Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Cognac

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cognac

Byen Cognac er berømt for produktion af spiritus og har en rig historie. Det historiske centrum, også kaldet «Old Cognac», samler byens rige kulturarv. Mellem slotte, hoteller, religiøse bygninger og parker er Cognac fuld af steder at besøge. Der er mange berømte cognachuse, som du kan besøge, såsom Hennessy, Martell, Meukow eller det berømte slot Cognac, hvor cognachuset Baron Otard ligger. På alle disse steder kan du tage på en cognac-tur, opdage cognac-destillerier, produktionsmetoderne og nyde en cognac-smagning.

Selvom byen Cognac ofte er relateret til dens berømte spiritus, går dens arv og historie ud over denne drink. Et af de vigtigste øjeblikke i byens historie er fødslen af ​​kong Francis 1. i 1494, der tilbragte en god del af sit liv i Cognac, og som gav byen kommercielle privilegier og lod den udvikle sig økonomisk. Rige familier bosatte sig derefter i det nuværende kvarter i den gamle Cognac og byggede smukke bindingsværkshuse, nogle af disse findes i dag.

Langs bredden af ​​Charente vidner tårnene og portene til den gamle havn i Cognac om byens middelalderlige historie. Der var en middelalderbro i det 12. århundrede, som blev ødelagt i midten af ​​det 19. århundrede, lige efter oprettelsen af ​​den nuværende stenbro, der krydser floden.

Saint-Léger-kirken blev bygget fra begyndelsen af ​​det 12. århundrede og blev gradvist udvidet gennem århundrederne. Du kan se en af ​​bygningens ældste dele, dens facade med romanske træk. Den skiller sig ud ved sine tre buer og de 12 stjernetegn. Det store rosevindue, som du også kan se på facaden, blev tilføjet i det 15. århundrede, kort før religionskrigene, der hærgede Cognac.

Tæt på det gamle Cognac-distrikt kan du slappe af ved at besøge byens offentlige park. Denne park dækker et område på 7 hektar med flere springvand, en gotisk pavillon og et orangeri.

I parkanlægget, på Hotel Dupuy d’Angeac, er kunstmuseet. Denne bygning blev bygget af familien Dupuy of Angeac i 1840. Her er samlinger af malerier, skulpturer og arkæologiske genstande, doneret af familier relateret til industrien og produktion af cognac.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cognac Tourist Information

Office de tourisme de Cognac
16, rue du XIV juillet
16100 Cognac, France

T: +33 05 45 82 10 71

www: website link

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Cognac
clear sky
5.7 ° C
6.4 °
3.4 °
93 %
1.5kmh
0 %
søn
12 °
man
13 °
tirs
12 °
ons
9 °
tors
9 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cognac #iCognac #VisitCognac #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her