Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bol

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bol

Bol er en lille by der ligger på sydlige del af øen Brac. Her finder du en af ​​de mest populære strande i Kroatien, kaldet “Zlatni Rat”. Det er en dejlig strand formet som en trekant og med lækkert turkisfarvet vand. Sandet på stranden er dejligt varmt og der er fremragende muligheder for surfing. Ved havnen er der mange barer og gode restauranter.

Hvis du vil væk fra de mange turister er der mange andre strand på den sydlige del af Brac. De sydlige skråninger af øen omkring byen har masser af vinmarker. Nyd en flaske vin (eller to) sammen med noget lokal ost eller frugt. Du vil opdage, hvorfor mange siger, alt på Brac smager bedre.

“Zlatni rat” stranden

“Zlatni rat” stranden ligger vest for Bol og er en af ​​de største og smukkeste naturlige strande ved Adriaterhavet. Som en tunge der strækker sig en halv kilometer ud i havet er Bol er et paradis for turister og for surfere på grund af den gunstige vind der næsten altid blæser.

Der er en række førsteklasses hoteller og private lejligheder langs stranden. På den østlige side, Glavici halvøen, ligger et Dominikansk kloster som er et af europas smukkeste. Kun to timers gang fra Bol kan du finde “Blaca” ørkenen med en kirke og et kloster fra det 16 århundrede og “Zmajeva spilja” der er en hule med interessante relieffer.

Bedste rejsetid

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse ? Det bedste tidspunkt at besøge Bol og Kroatien er maj, juni, september og oktober. Vejret i disse måneder er som regel meget behageligt. Juli og august er højsæson med højeste priser. Her kan det være meget varmt, især om eftermiddagen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bol Tourist Information

Porat bolskih pomoraca bb
21420 Bol

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel & Apartment Bol

#Bol Best hotels Bol Zlatni stranden ligger vest for Bol og er en af de største og smukkeste naturlige strande ved Adriaterhavet. Som en tunge, der strækker...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bol
overcast clouds
23.4 ° C
25.1 °
22.6 °
70 %
3.3kmh
94 %
man
24 °
tirs
23 °
ons
23 °
tors
25 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #Bol #iBol #visitBol #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her