Ferie og rejser til Catania, Italien
Her finder du information og tilbud på rejser til Catania.
Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber.

I søgemaskinen kan du søge efter hotel eller du kan søge efter flyrejser.

Du kan skifte mellem søgning ved at klikke på symbolet

Hotel og lejlighed i Catania

Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Du kan foretage en søgning på de bedste tilbud på lejligheder og hoteller i alle de større hotelportaler og hotellernes egne websites på søgemaskine her.

Lej en bil i Italien

Se mere herunder omkring leje af bil

Hvis du skal på kør selv ferie til Italien kunne det måske være en ide at leje en lækker luksusbil eller autocamper. Når du kommer fra Danmark kan det være smartere at leje en bil i Italien frem for at køre hele vejen. Vi kan anbefale at du prøver en søgning efter bedste pris på billeje hos holiday cars der søger blandt mange forskellige udlejningsfirmaer og herefter præsenterer en prissammenligning med billigste priser først.

Hvordan kommer man til Catania

Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer

Der er flere muligheder for at komme til Italien. Herunder kan du se beskrivelse af de forskellige muligheder for hvordan du kan rejse til Italien. Vi omtaler de mest almindeligt benyttede muligheder for transport.

Kør selv ferie

Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport

Hvis du er interesseret i egen transport er det blot at benytte vores samarbejdpartners søgemaskine der søger i alle de store hotel portaler samt på hotellernes egne sider, efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik. Søg hotel tilbud her.

Busrejser til Catania

Busrejser er altid populære, se mere omkring priser og tilbud på busrejser

Hvis du er interesseret i en busrejse til Italien er der muligheder for dette også. Busrejse selskabet Flixbus dækker næsten alle lande og der er mange gode og billige busrejser at finde.

Vi mener den bedste søgemaskine er omis der søger bus, tog og flyforbindelser til en given destination, det er ikke alle destinationer de har mulighed for at søge bus og togforbindelser på, men det er den mest komplette søgemaskine pt.

Som hos flyselskaberne er det sådan at jo tidligere du bestiller din busrejse, jo billigere er det. Du kan søge efter busrejser til Italien her.

Grupperejser med bus og fly

Grupperejser er en mulighed for at spare på rejseudgifterne, se mere omkring tilbud på grupperejser herunder

Hvis i er en større gruppe er der gode rabatter på rejser. Vi arrangerer ikke selv grupperejser, men vi har gode kontakter til rejsebureauer der er specialister i at arrangere rejser for større og mindre grupper, det kan f.eks være bridgeklubben, alle dine gode venner og bekendte, den politiske forening eller en familierejse. Du kan udfylde formular og få et ganske uforpligtende tilbud på en grupperejse der er skræddersyet til lige netop jeres behov. Bed om at få et tilbud på en rejse.

Kan man rejse med tog til Catania?

Togrejser sporer efter nogle år, igen en stigende interesse, specielt er interrail igen blevet populært, se mere om rejser med tog herunder 

Hvis du er interesseret i rejser med tog til Italien, i de seneste år er interrail blevet mere og mere populært. Der er flere italienske togselskaber der betjener et udbygget jernbanenet hvor der er gode togforbindelser mellem de større byer. Hvis byen ikke har en station er der gode busforbindelser til nærmeste station.

Bemærk dog at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website.

Du kan søge efter togrejser til Italien her.

Hvad er nærmeste lufthavn til Catania

Vil du på flyrejse ?, hvor er nærmeste lufthavn

På kortet kan du se hvilken lufthavn der er nærmest på byen. har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Find transfer til og fra terminal

Hvor ligger Catania i Italien ?

Hvor ligger byen i Italien og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet herover kan du se i hvilke region / delstat byen ligger i Italien. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser m.v ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter et større kort åbner.

Turistinformation om Catania

Herunder kan du finde tips og gode råd om seværdigheder og aktiviteter

Du kan finde informationer om byen og Spanien på website der har mere udførlig information om turistinformation, turistkontor, seværdigheder, festivaller og arrangementer i byen og området. Mere information her

Hvad skal man se i Catania

Du skal naturligvis se og opleve noget når du er kommet frem til dit mål

Når du er på rejse skal du naturligvis også have oplevelser med hjem i bagagen. Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre. Du kan finde mere detaljeret information om rejser til Italien her

Shopping i Catania

Shopping er altid populært, er der mulighed for at gøre et godt køb ?, eller er der mulighed for at købe noget som man absolut ikke kan undvære

Der er gode shopping muligheder i Italien. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Rundt omkring byens centrale plads ligger de forretninger der sælger “mærkevarer”, i sidegaderne finder du de forretninger der forhandler lidt mere “dagligdags varer”. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder på siden her.

Gode restauranter i Catania

Er du sulten ?, Find en god restaurant i byen.

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke. Du kan finde anmeldelser og rating på gode og billige restauranter og spisesteder her.

Tandlæger i Italien

Flere og flere danskere rejser over grænsen for at benytte sig at tandlæger i udlandet. Se tips om tandlæger i Italien herunder

Der er ikke nogen større besparelse at hente hos tandlæger i Italien, men det kan naturligvis give mening at benytte ferien til at få foretaget tandbehandling.

Ferie i Catania

Kort og godt om ferie og rejser til byen

Catania, som ligger ud til det Ioniske Hav, er måske simpelthen et af de smukkeste steder, Italien har at tilbyde.

Etna ligger i baggrunden, en høj påmindelse om den risiko, man accepterer, når man bor eller bare besøger denne by, der ligger langs den sicilianske kyst. Større jordskælv har ramt Catania gennem århundreder, ligesom der har været udbrud af Etna i årenes løb. Selve byen blev grundlagt i det 8. århundrede f.Kr. og har været et lysende eksempel på kultur lige siden.

Skal du snart rejse til Catania? Her er et par forslag, du kan overveje at føje til din egen rejseplan for at gøre din ferie- eller weekendtur endnu mere dejlig.

Catanias mad er helt enestående

Du behøver ikke at være foodie for at værdsætte det lokale køkken, der er tilgængeligt over hele byen. Der er stærke sicilianske påvirkninger i det catanianske køkken, såsom pasta all Norma, der hovedsagelig er stegt aubergine og ricotta med salata og basilikum over pasta. Vi vil også anbefale dig at tage dig tid til nogle granita og nyde en lokalt dyrket blodappelsin. Det duft, der glider gennem luften? Det er hestekød, bliver kogt over gløder på gaderne.

Med et godt måltid til at give dig energi, er det nu tiden at gå lidt på opdagelse! Vores anbefaling er at begynde på Monastero dei Benedettini, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Det var i sin tid et benediktinerkloster, men i dag fungerer det som en del af det lokale universitet. Selv-guidede ture giver dig en vis adgang, men planlægge en hel rundvisning for at få et godt kig på alt det, dette unikke sted har at byde på.

Du skal besøge Piazza del Duomo!

Hjertet af Catania slår i Piazza del Duomo. Det er en katedral, der er dedikeret til Santa Agata, der er den primære bygning på dette torv, men den imponerende Elefantfontæne er også et besøg værd i sig selv. Elefanten på toppen af springvandet er udskåret af lavasten og på elefantens ryg står en egyptisk obelisk med en globus. Disse symboler på byen kan dateres tilbage til romertiden og springvandet forsynes af den underjordiske flod under Piazza.

Hvis du gerne vil nyde en dejlig gåtur gennem nogle haver, har du også en lang række steder at vælge imellem, og de er alle sammen et besøg værd. Vi anbefaler dog at besøge Orto Botanico. Du får en kølig og fredfyldt oplevelse, idet du slentrer langs sirligt anlagte veje, der fører dig forbi indfødte planter og udsøgte tilføjelser fra hele verden. Der er også springvand spredt hele vejen igennem haven, og fuglene synger ofte en munter melodi, så snart du gå gennem portene.

Nogle af de bedste fødevarer i verden!

Hvis du virkelig elsker den afslappede tilgang til spisning, men ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af den mad, du får, vil du elske at spise på Cutilisci. Denne restaurant på strandpromenaden kan findes i den lille havn i San Giovanni li Cuti. Det er måske ikke det nemmeste sted at komme  til, men du vil få belønningen for din indsats med din første bid.

Hvis du leder efter nogle muligheder for traditionelt italiensk køkken, men har ikke noget imod en ny tilgang til ideen om pasta, så vil vi anbefale dig Me Cumpari Turridu. Pasta laves frisk her hver dag og kombinationerne er virkelig ekstraordinære! Vores favorit er ravioli proppet med merian og ricotta, der er dækket af en smuk svinekødssauce. Der er også en fantastisk gryderet af linser med fennikel og bønner, der vil få dig til at komme tilbage efter mere!

Hvis du har til hensigt at forberede dine egne måltider under dit besøg i Catania, kan det anbefales at bruge lidt tid på La Pescheria. Det er et af de store markeder i byen og det er på mange måder et teater i sig selv. Fiskemarkedet er et helt vildt sted at være om morgenen, og du skal være vågen, hvis du ikke vil smækkes i baghovedet med en fisk! Kom til Piazza del Duomo tidligt om morgenen for at opleve dette marked i egen person.

Selvfølgelig har Catania natteliv!

Når du skal ud for at more sig om aftenen, er et af de unikke aspekter ved Catanias natteliv, at alle før eller siden ender udenfor, inden natten er omme. Vi anbefaler at tage over til Heaven, selv om det er et ret populært sted, at den ene grund, at man kan sidde sammen med alle de andre på nogle komfortable, meget store sorte lædersofaer. Indretningen af klubben er gjort i sort og hvid, lidt ligesom gulvet i en slikbutik, og baren er 12 meter lang og lyser med LED-lys.

Hvis jazz er mere din stil, har Enola Jazz Club et miljø, du ville forvente at finde et sted som Chicago eller New Orleans. Det har en lille scene, der er vært til nogle af de store jazznavne, samtidig med at de giver lokale talenter en chance for også at få en koncert eller to med. Det er trangt, det er varmt, og det er ikke helt nemt at klemme sig ind der, men det er akkurat det, der gør det til en god jazz club, ikke?

Hvis du har været oppe det meste af natten, vil du få brug for noget kaffe, til at stramme dig op til den næste dag, ikke? Så byder Vincenzo på smukke omgivelser til formiddagskaffen, foruden nogle smukke sicilianske appelsiner, måske en croissant, og selvfølgelig en større morgenmad, hvis du tilfældigvis er sulten. Så vil du være klar til at begynde din næste feriedag med energi!

Ferie med børn i Catania

Om ferie i Italien med børn

Mere information om Italien

Herunder finder du forskellige praktiske informationer som kan være nyttige i forbindelse med din rejse

Hvornår er der helligdage i Italien

Herunder kan du se hvornår der er helligdage i Italien

Liste, helligdage og fridage i Italien. På listen kan du se alle officielle helligdage i Italien år for år i overskuelig kalender.

Hvornår er det bedst at rejse til Italien

Hvornår er den bedste periode på året at rejse på ferie ?

Hvordan er vejret i Catania

Catania
clear sky
12.1 ° C
16 °
8.3 °
77 %
9.3kmh
0 %
man
17 °
tirs
26 °
ons
25 °
tors
22 °
fre
26 °

Valutakurs i Italien (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4640

Om Italien

Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte, venter der altid et eventyr på dig i Italien.

Da det er et af den moderne civilisations knudepunkter, der daterer tilbage til før bibelsk tid, får besøgende mulighed for at opleve menneskehedens forskellige æraer langs Italiens veje som intet andet sted i verden i dag. Snup en kop kaffe, gå på opdagelse på et torv, mere behøver du ikke for at finde noget virkelig fantastisk i dette land.

Italien er mere end et sted at udforske oldtiden. En tur til Venedig er en oplevelse, du aldrig finder magen til. Rom byder på nogle fantastiske metropolitanske oplevelser. Du kan nyde et glas vin på en strand, udforske naturens helligdomme, eller flyve afsted til de italienske øer for at opleve nogle af verdens bedste muligheder for at hike. Har du lyst til at blive vist rundt på en vingård? Se et mesterværk fra Renæssancen i egen høje person? Alt det kan man i Italien.

Der er masser af steder i Rom, der fortjener et besøg, hvis du aldrig har oplevet dem før. Du kan også udforske de nordlige bjerge, for eksempel Dolomitterne, for at nyde den varme gæstfrihed, man finder i en lille landsby, der ligger mellem bjergtinderne. Fra toppen af verden til havet vil Italien bogstaveligt talt gøre dig åndeløs, hvis du bare giver det en chance.

Hvilken by er den rette til dit besøg? Du vil finde mode, oldtidslevn og kunst hvor end, du tager hen. Italien kalder dig på ferie, så du kan udforske alt, hvad landet har at byde på.

Rejser og ferie i Italien

På vores infosider kan du finde praktiske informationer omkring turisme og ferierejser til Italien.

Vi omtaler Italiens mest interessante byer og attraktioner. Under omtalen vil du kunne se gode videoer der fortæller om de enkelte seværdigheder og attraktioner, enten i form af dokumentarprogrammer eller som flotte drone og video optagelser.

Du vil også kunne finde vejrudsigter og valutakurser der opdateres mange gange dagligt.

Under de enkelte destinationer finder du også praktisk rejseinformation, information om helligdage, turistkontor og lokal turistinformation, godt at vide samt fakta om destinationen.

Du vil også kunne finde forskellige rejsetilbud som vi lægger op i det omfang vi bliver opmærksomme på sådanne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here