Büsum ligger i den tyske delstat Schleswig-Holstein. Büsum er en populær turist destination blandt tyske turister.

Schleswig-Holstein er den nordligste af de tyske delstater, hovedstaden er Kiel.

Rejser til Büsum

Det er let at komme til byen med offentlig transport, du kan se mere om de forskellige muligheder for offentlig transport samt om arrangerede rejser i afsnittet, rejse og bo.

Hotel og lejlighed i Büsum

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Se mere i afsnittet om hotel og lejligheder, rejse og bo.

Seværdigheder i Büsum

Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre.

Shopping i Büsum

Der er gode shopping muligheder der tilgodeser næsten alle behov du måtte have. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder i afsnittet se og gøre.

Restauranter i Büsum

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke

Information om Büsum og Tyskland

Valutakurs Tyskland (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4624

Om Slesvig-Holsten

Slesvig-Holsten (tysk Schleswig-Holstein) er den nordligste delstat (Bundesland) i Tyskland, delstaten grænser op til Østersøen i øst og Nordsøen i vest. Mod nord er landegrænse til Danmark, mod øst grænser delstaten til Mecklenburg-Vorpommern. Delstens sydlige græse er mod Hamborg og Niedersachsen.

Slesvig-Holsten har næsten 3 millioner indbyggere der bor på et areal dækkende 15.802 km2. Hovedstaden i delstaten er Kiel.

Slesvig-Holsten er naturmæssigt varieret, hovedsageligt af tre forskellige typer landskab. I øst et morænelandskab med mange søer.

I delstatens mellemste del er det lavland, sandet jord med en del hedelandskab. Mod vest er det marsklandskabet der er dominerende med en stor del vadehav.

Slesvig-Holsten har en del forskellige minoriteter og der tales en del plattysk. I de nordlige del er der et større dansktalende mindretal.

Som i mange andre dele af verden er der en tendens til at befolkningen, især de yngre, flytter til de større byer, i dette tilfælde er Hamborg en stor tiltrækningsmagnet. Delstaten hovedstad og største by er Kiel. Andre større byer er Lübeck, Neumünster og Flensburg.

Landbruget spiller en stor rolle i delstaten med godt 75 procent af arealet opdyrket. Hovedvægten er lagt på kvæg- og svineavl.

Slesvig-Holsten har mange kendte ferie- og badebyer og det varierede landskab ved nordsøskysten, vadehavet og østersøkysten betyder mange udendørs aktiviteter, sejlads, cykling, sportfiskeri og vandreture. Også den mondæne ø, Helgoland er et populært turistmål.

Om Tyskland

Der er ikke noget med at gemme sig fra fortiden i Tyskland. Du kan besøge museer og fortidslevn, der giver et ærligt indblik i Anden Verdenskrig, og derefter nyde charmen på friluftsmarked i Bayern.

Vil du gerne udforske bjergene? Tyskland byder på mange muligheder for at hike, cykle og sejle for dem, der gerne vil have, at udendørs eventyr skal være en del af ferien. Tag ud og gå på opdagelse i nogle af de mange middelalderslotte, der står vagt over det tyske landskab. Far vild langt fra alfarvej, omgivet af marker, og føl den kærlighed, der er gået ind i arbejdet med at dyrke landet. Der er ingen dårlige valg her.

Hvad enten det er et bindingsværkshus på en brolagt gade eller et metropolitisk mesterværk, kan du fordybe dig i det moderne eller det ældgamle og så snuppe et krus øl bagefter. Der er altid en skjult perle at finde et eller andet sted. Tag en tur ned ad floden, nyd en strand oppe nordpå eller indånd den friske bjergluft. I Tyskland kan du vælge én oplevelse eller dem alle sammen og blive rigt belønnet.

Hvilken som helst by kan være den perfekte udgangspunkt for at udforske det meste af landet. Vælg hvilket slags eventyr, du gerne vil have, og gør dig så klar til at pakke til et længere ophold, for der er kun et ord, der rigtig kan beskrive, hvordan en tysk ferie er – fantastisk.

Rejser og ferie i Tyskland

På vores infosider kan du finde praktiske informationer omkring turisme og ferierejser til Tyskland.

Vi omtaler Tysklands mest interessante byer og attraktioner. Under omtalen vil du kunne se gode videoer der fortæller om de enkelte seværdigheder og attraktioner, enten i form af dokumentarprogrammer eller som flotte drone og video optagelser.

Du vil også kunne finde vejrudsigter og valutakurser der opdateres mange gange dagligt.

Under de enkelte destinationer finder du også praktisk rejseinformation, information om helligdage, turistkontor og lokal turistinformation, godt at vide samt fakta om destinationen.

Du vil også kunne finde forskellige rejsetilbud som vi lægger op i det omfang vi bliver opmærksomme på sådanne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here