Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Chisinau

Moldova

#Moldova Rejser til Moldova Hvis du er på udkig efter et eventyr i særklasse, så vil du elske Moldova. Før i tiden betragtedes det som en...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Chisinau

Moldova er ikke just den mest besøge turistdestination i hele verden, men det er et af de undervurderede lande, som man virkelig burde rejse til, inden det bliver alt for populært.

Godt nok ligger landet ikke ved kysten, men dens hovedstad, Chisinau, er et etnisk mesterværk. Under dit besøg vil du uden tvivl bemærke, at der står ”Patria Mea” over det hele. Direkte oversat betyder denne sætning, ”Mit Hjemland.”

Nogle af byens indbyggere går stadig klædt i traditionelt moldovisk tøj, men det er mere populært at have det på til offentlige begivenheder og festivaler. Mange af de bedste begivenheder byen har at byde på afholdes under efterårsfestivalen, som har været en tradition igennem de sidste femhundrede år. Den første weekend i oktober fejres National Wine Day med byens helt egen Wine Festival.

Derudover byder Chisinau også på utallige museer, som hver især er et besøg værd. Nogle af de bedste museer er National Museum of the Arts, National Museum of Archaeology and History, og National Museum of Ethnography. Du vil uden tvivl opleve, at Museum of Historys omgivelser er bygget op på en smuk måde som passer til bygningens traditionelle arkitektur.

Når vejret samarbejder bør du overveje en tur til byens Central Park, hvor du vil blive mødt med et stort udvalg af vandrestier, skyggegivende træer, og et smukt springvand. Chisinaus botaniske have er lige nøjagtigt stort nok til, at man udforske det på egen hånd, uden at det bliver for meget, og byder endda på en sø og et børneområde, så man ordentligt kan slappe af. Det er den perfekte attraktion om efteråret, når træerne og buskene begynder at skifte farve.

Rejser til Chisinau, Moldova

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Chisinau og Moldova.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Chisinau Tourist Information Office

Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 83
Chișinău 2012
Moldova

T: +373 22 904 040

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Moldovas turistkontor

#Touristboard Moldova Tourism Authority Government of Republic of Moldova Travel.md T: Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Moldova #visitMoldova #iMoldova #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Chisinau Boutique & Luksushoteller

#Chisinau Zagreb Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chișinău
overcast clouds
1.1 ° C
1.2 °
1.1 °
98 %
5.7kmh
100 %
søn
6 °
man
4 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
2 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chisinau #iChisinau #VisitChisinau #Moldova #VisitMoldova #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her