Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Baska Voda

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Baska Voda

Baska Voda bringer Kroatiens personlighed til live. Denne lille by ligger ved Adriaterhavskysten og ligger kun få kilometer nordvest for Makarska.

Et ophold i Baska Voda er lidt anderledes en i de travle turistresorts. Selvom stranden i byen ikke er den største er der en smuk havn og masser af udendørs oplevelser der ligger lige uden for byens grænser. Bjergluft med duft af fyrretræ blandes med saltvandsbrisen og giver en forfriskende oplevelse.

Vandet langs kysten er er perfekt til familier, der findes også vandsportsaktiviteter. For de der vil have kultur og historie er der ruiner fra det 1 århundrede som kan ses i området, der er også flere lokale museer.

Baska Voda kan være travl i højsæsonen hvilket betyder at stranden har tendens til at virke overfyldt men det er generelt et roligt og fredeligt sted. Baska Voda stranden har blåt flag så det er perfekt til familier der ønsker at slappe af i solen uden at skulle bekymre sig om børnene vandet er rent og lavt. Der er masser af aktivitet ved strandpromenaden, med utallige strandbarer hvor du kan sidde og nyde livet omkring dig.

Du kan vælge at tage en tur til en af ​​de mindre mere traditionelle landsbyer som Bratus eller der er mulighed for bådture til øerne Hvar og Brac. En tur til Gradac er et godt bud hvis du vil slappe af fra turister, denne søvnige landsby på den dalmatiske kyst føles er en verden væk fra stress og jag i det daglige liv.

Seværdigheder i Baska Voda

  • Skt Lovre kirken i senbarok fra 1750
  • Skt Nikola kirken fra 1889 i neoromantisk stil
  • Skt Roko kirken fra det 15 århundrede
  • Arkæologisk museum
  • MGD galleri

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Baska Voda i Kroatien ?

Det bedste tidspunkt at besøge Baska Voda, Kroatien er maj, juni, september og oktober. Vejret i disse måneder er som regel meget flot. Juli og august er højsæson med højeste priser og det kan desuden være meget varmt, især om eftermiddagen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Baška Voda
clear sky
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
86 %
1.3kmh
1 %
man
23 °
tirs
21 °
ons
20 °
tors
23 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #BaskaVoda #iBaskaVoda #visitBaskaVoda #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her