Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bolzano

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Bolzano

Bolzano, som ligger i bjergene i det nordlige Italien, opføres regelmæssigt som det bedste sted at bo i hele landet. Denne alpeby blev grundlagt i 15 f.Kr. af romerne, der ønskede at have en by i bjergene som operationsbase. De romerske påvirkninger varede i næsten 7 århundreder, indtil Bayernsk indvandring begyndte at have kraftig indflydelse efter imperiets fald.

Regionen har været beboet af den tyske befolkninger siden og den byder på nogle fantastiske seværdigheder, når du besøger Bolzano i din næste ferie. Hvis dine planer omfatter dette vidunderlige bjergsamfund, er her et par ideer at tage med, så du kan nyde alt det, Bolzano har at byde på.

Den middelalderlige bymidte er helt fantastisk

Når sommersæsonen kommer, er den grønne baggrund af bjergene bag Bolzanos centrum et fantastisk syn i sig selv. Når du dertil lægger den middelalderlige arkitektur og indflydelse, der er til stede, er det nemt at se, hvorfor alle, der kommer til denne by, har en tendens til at blive hængende på det offentlige torv. Find et bord og få et fantastisk måltid med udsigt, og tag derefter ud for at udforske de mange skjulte perler, der findes!

Når du besøge byens centrum, så sørg for at tage en afslappet gåtur langs Via dei Portici. Dette er en gade på 300 meter, der byder på middelalderlige parader langs hele ruten. Der er mange finere butikker nede ad denne gade, der tilbyder smykker og skatte, men sørg for at have masser af batterier i dit kamera, da udsigten er enestående!

Vi vil også anbefale dig at se statuen af Walther von der Vogeleide, som er en af de mest berømte tyske lyriske digtere i sin generation. Han var født i slutningen af det 12. århundrede, og han var ridder, men sandsynligvis ikke en, der var velhavende. Man mener endda, at han ikke engang ejede et stykke jord! Hans plads i historien er dog husket i Bolzano, og håndværket vag hans statue er storslået.

Bolzanos katedral er byens vigtigste vartegn

Med dens kombination af romansk og gotisk arkitektur er synet af denne katedral først lidt forvirrende, især hvis du har set nogle af de spiraldekorerede vidundere fra det 13. århundrede, der ligger spredt rundt i landskabet i Europa. Det udvendige af bygningen stiger op ligesom alle disse andre gotiske mesterværker, men i stedet for at fortsætte opad i høje spir, giver et højt mønstret tag den det romanske udseende, som du vil opdage, dominerer Syditalien.

Domkirken blev indviet i slutningen af 12. århundrede og har siden de første dage været dedikeret til den Vor Frues himmelfart. Der er gargoiler, der beskytter bygningen, i samme stil med dem, man kan finde på Notre Dame i Paris. Selve kirkespiret blev afsluttet i det 16. århundrede, og der er tal hugget ind i stræbebuerne på hvert hjørne. Den nemmeste måde at få adgang til katedralen er ved at nærme sig fra pladsen, hvorfra, det ekspansive hvælvede treskibsinteriør er ganske imponerende. Det er den første gotiske kirke med et langt centralt skib, og layoutet er det første i form af et kors i historien.

Selv hvis du ikke holder af religiøse steder, bør du i det mindste tage nogle få øjeblikke til at tage op til prædikestolen, der blev installeret omkring år 1500. Den runde bund er dekoreret med firben!

Muri Kloster har nogle skjulte kunstskatte, man kan se

Ved første øjekast, ser Bolzanos Benediktinerkloster og -kirke ikke ud som en af de bedste attraktioner, byen har at byde på. Den ligger tæt på byens udkant, og der er flere vinmarker end parkeringspladser i området. Efterhånden som du kommer tættere på, vil du dog se, at kirken er bygget i slutningen af rokokotiden. Loftsmalerierne og altertavlen blev skabt af Martin Knoller, som lavede en række fantastiske kalkmalerier i hele Italien.

Det kan godt være, at Bolzano regnes for det bedste sted at bo i Italien, men dette betyder ikke, at der ikke findes strid i dette samfund. Der var koncentrationslejre her under Anden Verdenskrig, og der er et sejrsmonument, som blev rejst efter ordre fra Mussolini, da regionen blev annekteret efter Første Verdenskrig. Det er dedikeret til “martyrer” af den første krig, og monumentet er indhegnet, fordi hærværk ellers var en regelmæssig begivenhed.

Et sidste stop i Bolzano, før du rejser igen, bør være Messner Mountain Museum. Dette projekt blev skabt i et forsøg på at hjælpe med at uddanne folk om videnskaben om bjerge og gletsjere, idet man samtidig giver de besøgende en chance for at se, hvad bjergbestigning handler om. Tag op til Sigmundskron Castle, som daterer sig tilbage til den sene middelalder, for at nyde dette museum. Sørg for at nyde et show i klippeteatret mens du er der, hvis du kan. Museet restaurerede hele slottet, som var næsten helt i ruiner, og det åbnede i 2006.

Hvad har Bolzano ellers at tilbyde dig?

Fra vandreture i bjergene til at stå på ski om vinteren, har dette alpine samfund meget at tilbyde alle besøgende. Byen er smuk i vintersæsonen og har køligt vejr de fleste dage om sommeren, og du vil sætte pris på det langsommere tempo livet leves i her. Tag dig tid til at udforske og drysse over de skatte, du måtte finde, for denne kombination af Italien og Østrig gør Bolzano til en af de mest unikke byer i hele Italien!

Med 50 kilometer cykelstier, kapløb og en række andre udendørs aktiviteter, som du kan nyde, hvis du skulle få lyst, vil du være i stand til at slappe af i Bolzano på den måde, du finder bedst.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Trentino

Trentino Marketing S.r.l.
Via Romagnosi 11
38122 Trento

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Julemarked i Bolzano

Bolzano Turistinformation Hotel & Apartment Bolzano Bolzano julemarked Bolzano er en smuk middelalderby og det er den vigtigste by og hovedstad i Sydtyrol, Alto Adige på italiensk....

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bolzano
clear sky
21.9 ° C
23.7 °
21 °
50 %
1kmh
0 %
søn
30 °
man
28 °
tirs
25 °
ons
25 °
tors
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bolzano #iBolzano #VisitBolzano #visittrentino #lamiaterranonsiferma #trentinowow #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her