Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Brasov

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Brasov

Brasov blev grundlagt i 1200 tallet og blev kaldt “Stalin City” i årtiet med kommunistisk styre, der dominerede Rumænien. Byen ligger centralt placeret, så mange af Rumæniens attraktioner let kan nås, men der er mange attraktioner, der gør Brasov til en vidunderlig by i sig selv.

Brasov blev oprindeligt koloniseret af de transsylvanske tyskere, så mange af historierne om Transsylvanien stammer fra den generelle nærhed af Brasov. Bran Castle er takket være populære historier blevet destination for de der ønsker at vide mere om Dracula. Fæstningen Bran Castle, der ligger på grænsen til Transsylvanien er nu et museum, der er åbent for offentligheden.

Den sorte kirke er interessant. Mange kirker forsøger at få interiøret til at være endnu mere spektakulært end bygningens ydre, men med den sorte kirke er det modsatte sandt. Denne katedral blev bygget i 1400 tallet og er et klassisk eksempel på gotisk byggestil med sine mange spir og afrundede kanter. Det var i første omgang en katolsk kirke dedikeret til St. Mary, men kirkens menighed fulgte den protestantiske bevægelse og blev luthersk.

Rejser til Brasov, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Brasov og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Brasov Tourist Information Office

Strada Prundului 1
Brașov

T: +40 774 035 072

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Braşov
overcast clouds
10.3 ° C
10.3 °
9.6 °
80 %
3.7kmh
99 %
man
10 °
tirs
11 °
ons
15 °
tors
16 °
fre
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#romania #visitromania #brasov #ibrasov #visitbrasov #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her