Rejser til Alicante, Spanien
Her finder du information og tilbud på rejser til Alicante.
Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber.

I søgemaskinen kan du søge efter hotel eller du kan søge efter flyrejser.

Du kan skifte mellem søgning ved at klikke på symbolet

Hotel og lejlighed i Alicante

Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Du kan foretage en søgning på de bedste tilbud på lejligheder og hoteller i alle de større hotelportaler og hotellernes egne websites på søgemaskine her.

Lej en bil i Spanien

Se mere herunder omkring leje af bil

Hvis du skal på kør selv ferie til Spanien kunne det måske være en ide at leje en lækker luksusbil eller autocamper. Mange vælger at lade bilen stå umiddelbart efter den tyske grænse og ruller videre i en smart og lækker ny bil.

Uanset hvor du skal bruge en bil kan vi anbefale at du prøver en søgning efter bedste pris på billeje i Spanien hos holiday cars der søger blandt mange forskellige udlejningsfirmaer i hele verden og herefter præsenterer en prissammenligning med billigste priser først.

Hvordan kommer man til Alicante

Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer

Der er flere muligheder for at komme til Spanien. Herunder kan du se beskrivelse af de forskellige muligheder for hvordan du kan rejse til Spanien. Vi omtaler de mest almindeligt benyttede muligheder for transport.

Kør selv ferie

Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport

Hvis du er interesseret i egen transport er det blot at benytte vores samarbejdpartners søgemaskine der søger i alle de store hotel portaler samt på hotellernes egne sider, efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik. Søg hotel tilbud her.

Busrejser til Alicante

Busrejser er altid populære, se mere omkring priser og tilbud på busrejser

Hvis du er interesseret i en busrejse til Spanien er der muligheder for dette også. Selskabet Flixbus har busforbindelser til Spanien og der er mange gode og billige rejser at finde.

Vi mener den bedste søgemaskine er omis der søger bus, tog og flyforbindelser til en given destination, det er den mest komplette søgemaskine pt og den søger blandt andet Flixbus forbindelser og sammenligner disse med andre transportformer.

Som hos flyselskaberne er det sådan at jo tidligere du bestiller din busrejse, jo billigere er det. Du kan søge efter busrejser til Spanien her.

Grupperejser med bus og fly

Grupperejser er en mulighed for at spare på rejseudgifterne, se mere omkring tilbud på grupperejser herunder

Hvis i er en større gruppe er der gode rabatter på rejser. Vi arrangerer ikke selv grupperejser, men vi har gode kontakter til rejsebureauer der er specialister i at arrangere rejser for større og mindre grupper, det kan f.eks være bridgeklubben, alle dine gode venner og bekendte, den politiske forening eller en familierejse. Du kan udfylde formular og få et ganske uforpligtende tilbud på en grupperejse der er skræddersyet til lige netop jeres behov. Bed om at få et tilbud på en rejse.

Kan man rejse med tog til Alicante ?

Togrejser sporer efter nogle år, igen en stigende interesse, specielt er interrail igen blevet populært, se mere om rejser med tog herunder 

Hvis du er interesseret i rejser med tog til Spanien, i de seneste år er interrail blevet mere og mere populært. Der er flere spanske togselskaber der betjener et udbygget jernbanenet hvor der er gode togforbindelser mellem de større byer. Hvis byen ikke har en station er der gode busforbindelser til nærmeste station.

Bemærk dog at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website.

Du kan søge efter togrejser til Spanien her.

Hvad er nærmeste lufthavn til Alicante

Vil du på flyrejse ?, hvor er nærmeste lufthavn

På kortet kan du se hvilken lufthavn der er nærmest på byen. har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Find transfer til og fra terminal

Hvor ligger Alicante i Spanien ?

Hvor ligger byen i Spanien og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet herover kan du se i hvilke region / delstat byen ligger i Spanien. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser m.v ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter et større kort åbner.

Turistinformation om Alicante

Herunder kan du finde tips og gode råd om seværdigheder og aktiviteter

Du kan finde informationer om byen og Spanien på website der har mere udførlig information om turistinformation, turistkontor, seværdigheder, festivaller og arrangementer i byen og området. Mere information her

Hvad skal man se i Alicante

Du skal naturligvis se og opleve noget når du er kommet frem til dit mål

Når du er på rejse skal du naturligvis også have oplevelser med hjem i bagagen. Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre. Du kan finde mere detaljeret information om rejser til Spanien her

Shopping i Alicante

Shopping er altid populært, er der mulighed for at gøre et godt køb ?, eller er der mulighed for at købe noget som man absolut ikke kan undvære

Der er gode shopping muligheder i Spanien. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Rundt omkring byens centrale plads ligger de forretninger der sælger “mærkevarer”, i sidegaderne finder du de forretninger der forhandler lidt mere “dagligdags varer”. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder på siden her.

Gode restauranter i Alicante

Er du sulten ?, Find en god restaurant i byen.

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke. Du kan finde anmeldelser og rating på gode og billige restauranter og spisesteder her.

Tandlæger i Spanien

Flere og flere danskere rejser over grænsen for at benytte sig at tandlæger i udlandet. Se tips om tandlæger i Spanien herunder

Det er en del billigere at benytte tandlæger i Spanien frem for danske tandlæger. Besparelsen ved at benytte en spansk tandlægeklinik til  er generelt på 15 – 20 %

Ferie i Alicante

Kort og godt om ferie og rejser til byen

Smukke strande, historiske seværdigheder og grønne parker gør en ferie i Alicante til den perfekte kombination af by- og badeferie. Den venlige lokalbefolkning og den levende atmosfære giver jer et indtryk af den ægte spanske kultur på ferien i Alicante, der også er ensbetydende med lækre lokale retter, fantastiske forretninger og underholdning hele natten. Det er også meget populært at tage på badeferie i Alicante, med mere end 6 strande lige i nærheden at vælge imellem.

Med tapasrestauranter, romantiske strande og lange solbeskinnede aftener er Alicante det perfekte sted til en byferie sammen med kæresten. Hvis I gerne vil på byferie ved vandet eller på badeferie med masser af kultur, så byder Alicante både på historiske bygninger, ægte spansk atmosfære og skønne sandstrande.

Dyk ned i Costa Blancas spændende historie sammen med børnene på en ferie i Alicante. Familier på ferie på Costa Blanca vil blive begejstrede for en tur til kystens hovedby. Snus rundt på markederne langs de palmebeklædte boulevarder, før eftermiddagen tilbringes på den børnevenlige strand. Der ligger flere sjove forlystelsesparker i nærheden, og man kommer let til de andre feriebyer langs kysten med nærtoget, der kører langs kysten.

Nyd en traditionel spansk aften i Alicante, hvor man starter med sen middag og fortsætter på en af de mange barer, der serverer billige øl og flotte cocktails. De fleste kommer først på natklubberne efter midnat, og i Alicante finder du hyggelige små klubber, der spiller det nyeste europæiske popmusik.

Gå på opdagelse i de forskellige barrios (kvarterer) i Alicante og find alle byens gemte kulturskatte. I Santa Cruz kvarteret ligger nogle af de ældste bygninger i Alicante og den smukke gamle Plaza del Carmen. Læg vejen forbi Torreon de la Ampollo, et af de gamle tårne, der tidligere indgik i byens forsvarsværk, og hvor der er en fantastisk udsigt over byen og havet. Santa Barbara borgen er et stort middelalderfort, der ligger på en klippetop med imponerende udsigt over Alicante.

Parkerne El Palmeral og Canalejas Park er skønne grønne oaser i byen, hvor turisterne kan slappe af, før ruten går forbi de storslåede bygninger såsom byens rådhus og katedralen, der er flotte monumenter over Alicantes spændende historie.

Ferie med børn i Alicante

Om ferie i Spanien med børn

Mere information om Spanien

Herunder finder du forskellige praktiske informationer som kan være nyttige i forbindelse med din rejse

Hvornår er der helligdage i Spanien

Herunder kan du se hvornår der er helligdage i Spanien

Liste, helligdage og fridage i Spanien. På listen kan du se alle officielle helligdage i Spanien år for år i overskuelig kalender.

Hvornår er det bedst at rejse til Spanien

Hvornår er den bedste periode på året at rejse på ferie ?

Hvordan er vejret i Alicante

Alicante
moderate rain
12.4 ° C
13.9 °
10.6 °
87 %
6.7kmh
75 %
man
14 °
tirs
18 °
ons
16 °
tors
20 °
fre
16 °

Valutakurs i Spanien (Euro)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here