Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Cordoba

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cordoba

Den gamle by Cordoba blev grundlagt af romerne og havde sin storhedstid under den mauriske besættelse, dette er tydeligt i arkitekturen der findes overalt i byen.

Byen er bygget ved Rio Guadalquivir floden som krydses af den romerske bro, El Puente Romano, og var engang en havneby. Da maurerne blev erstattet af de kristne blev byens kristne katedral blev bygget inden for moskeen Mezquita.

Mezquita dateres tilbage til det 12. århundrede og symboliserer den mauriske islamiske indflydelse på denne region i Andalusien. Oprindeligt bygget i 785 AD af Abd al Rahman, er moskeen blevet tilføjet tilbygninger i generationer med både kristen og islamisk tro, da de hver især kontrollerede dette område.

I centrum af Cordoba er det gamle jødiske kvarter, hvor lidt har ændret sig i århundreder, smalle gader, pladser, tapasbarer og restauranter, et ideelt område at udforske og slappe af på spansk vis.

Tyrefægtnings museet og de kølige og forfriskende springvand og haver i Alcazar de los Reyes Cristianos er et besøg værd, Der er åbent fra tirsdag til søndag.

Seværdigheder i Cordoba

Cordoba Mezquita-Catedral

Mezquita i Cordoba har været på UNESCO verdensarvs liste siden 1984 og er en af verdens mest fantastiske bygninger. Hele byggeriets udvikling ses i dens forskellige sektioner samt den gotiske, renæssance og barokke byggestil i den kristne del. Stedet hvor bygningen ligger har været brugt til religiøs tilbedelse siden oldtiden. Under visigoternes styre lå basilikaen San Vicente på stedet, og senere efter muslimerne købte en del af grunden, blev der bygget en moske. Basilikaen blev i et stykke tid delt af kristne og muslimer.

www: Website Link

Capilla de San Bartolomé

Dette kapel der engang var sognekirken San Bartolomé er et godt eksempel på Mudejar -arkitektur. Det blev bygget mellem det 14 og 15 århundrede og restaureret i det 19 århundrede. Hovedindgangen er dækket af en portal med tre buer. Der er spor af tidligere vægmalerier bag alteret.

www: Website Link

Alcázar de los Reyes Cristianos

Alcázar i Cordoba med de tykke forsvarsmure var både en fæstning og et palads og viser tydeligt udviklingenen af ​​Cordoba arkitekturen gennem tiderne. Romerske og Visigoth ruiner ligger side om side med arabiske rester i denne storslåede bygning, der engang var bolig for de forskellige herskere i byen. Et af ​​de mest overraskende træk ved fæstningen er den næsten rektangulære form med lange vægge lavet af massive stenblokke og de fire hjørnetårne.

www: Website Link

Puente Romano & Torre de la Calahorra

Puente Romano broen blev oprindeligt bygget i det 1 århundrede, men er blevet genopbygget mange gange siden da. Den nuværende form er fra middelalderen og de seneste ændringer blev foretaget i 1876. På broen er en statue fra 1500 tallet af San Rafael af Bernabé Gómez del Río.

I den sydlige ende af den romerske bro står Calahorra tårnet, et gammelt forsvarstårn. I begyndelsen af det 20 århundrede blev tårnet erklæret et historisk monument. I tårnet ligger Museum al-Andalus med udstillinger om den periode hvor den jødiske, kristne og muslimske kultur levede i fredelig sameksistens i Cordoba.

www: Website Link

Udflugter fra Cordoba

Tag uden for byen i regionen Cordoba og du vil finde fred og ro, størstedelen af ​​befolkningen bor i selve byen. Somrene her er tørre og varme, så den bedste tid på året at besøge er i det køligere forår og efterår, hvor du finder landsbyer der stadig holder fast i deres spanske værdier, noget der næsten næsten er forsvundet fra det mere turistprægede Spanien.

Rejser til Cordoba, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cordoba og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Córdoba Tourist information

C/ Rey Heredia, 22
14003, Córdoba

T: +34 957 201 774

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cordoba
clear sky
18.8 ° C
18.8 °
18.8 °
35 %
2.1kmh
0 %
man
30 °
tirs
31 °
ons
31 °
tors
28 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cordoba #iCordoba #VisitCordoba #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her