Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Crikvenica

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Crikvenica

Crikvenica med en befolkning på 11.000 ligger tæt ved Rijeka. Sammen med Dramalj, Selce og Jadranovo udgør området den berømte og attraktive “Crikvenica Rivieria”. Alle der elsker aktiv ferie og alle der ønsker en afslappet og stille ferie er velkomne her. Kort sagt – her er noget for alle.

Byens historie går tilbage til den romerske tid hvor stedet var en militærbase kaldet Ad Turres. Crikvenica har en mere end hundrede år gammel turist tradition med den perfekte beliggenhed ved Kvarner bugten der anses for at være den smukkeste del af den kroatiske kyst.

Talrige historiske monumenter og ruiner vidner om Crickvenicas fortid. I Byen kan du se interessant kirke og middelalder arkitektur som for eksempel det Paulinske kloster, Maria kirken, Sankt Antun kirken og “Tos” som er en gammel mølle til forarbejdning af olivenolie.

Der er mange muligheder for sightseeing i området, du kan for eksempel tage en dagsudflugt til Krk, Kosljun, Vrbnik, Klimno, Kacjak og “Biserujka” hulen på øen Krk. I løbet af året finder mange begivenheder og festivaler sted i Crickvenica.

Seværdigheder i Crikvenica

  • Maria kirken er den ældste bevarede kirke i Crikvenica. Sammen med det tidligere Pauliner kloster er det en vigtig del af det historiske centrum. Kirken, bygget i 1412 af Nikola IV Frankopan har mange værdifulde malerier og statuer.
  • Sankt Antonius kirken er bygget efter tegninger af arkitekten Stjepan Rovešnjak og billedhuggeren Zvonko Car. Grundstenen til kirken blev lagt i 1934 og kirken blev indviet i 1939. Det imponerende klokketårn er 35 meter højt.
  • Russisk ortodoks kirke er bygget i 1924 i russisk kirke arkitektonisk stil på initiativ af russere der var flygtet til Crikvenica efter oktoberrevolutionen.
  • Crikvenica bymuseum
  • Crikvenica bygalleri
  • Stjepan Radic Monument

Begivenheder i Crikvenica

  • “Frankopan Days”. I slutningen af ​​juni er det en omfattende middelalder messe med kostumer, bueskydning, udstillinger af traditionelle håndværk, entertainere og musikere der giver et indblik i hvordan folk boede, arbejdede og festede i middelalderen.
  • Fisherman’s Week er en traditionel festival der finder sted i slutningen af ​​august. For at fejre byens tradition med fiskeri er der koncerter, teater, sportskonkurrencer og lokal mad.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Crikvenica Tourist Information

Trg Stjepana Radića 1c
51260 Crikvenica

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel & Apartment Crikvenica

#Crikvenica Best hotels Crikvenica På Kvarner kysten, med Krk Island lige over for, er Crikvenica ideelt placeret. Wellness har været synonym med Crikvenica lige siden 1890, da...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Crikvenica
clear sky
25.4 ° C
26.1 °
21.5 °
54 %
2.6kmh
0 %
søn
26 °
man
24 °
tirs
24 °
ons
24 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #Crikvenica #iCrikvenica #visitCrikvenica #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her