alcudia
light intensity drizzle
14.7 ° C
15.6 °
14 °
87 %
8.7kmh
100 %
man
15 °
tirs
18 °
ons
16 °
tors
18 °
fre
16 °

Valutakurs i Spanien (Euro)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here