Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Athens

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Athen

Græsk kultur dominerende det globale samfund i flere århundreder. Visse dele af Bibelen er skrevet på græsk. Monumenter skabt til ære for græske guder står fortsat som et bevis på deres opfindsomhed, kreativitet og intelligens.

Et besøg i Athen giver dig lejlighed til at opleve det moderne Grækenland og alt, hvad det har at byde på, mens du udforsker det antikke Grækenland og ser, hvordan nogle af nutidens samfund blev bygget. Hvorfor skal folk besøge Athen? Med en nedfældet historie på over 3400 år, vil du finde dig selv øjeblikkeligt fordybet i filosofi, kunst og lærdom i almindelighed.

Athens Akropolis

Når byen ligger badet i den tidlige morgensol, kan man forestille sig, hvorfor de gamle grækere byggede deres by på den bjergside, hvor den ligger. Om natten er Parthenon et utroligt syn, når det er oplyst. Det er nemt at se, hvordan så mange græske dramatikere blev inspireret af disse majestætiske kolonner, da det stadig er inspirerende for dem, der er kunstnerisk anlagte, i dag. Grækenland har gjort sig omhyggelige bestræbelser på at rense og restaurere Akropolis’ tilbagestående monumenter, og dette er et besøg, der helt sikkert vil få dig til at føle dig ubetydelig, hvad angår din plads i verdenshistorien. Der må være sket så meget inden for Akropolis’ mure… og du kan også begynde at studere din egen interne filosofi der.

Udforsk Kolonaki-torvet

Der står en lille, gammel kolonne i midten af Kolonaki-torvet. I århundreder stod denne kolonne blot midt på ​​en kæmpe mark. Men i dag kan du slutte dig til de lokale og få en tår kaffe ved denne kolonne, der har set historien passere forbi, mens du standser et øjeblik og lade verden gå dig forbi. Der er mange shopping muligheder på torvet, og hvis du føler dig eventyrlysten, kan du også udforske de tilstødende boligområder.

Få fred og tid til dig selv i Nationalhaverne

I Nationalhaverne, der ligger i Athens centrum, findes der alt, fra damme og vandrestier til oldtidsminder. Haverne blev anlagt i 1838 og var færdige to år senere, og de fik en fremtrædende plads i historien i slutningen af første verdenskrig. Kong Alexander I, der ønskede, at Grækenland skulle blive uafhængigt af Det Osmanniske Rige, var på besøg i haverne én dag og blev bidt af en tam abe. Han døde tre uger senere. Den nye konge var pro-Tyskland og gjorde Grækenland til et samfund, der var magen til et fra før første verdenskrig. I dag kan du nyde en afslappet spadseretur, et let måltid på caféen, og der ligger endda et børnebibliotek … men bare for en sikkerheds skyld, lad være at røre ved nogen aber.

Athen er en af ​​de byer, som alle bør se på et tidspunkt i deres liv. Med en historie og en indflydelse på det moderne samfund, der spænder tusindvis af år, har det, der sker i Athen, en tendens til at sprede sig rundt i verden. Oplev moderne liv kombineret med gamle skikke og kulturer, mens du udforsker nye måder at tænke på under dit besøg.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Athens Tourist information

Tsoha 24
Athen

Tel +30 210 870 7000

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Athen Boutique & Luksushoteller

#Athens Athen Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Athen er et af de få steder i verden, man kan...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Athens
few clouds
31 ° C
32.8 °
28.1 °
35 %
6.7kmh
20 %
ons
30 °
tors
34 °
fre
35 °
lør
32 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Athen seværdigheder

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Athen.

Gratis byrundtur i Athen

Hvis du skal til Athen, så er her et rigtigt godt tip til dig – ganske gratis.

Athens Free Walking Tours tilbyder dig en rundtur i Athen med guide hvor du oplever noget af det allerbedste den græske hovedstad har at byde på. Med en “personlig” guide har du samtidig chancen for at opleve Athen på en lidt anden måde end fra de officielle rundture.

Det normale startsted for rundturene er ved Akropolis. Du kan booke plads på rundturen ved at skrive en mail til info@athensfreewalkingtour.com oplys dato og tidspunkt for rundturen, hvorefter du vil blive kontaktet.

Selvom rundturen er gratis vil guiden naturligvis gerne modtage en drikkepenge eller en drink under eller efter rundturen, det er helt op til dig, der er intet pres.

Se mere om gratis guide tur i Athen her

Bestige bjerge – husk Lycabettus bjerget

Lycabettus bjerget tårner sig over Amarousion, og er en kalkstensklippe, der står over 300 meter over havets overflade.

På toppen af ​​bjerget ligger et friluftsteater, hvor du, hvis du er heldig, måske kan få et show med. Ellers vil du blive forkælet med alle tiders rundtur og en fantastisk udsigt, hvor du kan se meget af Athen spredt ud foran dig.

Sørg for at få en rundtur gennem Sct. Georgs Kapel, mens du er på toppen af bjerget, du kan måske endda planlægge din tur, så du fanger en solopgang eller solnedgang.

Det er et populært rejsemål, så sørg for at planlægge din rejse i overensstemmelse hermed.

Tour det Olympiske Stadion

Det Olympiske Stadion, som oprindelig blev færdigbygget i 1982, blev renoveret i 2004 for at være vært for sommer-OL.

På trods af sin alder er det et af ​​de mest komplette, innovative og underanvendte atletiske komplekser i hele Europa.

Du skal søge om at besøge stadion på forhånd, så det er ikke noget, der kan gøres i sidste øjeblik. Det er en symbolsk pris på 10 euro for at komme på rundvisning gennem hele bygningen, få en oplysende DVD, se det tilstødende marked også. Private ture kan også fås til en pris på 50 euro.

Hvis du elsker stadions eller sportsbygninger, er det en tur, der er værd at tage.

Facts om det olympiske stadion fra Wikipedia: Athens Olympiske Stadion “Spiros Ludvig” (græsk: Ολυμπιακό Στάδιο “Σπύρος Λούης”, Olympiakó Stádio “Spiros Ludvig”). Det har navn efter den første (moderne) olympiske vinder af maratonløbet i 1896, Spiros Ludvig.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#greece #visitgreece #athens #iathens #visitathens #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.