Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bucharest

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Bukarest

Bukarest er hovedstaden i Rumænien og betragtes også som den mest økonomisk velstående by. Det blev oprindeligt bosat i midten af ​​1400 tallet og har fået øgenavnet “Lille Paris.” Selvom en stor del af byen tidligere er blevet ødelagt af krig og naturkatastrofer er der store dele af byen der stadig bærer præg af historien.

Området omkring det rumænske Athenaeum er let beskrevet som en af ​​de smukkeste bygninger, du nogensinde vil se. Beliggende mellem kommunistiske beboelsesblokke, er det en enestående hyldest til, hvad Rumænien handler om. Marmorsøjler, vægmalerier og udskæringer, der kun kan skabes med kærlighed og omhu. Så sørg for at få billetter til et show på Athenaeum, mens du er i Bukarest.

Landsbymuseet i Bukarest er familievenligt museum. Sjovt at udforske selv, guidede ture er også ret informative og sjove. Få håndlavede souvenirs i slutningen af ​​turen, hvis du også ønsker det!

Byparker er for det meste forglemmelige. Cismigiu parken er fyldt med par, der spadserer hånd i hånd, som tager en lang og afslappet spadseretur og nyder hinandens selskab. Der er masser af stande, hvor du kan få en kop kaffe eller en snack. Med damme, broer og stille i hjertet af byen er det bestemt stedet at slappe af.

Seværdigheder i Bukarest

Muzeul Taranului Roman, det Rumænske bondemuseum vandt i 1996 prisen som årets museum i europa, det er også en meget flot udstilling der viser forskellige redskaber, arm i arm med ikoner o.m.a.

Muzeul National de Arta , Statens kunstmuseum der blev plyndret under opstanden i 1989 ligesom mange af museets værker blev beskadiget i større eller mindre omfang. Udover rumænske kunstnere er også mange store europæiske navne repræsenteret på museet.

Muzeul Satului , frilandsmuseet hvor bondehjem, lader, kirker og møller fra hele Rumænien er fragtet til for at blive genopbygget til minde om landets historie.

Muzeul Zambaccian har det bedste af Rumænsk kunst repræsenteret i samlingerne men også navne som Picasso, Cezanne og renoir er repræsenteret.

Palatul Parlamentului, parlamentspaladset der blev påbegyndt af Ceausescu i 1984 og arbejdet er stadig i gang. Når man står udenfor og betragter kolossen skal man have i baghovedet at man blot ser en lille del af dette enorme byggeri. Det du kan se er bygningen der er 84 meter høj, men du ser ikke at den er lige så stor under jorden hvor der bl.a er atomsikrede bunkere. Præsidenpaladset har et areal på 330.000 m2 og dermed er det verdens næststørste administrationsbygning, Pentagon er den største. Du kan komme på en guidet tur i paladset og her kan du bl.a se Sla Unirii der er paladsets største rum 16 meter højt og med et areal på 2.200 m2. Loftet kan køres til side og så er der plads til at en helikopter kan lande i salen.

Piata Revolutiei, Revolutionspladsen, dette var stedet hvor Rumæniens tidligere diktator Nicolae Ceausescu stod ansigt til ansigt med 80.000 mennesker den 21 december 1989. De 80.000 mennesker var kommet til pladsen for angiveligt at støtte præsidenten, men da han kom frem på balkonen begyndte folkemængden at sige ordene “Ti mi soa ra” og udtrykket i Ceausescu’s ansigt var ikke at tage fejl af – her var han klar over at hans styre var faldet sammen.

Catedrala Patriarhala er en 1600 tals katedral og den ortodokse kirkes hovedkvarter. I kirken kan du bl.a. se utallige meget smukke ikoner. Det er også i denne kirke at Skt. Dumitru , Bukarest skytshelgen , ligger i sarkofagen hvor tilbedere kommer til hans skrin for at vise deres respekt.

Herastrau Park , i starten af 1800 tallet var det her at det bedre borgerskab kom for at blive set , spadserende ved kanten af Herestrau søen. Man omdannede efterhånden hele området omkring søen til en stor park der i dag bl.a. indeholder landbymuseet, tivolipark, restauranter, bådudlejning. Området omkring parken har alle dage været hvor Bukarest elite boede og stadig bor , hvilket du også vil kunne se på de fine huse i området.

Rejser til Bukarest, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bukarest og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Bucharest Tourist Information Office 

Bulevardul Carol I 27
București 030167
Romania

T: +40 21 232 7683

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Bukarest Boutique & Luksushoteller

#Bucharest Bukarest Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Suter Palace Heritage Boutique Hotel

Suter Palace Heritage Boutique Hotel Om hotellet Suter Palace Heritage Boutique Hotel er et absolut top klasse hotel i centrum af Rumæniens hovedstad, Bukarest. Vil du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bucharest
clear sky
5.7 ° C
7.1 °
3.9 °
77 %
0.9kmh
0 %
søn
8 °
man
6 °
tirs
7 °
ons
6 °
tors
5 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#romania #visitromania #bucharest #ibucharest #visitbucharest #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her