Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Aosta

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Aosta

Hvis du ønsker at udforske de italienske alper, så er Aosta en vidunderlig destination at vælge. Du finder den ved indgangen til Mont Blanc-tunnelen og sammenløbet af historiske handelsruter. Historien om dette samfund begynder omkring det tidspunkt, hvor f.Kr. og e.Kr.-datoer mødes, hvilket giver besøgende unikke steder at udforske, såsom ruinerne af et romersk teater og Porta Praetoria.

De gamle bymure i Aosta er næsten fuldstændigt bevaret. Stående 6,4 m høje og næsten 3 m tykke, står tårnene i vinkler til indgangen og andre intervaller. Spedalsketårnet, Bramafan-tårnet og Fromage-tårnet er særligt imponerende. Syd- og østporten eksisterer også intakte. Førstnævnte er en dobbeltport, der har 3 buer og er flankeret af 2 tårne.

Du vil også gerne besøge katedralen i Aosta. Bygget i det 4. århundrede og fået et nyt bygningsværk i det 11. århundrede, er det et arkitektonisk mesterværk. Klosteret Sant’Orso, dedikeret til Ursus af Aosta, er særligt imponerende. Du vil også gerne se Grand Arvous bro, en middelalderlig buebro/akvædukt.

Broen og akvædukten blev bygget for at forbedre kunstvandingen og supplerer arbejdet i Petit Arvou, som ligger lidt længere nedstrøms. Sammen bidrog disse to strukturer til at danne grundlaget for landbrugsrigdomme, der hjalp denne region med at vokse. Aosta er en fantastisk by, hvor fortid og nutid mødes for at skabe en håbefuld fremtid. Gå hertil for at skabe dine egne fantastiske muligheder.

Rejser til Aosta, Italien

Læs om og få inspiration til en tur i byen, tjek efter de billigste flybilletter og hoteller i Aosta og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Valle d’Aosta Turismo

sito ufficiale del turismo in Valle d’Aosta
P.zza Deffeyes 1
11100 Aosta

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Valle d'Aosta
overcast clouds
13.9 ° C
14.4 °
13.1 °
87 %
1.8kmh
100 %
man
18 °
tirs
14 °
ons
15 °
tors
17 °
fre
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#lovevda #lamiavda #Aosta #iAosta #VisitAosta #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her