Rejser til Algeciras, Spanien
Her finder du information og tilbud på rejser til Algeciras.
Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber.

I søgemaskinen kan du søge efter hotel eller du kan søge efter flyrejser.

Du kan skifte mellem søgning ved at klikke på symbolet

Hotel og lejlighed i Algeciras

Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Du kan foretage en søgning på de bedste tilbud på lejligheder og hoteller i alle de større hotelportaler og hotellernes egne websites på søgemaskine her.

Lej en bil i Spanien

Se mere herunder omkring leje af bil

Hvis du skal på kør selv ferie til Spanien kunne det måske være en ide at leje en lækker luksusbil eller autocamper. Mange vælger at lade bilen stå umiddelbart efter den tyske grænse og ruller videre i en smart og lækker ny bil.

Uanset hvor du skal bruge en bil kan vi anbefale at du prøver en søgning efter bedste pris på billeje i Spanien hos holiday cars der søger blandt mange forskellige udlejningsfirmaer i hele verden og herefter præsenterer en prissammenligning med billigste priser først.

Hvordan kommer man til Algeciras

Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer

Der er flere muligheder for at komme til Spanien. Herunder kan du se beskrivelse af de forskellige muligheder for hvordan du kan rejse til Spanien. Vi omtaler de mest almindeligt benyttede muligheder for transport.

Kør selv ferie

Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport

Hvis du er interesseret i egen transport er det blot at benytte vores samarbejdpartners søgemaskine der søger i alle de store hotel portaler samt på hotellernes egne sider, efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik. Søg hotel tilbud her.

Busrejser til Algeciras

Busrejser er altid populære, se mere omkring priser og tilbud på busrejser

Hvis du er interesseret i en busrejse til Spanien er der muligheder for dette også. Selskabet Flixbus har busforbindelser til Spanien og der er mange gode og billige rejser at finde.

Vi mener den bedste søgemaskine er omis der søger bus, tog og flyforbindelser til en given destination, det er den mest komplette søgemaskine pt og den søger blandt andet Flixbus forbindelser og sammenligner disse med andre transportformer.

Som hos flyselskaberne er det sådan at jo tidligere du bestiller din busrejse, jo billigere er det. Du kan søge efter busrejser til Spanien her.

Grupperejser med bus og fly

Grupperejser er en mulighed for at spare på rejseudgifterne, se mere omkring tilbud på grupperejser herunder

Hvis i er en større gruppe er der gode rabatter på rejser. Vi arrangerer ikke selv grupperejser, men vi har gode kontakter til rejsebureauer der er specialister i at arrangere rejser for større og mindre grupper, det kan f.eks være bridgeklubben, alle dine gode venner og bekendte, den politiske forening eller en familierejse. Du kan udfylde formular og få et ganske uforpligtende tilbud på en grupperejse der er skræddersyet til lige netop jeres behov. Bed om at få et tilbud på en rejse.

Kan man rejse med tog til Algeciras ?

Togrejser sporer efter nogle år, igen en stigende interesse, specielt er interrail igen blevet populært, se mere om rejser med tog herunder 

Hvis du er interesseret i rejser med tog til Spanien, i de seneste år er interrail blevet mere og mere populært. Der er flere spanske togselskaber der betjener et udbygget jernbanenet hvor der er gode togforbindelser mellem de større byer. Hvis byen ikke har en station er der gode busforbindelser til nærmeste station.

Bemærk dog at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website.

Du kan søge efter togrejser til Spanien her.

Hvad er nærmeste lufthavn til Algeciras

Vil du på flyrejse ?, hvor er nærmeste lufthavn

På kortet kan du se hvilken lufthavn der er nærmest på byen. har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Find transfer til og fra terminal

Hvor ligger Algeciras i Spanien ?

Hvor ligger byen i Spanien og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet herover kan du se i hvilke region / delstat byen ligger i Spanien. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser m.v ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter et større kort åbner.

Turistinformation om Algeciras

Herunder kan du finde tips og gode råd om seværdigheder og aktiviteter

Du kan finde informationer om byen og Spanien på website der har mere udførlig information om turistinformation, turistkontor, seværdigheder, festivaller og arrangementer i byen og området. Mere information her

Hvad skal man se i Algeciras

Du skal naturligvis se og opleve noget når du er kommet frem til dit mål

Når du er på rejse skal du naturligvis også have oplevelser med hjem i bagagen. Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre. Du kan finde mere detaljeret information om rejser til Spanien her

Shopping i Algeciras

Shopping er altid populært, er der mulighed for at gøre et godt køb ?, eller er der mulighed for at købe noget som man absolut ikke kan undvære

Der er gode shopping muligheder i Spanien. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Rundt omkring byens centrale plads ligger de forretninger der sælger “mærkevarer”, i sidegaderne finder du de forretninger der forhandler lidt mere “dagligdags varer”. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder på siden her.

Gode restauranter i Algeciras

Er du sulten ?, Find en god restaurant i byen.

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke. Du kan finde anmeldelser og rating på gode og billige restauranter og spisesteder her.

Tandlæger i Spanien

Flere og flere danskere rejser over grænsen for at benytte sig at tandlæger i udlandet. Se tips om tandlæger i Spanien herunder

Det er en del billigere at benytte tandlæger i Spanien frem for danske tandlæger. Besparelsen ved at benytte en spansk tandlægeklinik til  er generelt på 15 – 20 %

Ferie i Algeciras

Kort og godt om ferie og rejser til byen

Hvis du søger en familieferie med skønne strande og lidt kulturelle oplevelser, er Algeciras den helt rette destination! Den store og travle havneby Algeciras ligger på vestkysten af Costa Del Sol i Spanien. Den ligger nær Costa de la Luz området og bare 15 km fra Gibraltar. Med en historisk gammel byden og smukke sandstrand, er Algeciras den ideelle base for en ferie i solen.

En strandferie i Algeciras tilbyder milevis af sandstrande. Tag til hovedstranden, Playa Getares, der strækker sig 1,5 km langs kysten. Med brede og bløde sandstrande og sikkert, roligt vand, er Costa Del Sol perfekt til familieferier. Den populære strand Playa Rinconcillo strækker sig 3 km langs kysten og her er der mange gode steder at nyde solen uden at være generet af for mange mennesker. Den anden primære strand i Algeciras er den skønne San Garcia. Alle strandene tilbyder virkelig gode muligheder for vandsport og faciliteter i strandområdet.

Algeciras tilbyder en oplevelse af spansk historie og kultur med en historisk gammel bydel omgivet af mure og arabiske bade fra 1200-tallet. Hvorfor ikke tage en tur i det overdækkede marked i Plaza de la Palma og køb den perfekte gave at tage med hjem fra ferien i Costa Del Sol. For dem, der rejser med familien til Algeciras, er Bahia Water Park et besøg værd. Her er der rigeligt med spændende forlystelser at prøve, ligesom det er en perfekt måde at køle ned på i eftermiddagssolen. Algeciras ligger tæt på Alcornales naturparken, som du bør opleve under ferien her.

Under ferien i Costa Del Sol kan du benytte muligheden for at tage en 1 dags tur til Marokko med færgen – en førsteklasses oplevelse, hvor du rejser fra Europa til Afrika på blot 70 minutter. Du kan også tage toget til bjergbyen Ronda og opleve fantastiske udsigter. Efter en lang dag, kan du slappe af og nyde det lokale køkken i en af de gode restauranter.

Ferie med børn i Algeciras

Om ferie i Spanien med børn

Mere information om Spanien

Herunder finder du forskellige praktiske informationer som kan være nyttige i forbindelse med din rejse

Hvornår er der helligdage i Spanien

Herunder kan du se hvornår der er helligdage i Spanien

Liste, helligdage og fridage i Spanien. På listen kan du se alle officielle helligdage i Spanien år for år i overskuelig kalender.

Hvornår er det bedst at rejse til Spanien

Hvornår er den bedste periode på året at rejse på ferie ?

Hvordan er vejret i Algeciras

Algeciras
scattered clouds
15 ° C
16 °
14 °
77 %
5.7kmh
28 %
man
18 °
tirs
15 °
ons
16 °
tors
16 °
fre
16 °

Valutakurs i Spanien (Euro)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here