Angers

Rejser til Angers

Det er let at komme til byen med offentlig transport, du kan se mere om de forskellige muligheder for offentlig transport samt om arrangerede rejser i afsnittet, rejse og bo.

Hotel og lejlighed i Angers

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Se mere i afsnittet om hotel og lejligheder, rejse og bo.

Seværdigheder i Angers

Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre.

Shopping i Angers

Shopping er populært. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. Normalt vil det være sådan at detail og specialbutikker ligger i centrum. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder i afsnittet se og gøre.

Restauranter i Angers

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke

Information om Angers og Frankrig

Vi er sociale

5,204FansLike
103FølgereFølg
169FølgereFølg
45FølgereFølg
209AbonnenterAbonner

Valutakurs i Frankrig (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4635

FAKTA OM FRANKRIG :
Indbyggertal: 59.400.000
Areal: 550.000 km2
Hovedstad: Paris
Valuta: Euro
Sprog: Fransk
Religion: Katolikker ( 81 % ) , muslimer ( 7 % )
Styreform: Republik
Største byer: Marseille , Lyon ,
Telefon selvvalg: 00 33

KORT OM FRANKRIG :
Frankrig er et spændende land at rejse i. Mange af verdenshistoriens store begivenheder har udspillet sig i Frankrig , så der er nok af seværdigheder og steder af interesse man som turist kan udforske.
Frankrig er et land som mange elsker at hade , franskmænd er specielle , men de bor i et land som man næsten må se , uanset hvad du ønsker at foretage dig i din ferie finder du i Frankrig med garanti noget der passer dig , uanset om du vil på badeferie ved den Franske riviera eller måske en vandreferie i de Franske alper passer dig bedre. Kan du lide rødvin , ja så byder Frankrig på verdens bedst kendte vinområder hvor der med garanti skulle være en chance for at stifte bekendtskab med livets dråber.

TURISTINFORMATION – AMBASSADE – KONSULAT
DANMARKS AMBASSADE
77 Avenue Marceau , 16 arr. , Paris
Telefon: +33 (0) 1 4431 2121 / Telefax: +33 (0) 1 4431 2188

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here