Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bremen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bremen

Bremen er en af ​​de største byer i Nordtyskland og byen ligger meget tæt på ​​Nordsøen. Bremen har en rig tradition der går tilbage til det tidlige 11. århundrede.

Marktplatz, eller markedspladsen er en klassisk europæisk plads der er domineret i den ene ende af rådhuset som er et UNESCO verdensarvssted. Oprindeligt bygget i det tidlige 15. århundrede men renoveret i det 17. århundrede til renæssance arkitektur.

Når du besøger markedspladsen skal du tage tid til at se de forskellige monumenter og statuer der er på pladsen. Mest bemærkelsesværdigt er statuen af ​​Roland, der er byens beskytter. Et besøg i domkirken skal du sørge for at have tid til for at se skulpturerne af David, Moses, disciplene Peter og Paul og Karl den Store.

Du skal også se nærmere på Essighaus som er det bedste eksempel på renæssance arkitektur i Bremen. Det blev næsten fuldstændig ødelagt i 1943 men er blevet genopbygget til sin tidligere pragt. Oprindeligt bygget i det tidlige 17. århundrede i dag ejes bygningen den af ​​en bank og er en kulturarvs monument.

Seværdigheder i Bremen

Focke Museum

På dette museum er der udstillinger om Bremens historie ligesom der er udstillinger indeholdene bl.a antikke møbler

Deutsches Schiffahrtsmuseum

Dette museum ligger i Bremerhaven og er absolut et besøg værd, her finder du alt hvad der er værd at se hvis man har en smule saltvand i blodet. Udstillingerne er imponerende flotte, bl.a. har man i et stort bassin bevaret en kogge der blev fundet i Bremens havn i 1962

Marktplatz

Torvet, det er byens hjerte, det er også her du ser de ældste bygninger bl.a det tidligere handels hovedkontor Schütting opført i flamsk byggestil. Fra Marktplatz kan du gå ind i Böttcherstrasse der er en gade bygget af en lokal rigmand i årene 1923 – 1933. Bygningerne repræsenterer flere byggestile men hovedsageligt inspireret af datidens jugendstil.

Bremer Rathaus

Rathaus, er en flot gammel bygning opført i flere forskellige stilarter.

Bremer Ratskeller

Dette er en 600 år gammel vinstue beliggende i kælderen under det gamle rådhus. I denne, tysklands største, vinsamling finder du mere en 1 million flasker vin. Se mere på adressen www.ratskeller.de

Skt Petri domkirken

De første dele af domkirken blev opført i år 1000, gennem tiderne er katedralen blevet udvidet i flere omgange, de største udvidelser af kirken var i 1500 tallet og i 1800 tallet.

Schnorr bydelen

Schnorr hvor tidligere boede fiskere. De små skæve huse i spraglede farver er nu omdannet til et område spækket med gallerier, cafeer, restauranter og små butikker. Hvis du ikke lige ved hvad du skal lave om aftenen så gå ind i dette område – her finder du sikkert et godt sted. Husene i Schnorr er ikke for større familier, husene på 3 etager rummer (det mindste) ca 40 kvm.

Freimarkt

Hvert år, i de sidste to uger af oktober, er Bremen vært for Freimarkt, en af verdens ældste festivaler. Første gang afholdt i 1036, er det Tysklands ældste messe. Med mere end fire millioner besøgende hvert år anses det også for at være den største festival i Nordtyskland.

Rejser til Bremen, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bremen og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bremen Tourist Information

Findorffstrasse 105
28215 Bremen

T: +49 0421 3080010

www: website link

Tourismus Bremen

WFB Wirtschaftsförderung Bremen GmbH
Findorffstraße 105
28215 Bremen

T: +49 (0) 4 21 308 00 75
F: +49 (0) 4 21 308 00 25

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Bremen

Bremen Turistinformation Hotel & Apartment Bremen Bremen Julemarked Alle kender musikerne, som Bremen er berømt for. Bremer Stadtmusikanten er det berømte eventyr af brødrene Grimm. Besøgende i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bremen
clear sky
19.1 ° C
21.1 °
17.8 °
59 %
5.1kmh
0 %
man
22 °
tirs
17 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bremen #iBremen #VisitBremen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation