Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bern

Schweiz Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Schweiz

#Switzerland Rejser til Schweiz Der er mere at se i Schweiz end snedækkede bjergetoppe, smukke grønne dale, og gemte hytter, selvom der er mange af dem. Landet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bern

Bern er rangeret som en af ​​verdens bedste byer. Besøg i den historiske gamle bydel, omgivet på tre sider af Aare, giver dig mulighed for at nyde et område, der stort set har været uændret siden det 15. århundrede. Det er et glimrende eksempel på middelalderlig karakter samtidig med at den understøtter en moderne livsstil.

I den gamle by finder du den højeste katedral i Schweiz. Klokketårnet er 100 meter højt. Klokken der blev støbt i 1600 tallet og vejer 10 tons er stadig i brug. Du må endda stå ved siden af ​​klokken mens den ringer, men høreværn er påkrævet for den oplevelse.

Et andet vartegn i Bern er Zytglogge. Det er et middelalderligt klokketårn, der blev bygget i 1200 tallet og uden tvivl er den mest anerkendte struktur i byen.

En fantastisk mulighed for at udforske i Bern er “Untertorbrucke.” Denne bro er den ældste i Bern, der stadig eksisterer. Oprindeligt bygget i 1200 tallet erstattede en stenbro en oversvømmet træbro i 1400 tallet.

I Bern kan du se mere end 100 offentlige springvand. 11 af disse springvand har statuer fra renæssancen. Oprindeligt bygget til at være byens vandforsyning, blev alle springvandene fra det 16 århundrede undtagen en skabt af Hans Gieng.

Rejser til Bern, Schweiz

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bern og Schweiz.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bern Tourist Information Office

Bahnhofpl 10A
3011 Bern

T: +41 31 328 12 12

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Schweiz turistkontor

#Touristboard Switzerland Tourism Authority Morgartenstrasse 5a CH-8004 Zurich Switzerland T: 00800 100 200 29 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Switzerland #visitSwitzerland #iSwitzerland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Bern Boutique & Luksushoteller

#Bern Bern Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Julemarked i Bern

Bern turistinformation Hotel & Apartment Bern Bern Julemarked Bern, hovedstaden i Schweiz, ligger på et plateau langs Aare floden. Den historiske del af byen er bygget i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Schweiz valuta, Frank

1 Franc = 100 centime/rappen/centesimo 5, 10, 20 centime/rappen/centesimo 0,5, 1, 2, 5 Franc10, 20, 50, 100, 200, 1,000 Franc   Swiss National Bank#Switzerland #Franc #chf #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bern
drizzle
13.7 ° C
15.5 °
12.4 °
89 %
2.1kmh
75 %
man
18 °
tirs
19 °
ons
21 °
tors
20 °
fre
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bern #iBern #VisitBern #Switzerland #VisitSwitzerland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her