Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Calais

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Calais

Calais der ligger i Haut-De-France regionen er nok bedst kendt for at være en havneby, men der er mange andre ting at lave i byen uanset om du elsker kunst, mad, historiske steder, slappe af på en strand eller vandre i parker. De, der elsker arkitektur kan udforske nogle af de imponerende bygninger, som ligger i Calais.

Besøg rådhuset med det 75 meter store klokketårn der er UNESCO verdensarv. Selvom det ligner en gammel bygning, blev Calais ‘rådhus bygget i det 20. århundrede men blev opført i renæssancestil.

Overfor rådhuset finder du Parc Saint-Pierre hvor du kan sidde og slappe af. Der er en legeplads for børn og et springvand. I Parc Saint-Pierre er der en gammel nazistisk bunker, der nu viser interessante udstillinger og fotografier fra krigen. Parc Richelieu er en anden park, som du kan besøge, hvis du ønsker at slappe af. Den ligger i centrum af byen, her er en legeplads og et vandfald.

Calais fyrtårn er en anden imponerende bygning, der er værd at besøge, mens du er i byen. Tag de 271 trin til toppen og du vil blive belønnet med en udsigter der strækker så langt som Dover på en klar dag. Fyret ligger i Courgain Maritime kvarteret, Calais historiske kvarter, som du kan udforske.

Om sommeren er Calais strande et fantastisk sted at slappe af med gyldent sand. Det er sikkert for dig at svømme i havet for at køle ned, da skønt vandet er lavt nok til, at alle kan nyde det. De hvide strandhytter er en af ​​strandens største attraktioner og langs promenaden finder du barer og restauranter.

10 kilometer vest for Calais ligger den smukke Cap Blanc-Nez strand med hvide klipper, der er ligesom Dovers berømte vartegn. Gå op til toppen for at få en fantastisk udsigt mod England, og se færgerne sejle over kanalen.

En halv time uden for Calais finder du Bologne sur Mer, Frankrigs største fiskerihavn. Ud over det er det i Bologne sur Mer du finder Nausicaa, som er Europas største akvarium og sjovt for både voksne og børn! Nausicaa har 58.000 dyr og er et must-see for alle, der elsker naturen og er fascineret af havlivet.

Besøg også Saint-Omer med de mange historiske bygninger, imponerende arkitektur og en fantastisk gotisk katedral. Saint-Omer ligger kun 40 minutters kørsel fra Calais og er kendt for fascinerende gule murstensbygninger, en rig keramik- og tekstilarv og masser af gode restauranter der serverer lækker frisk fisk.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Calais Tourist Information

Office du Tourisme Calais
12 Boulevard Georges Clemenceau
62100 Calais

T: +33 3 21 96 62 40

www: Website Link

Region Hauts de France

Official website

T: +33 3 74 27 00 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Calais
clear sky
10.6 ° C
10.6 °
9 °
66 %
0.8kmh
2 %
man
17 °
tirs
18 °
ons
19 °
tors
17 °
fre
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Calais #iCalais #VisitCalais #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her