Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Benidorm

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Benidorm Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Benidorm

Benidorm ligger i den spanske provins Alicante, direkte på Costa Blanca. Sierra Helada stiger bag byen og beskytter badebyen mod kølige vinde og sikrer således altid et mildt klima. I den tidligere fiskerby, som i 1950’erne stadig sprang for turister, bor nu over 72.000 indbyggere. I sommermånederne fyldes stedet med op til fem millioner spanske og internationale ferierende.

For at kunne rumme disse turistmasser måtte der naturligvis oprettes utallige hoteller. I Benidorm blev disse bekvemt bygget op højt, så det omkringliggende område ikke behøvede at blive bygget op og har bevaret sin naturlighed den dag i dag. Enhver, der ser på Benidorms skyskrabere, vil indledningsvis have det indtryk, at der ikke er grønne områder i byen. Men det blev også taget hånd om, og så er der stadig nok åben plads mellem hotellets giganter. Derudover sikrer et specielt system, at alle bygninger er forskudt fra hinanden, så alle hotelværelser har nok dagslys og de fleste af dem har havudsigt.

De fleste feriegæster trækkes til Benidorm på grund af strandene, og byen har flere af dem at tilbyde. De to bedst kendte, hver 2,5 kilometer lange, er Playa de Poniente og Playa de Levante. De adskilles fra hinanden ved Balcón del Mediterráneo, som kan nås via en udvendig trappe.

Det højeste hotel i Vesteuropa stiger ved Playa de Poniente. Den 185 meter høje “Grand Bali” er målet for basehoppere hvert år, der kæmper der for anden gang i 2009 om verdensmesterskabet. For at gøre dette tør de hoppe fra en lille højde, et skue, der får mange tilskuere til at puste væk. Ellers er Playa de Poniente ret stille, og du kan slappe af i elegante restauranter og caféer.

Ting er meget forskellige på det livlige Playa de Levante, hvor barer, diskoteker og restauranter står i kø, og livet raser om aftenen. Der er dog én ting på begge strande, og det er de såkaldte “Biblioplayas”. Dette er en speciel service, hvor feriegæster kan få ferielæsning lige på stranden.

Hvis stress og jag på stranden bliver for meget, kan du trække dig tilbage til byparken “Parque la Aigüera”. Dette er anbragt i et tørt vandløbsopland. Nu og da bliver det også højere, når der underholdes musik, dans eller teaterforestillinger. Udflugter i det frugtbare omgivelser, hvor oleanders, citrusfrugter, mandler og oliventræer former landskabet, giver variation.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Benidorm Boutique & Luksushoteller

#Benidorm Benidorm Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Benidorm Benidorm ligger i den spanske provins Alicante, direkte på Costa...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Benidorm #Spain #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her