Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bologna

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bologna

Bologna er en af ​​de største byer i hele Italien, og de første bosættelser i dette område daterer så langt tilbage som det 10. århundrede f. Kr.

Byen er hjemsted for verdens ældste universitet, som blev grundlagt i 1088. Der er mange tårne ​​og søjlegange at opdage i Bologna, især under et besøg i byens historiske centrum, som er et af ​​de største i hele Italien. På grund af den omhyggelige restaurering, der fandt sted i 1970’erne, flyder denne bys keltiske, romerske, og etruskiske temaer stadig gennem byens gader, et skridt ad gangen.

Er du klar til at opleve alt det, Bologna har at byde på? Her er et par af de vigtigste seværdigheder, som du kan overveje at se, når du rejse til denne smukke by, så du fuldt ud kan nyde din ferietur.

Den ikoniske Due Torri bør stå højt på din liste

Bolognas to tårne ser måske ikke ud til at være noget særligt ved første øjekast, men når du ser dem i virkeligheden, vil du indse, at de rent faktisk hælder begge to. Disse symboler på byen har hver især et navn, der er afledt af de familier, der er blevet krediteret med at bygge dem. Tårnene er bygget i det tidlige 12. århundrede og er blevet brugt af forskere i flere århundreder til at studere bevægelsen af ​​planetens rotation og bevægelsen af ​​stjerner og planeter. Efter allierede angreb blev tårnene endda brugt til styring af redningsaktioner.

Du kan klatre op i toppen af ​​de to tårne​​, men vær forberedt på en lang tur op ad vindeltrappen. Det højeste tårn, der strækker sig næsten 100 meter i højden, er en ordentlig hike! Selv det mindre tårn, Garisenda, er 48 meter højt. Hvis du klarer opstigningen, vil du være i stand til at sige, at du har erobret dette vartegn i du kan prale af at have været i det skæve tårn oven i købet!

Der sker en masse på Piazza Santo Stefano

Du kan tage ud og besøge de historiske basilikaer og more dig storartet med at udforske dem inde og ude, men vi anbefaler at tage over Piazzo Santo Stefano. Ikke alene vil du være omgivet af de søjlegange, der gør denne by berømt, men du vil også få lejlighed til at ose igennem et utroligt antikvitetsmarked. Snup en kop kaffe, ban dig vej ind under de forskellige paraplyer, så skal du nok finde en fristelse eller to.

Det kan også anbefales at gå på opdagelse langs Via Emilia, som var den oprindelige vej, langs hvilken denne by udviklede sig i etruskisk og romersk tid. Gaden løber stadig direkte gennem byen og er mest tilgængelig for fodgængere, og den følger det gittermønster, den romerske koloni antog, da den blev bygget. Du vil ikke se de romerske befæstninger, men mange af de middelalderlige volde er stadig synlige, og daterer tilbage til det 13. århundrede.

Med over 38 kilometer søjlegange i bymidten alene, kan du gå, så længe du ønsker i Bologna, og aldrig blive udsat for elementerne. Portico di San Luca er måske den længste i verden og forbinder de oprindelige middelaldermure med Madonna di San Luca helligdommen, hvilket er en smuk gåtur i sig selv! Der er altid noget nyt at opdage i Bologna, og det er derfor et besøg her altid er en stor oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Emilia-Romagna

T: +39 051 5276430

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bologna
clear sky
20.7 ° C
24.9 °
17.6 °
53 %
3.1kmh
0 %
søn
22 °
man
29 °
tirs
28 °
ons
27 °
tors
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Bedste seværdigheder i Bologna

Bologna er en alsidig og charmerende by med spændende gastronomi, arkitektur og en afslappet livsstil. Bologna har 3 markante tilnavne, der alle beskriver forskellige egenskaber ved denne enestående by: Bologna den fede, den lærde og den røde.

Det er ikke uden grund, at Bologna kaldes for Italiens ’gastronomiske hovedstad’. Bologna er kendt for sine velsmagende (og fede) retter – mortadella, lasagne og naturligvis spaghetti bolognese hører alle hjemme her. Det siges, at også tortellini blev opfundet i Bologna – og at pastaens runde form er en hyldest til Venus’ navle. Den gode mad har givet Bologna tilnavnet ’Bologna den Fede’. Hvis du er til kulinariske oplevelser, er Bologna det perfekte rejsemål.

Bologna er også hjemby for et af Europas ældste universiteter – universitetet i Bologna er grundlagt i år 1088 og har i tidens løb været hjemsted for mange store tænkere. I dag er Bologna i høj grad en moderne universitetsby. Indbyggertallet stiger fra 400.000 til 500.000, når universitetssemestrene starter, og de lange traditioner for undervisning og forskning har givet Bologna tilnavnet ’Bologna den Lærde’.

Etruskerne grundlagde Bologna – dette mystiske og sagnomspundne folkefærd dominerede Italien, før romerne overtog herredømmet, og du mærker tydeligt historiens vingesus, når du vandrer gennem byens gader, hvor du kan nyde den enestående arkitektur og stemning.

Bologna har 35 imponerende kilometer arkader i forskellige udformninger og stilarter, som er med til at give byen et romantisk og middelalderligt udtryk. De mange arkader i byen betyder, at Bologna ofte kaldes for arkadernes by. Mange af bygningerne i Bologna er desuden holdt i røde nuancer – og kombineret med byens traditionelle politiske orientering har alt dette givet byen tilnavnet ’Bologna den Røde’.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bologna #iBologna #VisitBologna #inEmiliaRomagna #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her