Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Blanes

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Blanes

De fantastiske udsigter over Blanes har gjort, at byen er blevet kendt som porten til Costa Brava. Kysten strækker sig hele vejen op til Frankrig og byder på utallige aktiviteter.

En af de mange gode grunde til at besøge Blanes er Santa Anna festivalen, kendt for Concurs de Focs d’Artifici, hvilket er en fyrværkerikonkurrence som er blevet afholdt her hvert år siden 1970. Der anvendes flere end 500.000 kg fyrværkeri til festivalen hvert år og om lørdagen, den travleste dag, kommer der flere end 250.000 tilskuere.

Blanes er en af de byer hvor historien bliver vakt til live. Bosættelserne i regionen stammer fra før romertiden og i nærheden af byen er der romerske ruiner fra det 3. århundrede. Store dele af den gamle by blev ødelagt i det 17 århundrede, under den catalonske opstand.

Blanes er hjemsted for Marimurta: en botanisk have som dækker næsten 15 hektar. Haven huser flere end 4.000 forskellige plantearter. Byen har også på en anden have, Pinya de Rosa som har på flere end 7.000 forskellige plantearter.

Seværdigheder i Blanes

Tapas Route

Når du falder over en tapas restaurant, smut ind og se hvad de har at tilbyde, nap lidt lækkert og så videre til den næste – find de retter du kan lide på hver enkelt restaurant og du kan lave din egen personlige tapas rute gennem Blanes.

Jardí Botànic Marimurtra

I udkanten af Blanes ligger den flotte botaniske have Jardí Botànic Marimurtra. Haven har mere end 3000 forskellige blomster og planter, en tropisk have og mere end 7000 kaktus-arter fra hele verden, og blandt havens små stier og søer får I en fantastisk udsigt over Costa Brava-bugten.

www: Website Link

Pals

Middelalderbyen Pals ligger ikke langt fra Blanes, Den kendte og meget populære by er fyldt med charmerende bygninger der betyder at du føler dig sat tilbage til svundne tider. I Pals er der masser af restauranter der tilbyder fantastiske retter med specialiteter fra området, råvarerne kommer frisk fra bonden, jorden og havet inden de lander på din tallerken.

Rejser til Blanes, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Blanes og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Blanes Tourist information

Plaça de Catalunya, s/n
17300 Blanes

T: +34 972 33 03 48

www: Website Link

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Blanes Boutique & Luksushoteller

#Blanes Blanes Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Blanes Blanes er et af de mest berømte steder på Costa...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Blanes
clear sky
20.7 ° C
22.3 °
18.5 °
86 %
1.8kmh
4 %
ons
21 °
tors
24 °
fre
23 °
lør
23 °
søn
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Blanes #iBlanes #VisitBlanes #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her