Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Allinge

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Allinge

Allinge-Sandvig er en tvillingeby, der består af Allinge og Sandvig. Over tid er disse to byer vokset sammen. Tre fjerdedele af de cirka 2.000 indbyggere bor i Allinge. De fleste af butikkerne er også der. Der er mere traditionelle hoteller i Sandvig. Allinge-Sandvig er et meget populært turistmål, som også har at gøre med den tætte nærhed til Hammershus slotsruin og Hammeren naturreservat.

Allinge-Sandvigs havneområde er bogstaveligt talt sprængt ud af klippen. Hammer Fyrtårn, der står på spidsen af ​​Hammerknuden, er det ældste fyrtårn på øen. Madsebakke er en særlig attraktion, den blev skabt i bronzealderen og beviser, at Bornholm blev befolket meget tidligt. Olskirke er en af ​​de fire rundkirker på Bornholm. Det blev ikke kun brugt som et religiøst sted i middelalderen, engang var det også en defensiv struktur. Hammershus slotsruiner ligger lige uden for Allinge-Sandvig. Det er ideelt til en dejlig vandretur.

Losebæk stranden er ikke særlig stor, men den består af det fineste sand. Der er en havvands swimmingpool i Sandvig bugten der tiltrækker mange besøgende.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Allinge Tourist Information

Bornholms Turistinformation – Allinge
Sverigesvej 11
3770 Allinge

T: +45 56 95 95 00

www: Website Link

Destination Bornholm

Bornholm Visitor Centre
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

T: +45 5695 9500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Sandvig
broken clouds
16.7 ° C
17.3 °
16.7 °
78 %
6.7kmh
83 %
man
16 °
tirs
16 °
ons
15 °
tors
15 °
fre
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Allinge #iAllinge #VisitAllinge #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her