Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Arnhem

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Arnhem

Arnhem er en by der har rødder i historien. I området er der fundet et dusin gravhøje, der stammer fra mindst 2400 f.Kr. Byen omtales første gang i slutningen af ​​det 9 århundrede, og Otto II grundlagde byen officielt i 1233.

Det hollandske friluftsmuseum er et fascinerende sted at besøge på grund af denne bys historie. Det ligger lige uden for Arnhem og her kan du se landbrug, antikke hjem, og vindmøller fra fire forskellige regioner i Holland. Hvis du vil se flere vindmøller, så sørg også for at besøge de to i byen: De Kroon og De Hoop.

Mange lokale bruder en dag i Burgers Zoo, når vejret er godt. Det er en af ​​de mest populære zoologiske haver i landet og tilbyder forskellige anlæg, herunder ørkener og mangrover.

Livet i Arnhem har også en tendens til at dreje sig om fodbold. Vitesse hedder byens populære fodboldklub, og Gelredome er stadion hvor de spiller.

Doorwerth slottet

Omkring 10 kilometer vest for det Arnhem, langs Waal floden, ligger Doorwerth slottet. Dette middelalderlige slot er bygget i slutningen af 1200 tallet. Udvidet flere gange i de følgende århundreder, har slottet, som det er i dag, ikke ændret sig siden 1637.

Slottet blev ødelagt i 1944 under kampe mellem tyske og allierede tropper og blev først restaureret i 1983.

Rejser til Arnhem, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Arnhem og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Arnhem Tourist Information Office

Kerkplein 1
6811 EB Arnhem

T: +31 900 1122344

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Nederlandene valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#netherlands #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gemeente Arnhem
overcast clouds
27.3 ° C
28.9 °
25 °
53 %
4.6kmh
100 %
tirs
30 °
ons
21 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Arnhem #iArnhem #VisitArnhem #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her