Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Antibes

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Antibes

Antibes, som ligger på en lille halvø, der stikker ud i Middelhavet, lige langs med Rivieraen, er et naturligt sted at standse for enhver, der ønsker at besøge Nice or Cannes, mens de er på ferie. Faktisk har Antibes eventyr nok til at gøre den til et primært rejsemål for din ferie, hvis det er det, du ønsker.

Med næsten 50 strande langs de 25 kilometer kyststrækning, der findes i Antibes. Der er masser af varmt sand og buldrende bølger at nyde, når du gør denne by til dit valgte rejsemål. Der er nogle andre højdepunkter, der ikke må overses på et besøg til Antibes. Her ser du, hvad du ellers kan inkludere i rejseplanen, når du kommer dertil.

Sig goddag til Napoleon, når du kommer forbi

Selvom Napoleon ikke altid er historiens mest elskede figur, skabte denne leder nogle historiske øjeblikke i Frankrigs historie. På Napoleons Flådemuseum vil du kunne se hans styre over landet i store træk i et stentårn og en fæstning fra det 17. århundrede. Der er udstillet et antal malerier, og der er flådemodeller at se, og du kan endda se en af de berømte hatte, han altid gik med. Desværre, folkens – ikke noget med at tage den på!

Mens du er ved fæstningen, skal du tage lidt ekstra tid til også at se det Arkæologiske Museum. Du vil ikke blot se utrolige og storslåede udsigter over bjergene og havet, men samlingen af klassiske artefakter fra Antibes er meget interessant. Nogle ting er blevet fundet i lokale udgravninger og skibsvrag og er blevet udstillet her.

Et sidste stop på Picasso Museet er helt sikkert umagen værd. De har en udstilling med 24 malerier af denne berømte kunstner, 11 olie på papir, omkring 80 stykker keramik, to skulpturer og over 3 snese forskellige tegninger. Det er en af verdens største dedikerede samlinger, og det er det perfekte stop, hvis vejret ikke samarbejder med dig, mens du er i Antibes.

Antibes har nogle smukke parker, man kan nyde

Selvom strandene dominerer rejseplanen under et besøg i Antibes, må man ikke overse de forskellige parker, der er åbne for offentligheden. Exflora Park er måske den bedste af dem alle. Den er omkring 5 hektarer i størrelse og byder på et antal forskellige have designs, herunder ældgamle romerske designs, en stor oliventræslund og masser af springvand. Hvis du elsker en stille spadseretur på en dejlig dag, er det her, du skal hen.

En anden mulighed er Eilenroc Haverne, som blev skabt stort set ud af ørken. Midt på stedet ligger Villa Eilenroc, som bogstaveligt talt er bygget på en klippe midt i sandet. Der er nu over 10 hektarer frodigt landskab, der byder på en fuld udsigt over bugten. På den rigtige årstid fylder duften af timian, rosmarin og lavendel alle luften i en vidunderlig allestedsnærværende duft.

Antibes er en smuk by, der byder besøgende på muligheden for at slappe af på deres egen foretrukne måde. Hvis du søger efter en fredelig ferietur med moderne bekvemmeligheder og masser af solskin, så er dette stedet for dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Antibes Tourist Information

Office du Tourisme Antibes
11, place du Général de Gaulle
Antibes

T: +33 04 97 23 11 11

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Antibes
clear sky
9 ° C
13.7 °
5.7 °
65 %
6.2kmh
0 %
søn
14 °
man
13 °
tirs
10 °
ons
12 °
tors
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Antibes #iAntibes #VisitAntibes #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her