Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Cavtat

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cavtat

Den kroatiske by Cavtat er et populært turistmål med 2.100 indbyggere. Byen ligger ved Adriaterhavet 15 kilometer syd for Dubrovnik. Oprindeligt var Cavtat en græsk bosættelse kaldet Epidauros. Byen og området er meget attraktivt med rent og klart vand og en interessant blanding af ​​gammel og ny arkitektur.

Cavtat er en charmerende by, der dateres tilbage til det 15. århundrede. Byens smalle, snoede gader er fyldt med spændende seværdigheder og attraktioner, fra arkitektoniske højdepunkter til museer fyldt med fascinerende udstillinger. Kulturelle steder ligger rundt om hvert hjørne i byen, fra mausoleet i parken og kirkegården til de gamle hyggelige restauranter, skjult langs de smalle gader. Cavtat har også et omfattende galleri som du kan besøge. Der er også flere festivaler i løbet af året, hvoraf mange har rødder i regionens gamle historie og traditioner.

“Dubrovnik Riviera” er kendt for sine fine sandstrande og strandene i Cavtat er ikke anderledes. Her kan du tilbringe dine dage med at ligge i solskin eller dykke under havoverfladen for at se hvad havbunden gemmer på. Kajak og motorbåd kan man leje i havnen. Drikke og spise kan nydes langs promenaden hele dagen og om aftenen, med mange charmerende restauranter og barer, er det den perfekte ramme for folk der vil prøve det lokale køkken.

Når solen går ned over Adriaterhavet, finder du ud af at nattelivet her er travlere og mere energisk end på mange af de nærliggende destinationer. Her er mange steder hvor der er live musik. Fra intime cocktailbarer til familie restauranter og et stort udvalg af natklubber og kasinoer for de der planlægger en sen aften og nat.

Seværdigheder i Cavtat

Der er mange kulturelle attraktioner der tilbydes. Nogle af de mere berømte steder er den barokke kirke “St. Nikola”, det gamle franciskanerkloster og det storslåede palads som nu huser en udstilling om byens historie. Også byens rådhus er værd at besøge.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cavtat Tourist Information

Zidine 6
20210 Cavtat

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel & Apartment Cavtat

#Cavtat Best hotels Cavtat En by med mange paladser, boliger og monumenter fra romertiden ligger på den vestlige bred af Konavle. Undervands Cavtat er det største undervandsmuseum...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cavtat
clear sky
20.9 ° C
20.9 °
19.8 °
49 %
3.6kmh
0 %
tors
21 °
fre
22 °
lør
22 °
søn
23 °
man
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #Cavtat #iCavtat #visitCavtat #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her