Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#BadIschl

Østrig

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bad Ischl

Denne spaby i Oberösterreich har tiltrukket turister i over 750 år takket være det saltholdige vand der er i området. Salt er blevet udvundet i området siden 1563 og har været grundlaget for velstand i byen gennem århundreder. På et besøg i Bad Ischl kan du blive behandlet på en række kursteder der hjælper dig med at slappe af på en perfekt måde.

En tur i Kaiser Villa

Turen foregår på tysk, selv om du måske ikke forstår tysk er det stadig en vidunderlig oplevelse på turen i denne traditionelle ejendom og den smukke have. Ikke-tysktalende får et script som de kan bruge til at følge med guiden.

Bestig Siriuskogl

Planlæg denne tur, der tager en af ​​dine eftermiddage under dit ophold i Bad Ischl. Det kan være en stejl stigning, men det er relativt kort. Der er også aktiviteter for alle i familien mens man går op ad stien. Udsigten over byen er fantastisk, specielt hvis du har valgt en sen tur med en solnedgang for at afslutte din dag.

Besøg Fahrzeug museum.

Dette museum er ikke stort men de gamle brandbiler er en stor attraktion. Børnene vil elske det, og alle med en drøm om at være brandmand vil også sætte pris på dette herlige museum.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bad Ischl Tourist information

Auböckpl. 5
4820 Bad Ischl

T: +43 6132 27757

www: Website Link

Oberösterreich Tourismus

Freistädter Straße 119
4041 Linz

T: +43 732 221022

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Østrigs turistkontor

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Østrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#austria #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bad Ischl
overcast clouds
9.8 ° C
10.8 °
9.6 °
91 %
0.8kmh
100 %
tirs
11 °
ons
15 °
tors
11 °
fre
9 °
lør
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BadIschl #iBadIschl #VisitBadIschl #Austria #VisitAustria #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her