Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Calafell

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Calafell

Uanset om du vil læne dig tilbage og nyde solen på en gylden sandstrand eller udforske den gamle bydels middelalderlige charme, er der noget for enhver smag i Calafell. Book din strandferie til Costa Dorada nu. Som en del af en af Spaniens mest populære feriedestinationer, Costa Dorada, tilbyder Calafell skønne strande og smukt vejr.

Beliggende i det smukke Costa Dorada, er Calafell perfekt placeret nær andre populære feriebyer, så det er et skønt sted at holde strandferie, nær stranden og med andre byer lige i nærheden. Det skønne spanske køkken er tilgængeligt i hele området og næsten alle restauranter er familievenlige og serverer traditionelle og internationale retter til en overkommelig pris. Du bør opleve de lokale vine, der kan købes og smages billigt.

Uanset om du rejser med din partner eller med hele familien, er du sikker på at føle dig velkommen under ferien i Calafell. Med skøn mad, et livligt bycentrum, rene strande og en rig historie, er der noget som kan gøre indtryk på enhver. Andre populære steder at besøge på en dagstur er Tarragona og den internationale storby Barcelona, som begge tilbyder endnu mere at se og opleve, herunder også et livligt natteliv. For familieferie i Calafell, er der fiestaer hele året, du kan opleve, et smukt slot og den ro, der følger med at vide at de 5 kilometer gyldne sandstrande er sikre og rene.

Rejser til Calafell, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Calafell og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Calafell Tourist information

Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, S/N
43882 Segur de Calafell

T: +34 977 15 90 58

www: Website Link

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Barcelona
clear sky
23.4 ° C
27.2 °
20.4 °
65 %
7.2kmh
0 %
man
24 °
tirs
21 °
ons
17 °
tors
22 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Calafell #iCalafell #VisitCalafell #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her