Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bamberg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bamberg

Et af højdepunkterne ved en eftermiddag i de middelalderlige dele af Bamberg, er et stop ved Bamberg Katedral. Dette kirkehus blev oprindeligt bygget i det 10. århundrede og blev endeligt afsluttet i år 1237. Det indeholder gravene af pave Klemens II og Henrik II og er unikt med sine fire fantastiske tårne. Det er næsten 100 meter langt, og de fire tårne er alle over 80 meter i højden. Der er mange kunstværker på grundene, men det mest imponerende er Bamberg Rytteren.

Denne sten statue er et stykke kunst i naturlig størrelse, der forbavsende nok er af en anonym kunstner. Dette er den første rytter, der nogensinde blev hugget siden tidernes morgen, og den kan findes på en konsol ved den nordlige søjle i Saint George koret. Rytteren er ubevæbnet, men er kronet, så der er tre primære teorier om, hvem denne statue repræsenterer.

  • Nogle mener, den er af Henrik II, som hjalp med at sætte domkirken i gang til at begynde med
  • Andre mener, den er af Etienne I, fordi statuen ser ud til at standse og se på graven for Henrik, som var hans svoger.
  • En mindre populære teori, men en, der har en vis akademisk støtte, er, at statuen er en repræsentation af den kristne Messias som beskrevet i slutningen af Åbenbaringen.

Hvad tror du denne fantastiske figur repræsenterer? Og lagde du mærke til hesteskoen på statuen?

Besøg den højeste af Bambergs syv høje

Den Altenberg ligger på det højeste af de syv høje, hvor Bamberg hører hjemme. I flere århundreder var dette slot var hjemsted for byens øverste biskopper indtil det 16. århundrede, hvor det blev omdannet til et fængsel. Ved begyndelsen af det 19. århundrede var det begyndt at forfalde. En lokal læge købte slottet i 1801 og restaurerede det fuldstændig far kælder til tag.

Den første omtaler af slottet kommer fra 1109, og i dag er udendørsarealerne et fantastisk mesterværk. Lav en reservation på restauranten og vær parat til at klæde dig pænt på, så du passer ind, men investeringen vil være oplevelsen værd. Ikke alene er der en smuk udsigt, men måltidet vil næsten helt sikkert være et af de bedste, du nogensinde har fået.

Når du besøger Bambergs høje, skal du også tage dig lidt tid til at besøge Michaelsberg Kloster, som er et tidligere benediktinerkloster. Kirken er stadig i brug og nogle af de omkringliggende bygninger fungerer stadig som alderdomshjem. Klostret har været i løbende drift i næsten 600 år, indtil området og ejendommen blev konfiskeret. Kirkeskibet er smukt og imponerende i sin gyldne pragt og er helt sikkert noget, du skal sørge for at se.

Du kan ikke forlade Bamberg uden at drikke noget øl!

Det kan godt være, at religion var en af de primære grunde til, at Bamberg oprindeligt blev grundlagt, men mange mennesker flokker til dette fantastiske samfund på grund af dets ry for at brygge øl. Der er ni bryggerier, der hører hjemme i denne by, og du skal prøve røget Rauchbier mindst én gang under dit ophold.

Det er dog ikke kun bryggerierne, der gør Bamberg berømt, for der er flere taverner, der er lige så historiske. Mange af dem er samlet omkring havnen, som udgør byens hjerte, og tæt på byens centrum. Disse byder på den klassiske bayerske oplevelse, der er berømt verden over, og du vil helt sikkert more sig storartet med at drikke en fadøl eller to i en løssluppen atmosfære! Hvis du ønsker en mere afslappet måde at gøre det på, kan du prøve at besøge et værtshus mellem middagstid og aftensmadstid.

Mens du er ude at nyde en god øl eller to, skal du sørg for at komme på en båd og ud i floden. Bamberg kaldes sommetider Lille Venedig, og husene i Bamberg komme direkte op til vandkanten og giver dig en malerisk oplevelse, der er en af de mest enestående i Europa. Med den traditionelle bayerske arkitektur, smukke røde blomster draperet fra vindueskarmene, og haverne langs floden, der også fungerer som kajer, er en fantastisk, afslappende oplevelse!

Rejser til Bamberg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bamberg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bamberg Tourist Information

Geyerswörthstrasse 5
96047 Bamberg

T: +49 0951 2976 200
F: +49 0951 2976 222

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Bamberg

Bamberg Turistinformation Hotel & Apartment Bamberg Bamberg Julemarked Bambergs har en mere end 1.000 år gammel historie. I centrum af denne smukke by ligger de største bevarede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bamberg
moderate rain
17.7 ° C
25.1 °
15.7 °
93 %
5.6kmh
100 %
tors
17 °
fre
26 °
lør
20 °
søn
21 °
man
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bamberg #iBamberg #VisitBamberg #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her