Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Andorra La Vella

Andorra

#Andorra Rejser til Andorra Andorra er et af de lande, som mange mennesker rundt omkring i verden ikke engang ved eksisterer. Dette lille land, der ligger langs...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Andorra La Vella

Andorra La Vella, som ligger højt oppe i Pyrenæerne, er den højest liggende hovedstad i Europa, og det er et godt sted at stå på ski, når man kommer i skisæsonen.

Det er også en by, hvor antikke og moderne faciliteter er smukt forenede, hvilket gør den til det perfekte sted at besøge på næsten enhver tid af året. Under et givet besøg kan man finde, at der er lagt vægt på møbler eller måske cognac, men man vil også finde en masse charme i denne, den eneste egentlige by i dette fyrstendømme, skønt der dog er indtil flere landsbyer. 80% af BNP i Andorra kommer fra turisme, og hvis du snart planlægger et besøg hertil, vil du være med blandt de 10 millioner andre, der besøger Andorra La Vella hvert år.

Lad os tage et kig på nogle af de bedste ting at gøre under dit kommende besøg til dette samfund!

Oplev livet på Casa de la Vall

Andorra La Vella har kun én retssal, der betjener hele fyrstedømmet, og som ligger i Casa de la Vall. Det blev oprindeligt bygget i slutningen af ​​det 16. århundrede for en af ​​de rigeste familier i området, men det har tjent som parlamentsbygning for Andorra siden begyndelsen af ​​det 18. århundrede. Tag et øjeblik for at se Sala del Consell for et af ​​de lækreste statslige kamre, du vil se nogen steder i verden.

Når du har set hjertet af Andorra fra et administrativt perspektiv bør det næste stop være Folkets Plads. Den er enestående, fordi det er en offentlig plads, der ikke ligger på jorden! Den er faktisk på taget af en af ​​regeringens kontorbygninger. Du får en fantastisk udsigt over hele dalen deroppe, og det er et rart sted at være, især om aftenen.

Afslut din dag med et besøg i Santa Coloma kirken. Det er Andorras ældste kirke, og der er bevis for, at den blev brugt til gudstjenester så tidligt som det 9. århundrede. Den har et højt stentårn, der også vil give dig en dejlig udsigt over den omkringliggende dal.

Hvad med alletiders sted at spise?

Hvis du leder efter en kvalitetsmåltid i bjergene, vil du være vel tjent med at tage til Borda Estevet. Det har en sjov menu, med mad der er lidt hen efter det catalanske i smag. Vi anbefaler at bestille et godt stykke kød hos dem, da det bringes sydende til bordet på et varmt stykke skifer. Der er også en række fremragende kvalitetslikører, du kan nyde med dit måltid her. Og du vil kunne tage hjem og fortælle alle dine venner, at du spiste et måltid tilberedt af en af vinderne af Den Gyldne Hane Pris!

Hvis du forsøger at gå i byen og spise på et budget, er der et fremragende cafeteria på øverste etage af Pyrenæer-Stormagasinet, hvor kvaliteten af maden vil overraske dig til den rimelige pris. Det er tag-selv bord, så du vil ikke få fremragende servering ved bordet, men du kan få en stor salat eller dagens ret og tage mæt og tilfreds derfra.

Rejser du snart til Andorra La Vella snart? Disse grundlæggende ting vil hjælpe dig med at supplere din tur, så du kan få det så sjovt som muligt! Tag op i bjergene og udforsk dette samfund i dag!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Andorras turistkontor

#Touristboard Andorra Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Andorra #visitAndorra #iAndorra #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Andorra La Vella Boutique & Luksushoteller

#AndorraLaVella Andorra La Vella Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Andorra valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#andorra #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Andorra la Vella
overcast clouds
14.3 ° C
14.4 °
10.9 °
64 %
1.7kmh
99 %
ons
14 °
tors
18 °
fre
14 °
lør
12 °
søn
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#AndorraLaVella #iAndorraLaVella #VisitAndorraLaVella #Andorra #VisitAndorra #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her