Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Billund

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Billund

De fleste mennesker kender Billund, fordi det er hovedkvarteret for LEGO Group. Selv Billund lufthavn blev bygget af LEGO Group i 1964 for at imødekomme virksomhedens behov. Lufthavnen drives dog uafhængigt. Den første LEGOLAND forlystelsespark er i Billund og i udkanten af ​​byen er fabrikken, der fremstiller næsten 90% af legetøjet, der sælges over hele verden.

Mens byen kun har cirka 6.000 indbyggere, er et legetøjsfirma ikke den eneste grund til at komme her. Hvis du har målrettet mod Billund til en mellemlanding, er der nogle flere ideer til at udfylde din ferie.

Så der er ingen tvivl om, at hvis du foretog en søgning på Billund, er du stødt på mange hjemmesider og anmeldelser af alle de legetøjsrelaterede aktiviteter, du kan opleve under et besøg. Hvad der ikke nævnes ofte er, at der er en vidunderlig lille skulpturpark i byen, hvor du kan komme ud og nyde en varm, solskinsdag. Det er i en park, og der er en lille dam i området. Så vær forsigtig, men det er bestemt et stop værd! Og ja, du kan også finde en LEGO-statue der……..

Du finder også masser af souvenirs til salg i Billund, men få noget der der passer til din stil. Huset Olhom laver nogle fantastiske tørklæder i traditionel nordisk vævning, men bruger moderne design til et meget moderne look. Mange af varerne er lavet af silketråd, der skaber unikke kunstneriske stykker, der helt sikkert vil forbedre din stil og få dig til at smile.

Der er mange måder at købe børnevenlig mad i Billund på. Fra pandekagehuset til Pirate Inn vil du se masser af smil på deres ansigter! Sørg for at prøve LEGO-pommes frites, mens du er i byen. Ikke kun vil de være en favorit blandt børnene, de vinder også dig!

Hvis du leder efter mere af en autentisk dansk madoplevelse, anbefaler vi Restaurant Oz. Menuen har en række traditionelle danske retter, hvis sæsonbestemte treretters menu altid er en vinder. Der er en to-retters menu hver dag, og hvis ikke andet, kan du bestille en bøf, der er på størrelse med dit ansigt og føles som en vinder.

Billund kan være et børneparadis, men du vil opdage, at der også er en række muligheder at nyde. Medtag disse ideer i din rejseplan, så du kan nyde LEGOLAND og alt andet, dette lille samfund har at tilbyde!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Billund Tourist Information

VisitBillund
Hans Jensensvej 6
7190 Billund

T: +45 69 15 21 98

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Billund
few clouds
16.1 ° C
17.5 °
15.9 °
67 %
4.6kmh
20 %
man
18 °
tirs
15 °
ons
15 °
tors
14 °
fre
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Venskabsbyer

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lego #Legoland #Billund #iBillund #VisitBillund #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her