Rejser til Athen, Grækenland
Her finder du information og tilbud på rejser.
Søg efter billigste rejser og hotel i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber.

I søgemaskinen kan du søge efter fly eller du kan søge efter hotel.

Skift mellem fly og hotel søgning ved at klikke på symbolet.

Hvordan er vejret i Athen ?

Athens
few clouds
11 ° C
13.3 °
8.3 °
62 %
3.1kmh
20 %
søn
14 °
man
17 °
tirs
19 °
ons
17 °
tors
13 °

Ferie i Athen og Grækenland

Det er svært at tro det, men i begyndelsen af 1800-tallet var Athen, efter talrige besættelser og hårde kampe om herredømmet over byen, meget tæt på udslettelse. Udviklingen til den pulserende storby, vi kender i dag, blev sat i gang, da Athen i 1834 blev udråbt som hovedstad i kongedømmet Grækenland. På en rejse til Athen får du mulighed for at opleve de mange museer, historiske levn og smukke offentlige bygninger, der præger bybilledet i Athen.

Med sin status som hovedstad har Athen oplevet flere perioder med rivende udvikling og står i dag som en meget moderne hovedstad. I slutningen af 1990’erne blev store dele af Athens infrastruktur og offentlige transport moderniseret – og Athen har i dag en af verdens mest moderne metrosystemer. Når du skal rundt i Athen, har du ud over metroen mulighed for at tage bus, sporvogn eller tog – og naturligvis taxier.

I forbindelse med Olympiaden i 2004 blev store dele af Athen renoveret og omstruktureret for at imødekomme de mange besøgende. En af de mest markante ændringer er et nyt område for fodgængere i området omkring Akropolis. Her kan man fra Zeus-templet uden problemer spadsere hen til Plaka og Psirri – to centrale områder med shopping, kultur og underholdning i Athen. Tempoet i Athen er meget højt – i højsæsonen kan man næsten fristes til at sige, at nattelivet er aktivt døgnet rundt. Tag på en rejse til Athen, og udforsk de mange muligheder.

Uden for Athen ligger Piræus – en charmerende havneby, der med tiden er blevet en integreret del af Athen. Har du brug for at variere oplevelserne i Athen med en tur til stranden, finder du smukke strande ganske tæt på Piræus. Du kan tage metroen fra Athens centrum ud til Piræus – her finder du også færgeforbindelser til det smukke græske øhav.

Hvordan kommer man til Athen ?

Det er let at komme til byen med offentlig transport, du kan se mere om de forskellige muligheder for offentlig transport samt om arrangerede rejser i afsnittet, rejse og bo.

Hvad er nærmeste lufthavn i Athen ?

I afsnittet om flyrejser kan du finde de nærmeste lufthavne og du kan finde information om transfer fra lufthavn til centrum.

Tag bussen til Athen

Der er mange muligheder for at rejse med bus til Grækenland. Priserne på busrejser er meget fordelagtige, generelt er det som med fly, jo tidligere du bestiller, jo billigere er det. Du kan se køreplaner, tilbud og priser på siden her.

Kan man komme med toget til Athen ?

Der er naturligvis mulighed for at komme på togrejser til Grækenland, i de seneste år er interrail blevet mere og mere populært. Du kan finde mere information om køreplaner, tilbud og priser. Se mere om rejser med tog til Grækenland her.

Er der billige hoteller i Athen ?

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Se mere i afsnittet om hotel og lejligheder, rejse og bo.

Hvad skal man se i Athen ?

Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre.

De bedst kendte seværdigheder i Athen er:

Hvor finder jeg informationer om Athen ?

En af de sider hvor du kan finde informationer om byen og Grækenland er det græske turistkontors website, her er der omtale af de forskellige seværdigheder, festivaller og arrangementer i byen og området. Mere information her

Er der gode forretninger i Athen ?

Der er gode shopping muligheder der tilgodeser næsten alle behov du måtte have. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder i afsnittet se og gøre.

Gode restauranter og spisesteder i Athen

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke. Der er flere muligheder for at se anmeldelser og forslag til de bedste spisesteder, prøv f.eks her.

Information om Athen og Grækenland

Hvor ligger Athen i Grækenland ?

Herunder kan du se mere om i hvilke region / delstat byen ligger i Grækenland. Du kan også se på vores kort hvor du kan klikke dig frem til rutebeskrivelser m.v.

Valuta i Grækenland (Euro) Kurser

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here