Ferie og rejser til Crikvenica, Kroatien
Her finder du information og tilbud på rejser til Crikvenica.
Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber.

I søgemaskinen kan du søge efter hotel eller du kan søge efter flyrejser.

Du kan skifte mellem søgning ved at klikke på symbolet

Hotel og lejlighed i Crikvenica

Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder

Der er gode muligheder for at finde forskellige former for overnatnings muligheder i byen, der nogle perioder med kulturelle aktiviteter som betyder at det kan være svært at finde ledige værelser. Du kan foretage en søgning på de bedste tilbud på lejligheder og hoteller i alle de større hotelportaler og hotellernes egne websites på søgemaskine her.

Lej en bil i Kroatien

Se mere herunder omkring leje af bil

Hvis du skal på kør selv ferie til Kroatien kunne det måske være en ide at leje en lækker luksusbil eller autocamper. Når du kommer fra Danmark kan det være smartere at leje en bil i Kroatien frem for at køre hele vejen. Vi kan anbefale at du prøver en søgning efter bedste pris på billeje hos holiday cars der søger blandt mange forskellige udlejningsfirmaer og herefter præsenterer en prissammenligning med billigste priser først.

Hvordan kommer man til Crikvenica

Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer

Der er flere muligheder for at komme til Kroatien. Herunder kan du se beskrivelse af de forskellige muligheder for hvordan du kan rejse til Kroatien. Vi omtaler de mest almindeligt benyttede muligheder for transport.

Kør selv ferie

Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport

Hvis du er interesseret i egen transport er det blot at benytte vores samarbejdpartners søgemaskine der søger i alle de store hotel portaler samt på hotellernes egne sider, efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik. Søg hotel tilbud her.

Busrejser til Crikvenica

Busrejser er altid populære, se mere omkring priser og tilbud på busrejser

Hvis du er interesseret i en busrejse til Kroatien er der muligheder for dette også. Busrejse selskabet Flixbus dækker næsten alle lande og der er mange gode og billige busrejser at finde.

Vi mener den bedste søgemaskine er omis der søger bus, tog og flyforbindelser til en given destination, det er ikke alle destinationer de har mulighed for at søge bus og togforbindelser på, men det er den mest komplette søgemaskine pt.

Som hos flyselskaberne er det sådan at jo tidligere du bestiller din busrejse, jo billigere er det. Du kan søge efter busrejser til Kroatien her.

Grupperejser med bus og fly

Grupperejser er en mulighed for at spare på rejseudgifterne, se mere omkring tilbud på grupperejser herunder

Hvis i er en større gruppe er der gode rabatter på rejser. Vi arrangerer ikke selv grupperejser, men vi har gode kontakter til rejsebureauer der er specialister i at arrangere rejser for større og mindre grupper, det kan f.eks være bridgeklubben, alle dine gode venner og bekendte, den politiske forening eller en familierejse. Du kan udfylde formular og få et ganske uforpligtende tilbud på en grupperejse der er skræddersyet til lige netop jeres behov. Bed om at få et tilbud på en rejse.

Kan man rejse med tog til Crikvenica ?

Togrejser sporer efter nogle år, igen en stigende interesse, specielt er interrail igen blevet populært, se mere om rejser med tog herunder 

Hvis du er interesseret i rejser med tog til Kroatien, i de seneste år er interrail blevet mere og mere populært. Der er flere kroatiske togselskaber der betjener et udbygget jernbanenet hvor der er gode togforbindelser mellem de større byer. Hvis byen ikke har en station er der gode busforbindelser til nærmeste station.

Bemærk dog at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website.

Du kan søge efter togrejser til Kroatien her.

Hvad er nærmeste lufthavn til Crikvenica

Vil du på flyrejse ?, hvor er nærmeste lufthavn

På kortet kan du se hvilken lufthavn der er nærmest på byen. har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Find transfer til og fra terminal

Hvor ligger Crikvenica i Kroatien ?

Hvor ligger byen i Kroatien og hvor langt er der ?, se kort og afstande her.

På kortet herover kan du se i hvilke region / delstat byen ligger i Kroatien. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser m.v ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter et større kort åbner.

Turistinformation om Crikvenica

Herunder kan du finde tips og gode råd om seværdigheder og aktiviteter

Du kan finde informationer om byen og Kroatien på website der har mere udførlig information om turistinformation, turistkontor, seværdigheder, festivaller og arrangementer i byen og området. Mere information her

Hvad skal man se i Crikvenica

Du skal naturligvis se og opleve noget når du er kommet frem til dit mål

Når du er på rejse skal du naturligvis også have oplevelser med hjem i bagagen. Der er en række interessante seværdigheder og aktiviteter som du kan se mere om i afsnittet omkring turist, se og gøre. Du kan finde mere detaljeret information om rejser til Kroatien her

Shopping i Crikvenica

Shopping er altid populært, er der mulighed for at gøre et godt køb ?, eller er der mulighed for at købe noget som man absolut ikke kan undvære

Der er gode shopping muligheder i Kroatien. En lang række varer er betydeligt billigere end i Danmark. De fleste detail og specialbutikker ligger i centrum. Rundt omkring byens centrale plads ligger de forretninger der sælger “mærkevarer”, i sidegaderne finder du de forretninger der forhandler lidt mere “dagligdags varer”. Bevæger du dig uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder på siden her.

Gode restauranter i Crikvenica

Er du sulten ?, Find en god restaurant i byen.

Når du er kommet til byen har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du finder en række gode restauranter i centrum, du kan se mere om restauranter og pubber i afsnittet omkring spise og drikke. Du kan finde anmeldelser og rating på gode og billige restauranter og spisesteder her.

Tandlæger i Kroatien

Flere og flere danskere rejser over grænsen for at benytte sig at tandlæger i udlandet. Se tips om tandlæger i Kroatien herunder

Det er en del billigere at benytte tandlæger i Kroatien frem for danske tandlæger. Besparelsen ved at benytte en kroatisk tandlægeklinik er generelt på 30 – 40 %

Ferie i Crikvenica

Kort og godt om ferie og rejser til byen

På Kvarner kysten, med Krk Island lige over for, er Crikvenica ideelt placeret. Wellness har været synonym med Crikvenica lige siden 1890, da det første spa-hotel blev bygget for at tilgodese ferierende østrigere. Dette hotel er nu det majestætiske Kvarner Palads, som stadig er et af de fineste wellnesscentre ved kysten.

Crikvenicas ry for helbredende energi inspirerede opførelsen af ​​mange andre hoteller gennem årene i en Crikvenica Riviera, der strækker sig fra Jadranovo i nord til Selce i syd. En strandpromenade forbinder kystbyerne. Seniorer er faste gæster i Thalassotherapy center og der er masser af offentlige strande for børn at boltre sig rundt.

For en uforglemmelig spændende oplevelse, prøv Crikvenicas nye zipline over havet, åbnet i 2016 og allerede et hit. Det er den første af sin art i Europa og tilbyder et fugleperspektiv på den smukke Kacjakhalvø, fra en højde på 500 meter.

Crikvenica byder på mange butikker, caféer, hoteller og restauranter. I kort afstand, nordøst for byen, rejser de skovklædte bakker sig over havet, hvilket giver en god udflugtsmulighed til vandrere.

Ferie med børn i Crikvenica

Om ferie i Kroatien med børn

Mere information om Kroatien

Herunder finder du forskellige praktiske informationer som kan være nyttige i forbindelse med din rejse

Hvornår er der helligdage i Kroatien

Herunder kan du se hvornår der er helligdage i Kroatien

Liste, helligdage og fridage i Kroatien. På listen kan du se alle officielle helligdage i Kroatien år for år i overskuelig kalender.

Hvornår er det bedst at rejse til Kroatien

Hvornår er den bedste periode på året at rejse på ferie ?

Hvordan er vejret i Crikvenica

Crikvenica
clear sky
8.7 ° C
11 °
7.2 °
66 %
1kmh
0 %
man
14 °
tirs
10 °
ons
11 °
tors
16 °
fre
11 °

Valutakurs Kroatien (Kuna)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here