Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dessau

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dessau

Dessau ligger, hvor floden Elbe og Mulde flyder sammen. Dessau blev oprindeligt nævnt i 1213 har byen været et vigtigt centrum i Tyskland siden 1570.

Mellem 1925 og 1933 var Dessau kendt for den modernistiske Bauhaus skole for arkitektur og kunst og der er mange fine eksempler på Walter Gropius bygninger, nogle dekoreret af Kandisky, Klee og andre mestre. Alle er opført på UNESCO verdensarv liste.

Du finder slotte og haver er fremtrædende i hele byen. Der er mange monumenter, der er optaget og beskyttet af UNESCO. Du kan endda besøge resterne af det gamle slot, hvis du ønsker det. Prikket mellem paladserne er eksempler på Bauhaus-arkitektur, hvoraf nogle også er inkluderet af UNESCO.

Teatre og museer er lige så fremtrædende som slottene i Dessau. Mange af slottene har også museer du kan se. To stop, som du ikke må gå glip af under dit ophold er Anhalt Art Gallery og City History Museum. Du kan også besøge Museum of Natural and Prehistory.

På grund af sin beliggenhed nær floderne har Dessau et landskab, der er meget fladt. Cykling er meget almindeligt i denne by med mange dedikerede cykelstier til rådighed for at udforske. Næsten 150 kilometer cykelstier fører dig til alle de parker og seværdigheder, som samfundet har at tilbyde.

Og der er noget at sige om at slappe af nede ved floden under et besøg. På en solskinsdag er det også en afslappende oplevelse at tilbringe tid på torvet ved springvandet. Dessau giver dig chancen for at nyde en traditionel tysk oplevelse.

Wörlitzer Park

Parken i Dessau-Wörlitz blev oprettet i det 18. århundrede af hertug Leopold III af Anhalt-Dessau og er en af de første og største engelske parker på kontinental Europa. På 142 km² naturområde er en del indrette til park med seks paladser, hvoraf fire i Dessau selv.

Selve Wörlitzer Park ligger 16 km øst for Dessau, i landskabet ved floderne Elbe og Mulde. Den blev anlagt mellem 1769 og 1773 og dækker 112 ha uberørte haver, der er fyldt med kopier af græsk-romerske templer og gotiske bygninger.

Inden for parken var Wörlitz slottet den første nyklassicistiske bygning i det nuværende Tyskland. Et par kilometer mod syd blev det hollandske barok Oranienbaum palads bygget i slutningen af 1600’erne til ære for alliancen mellem Anhalt-Dessau og Holland.

Rejser til Dessau, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Dessau og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dessau Tourist Information

Zerbster Straße 2c
06844 Dessau-Roßlau

T: +49 0340 2041442

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dessau
clear sky
10.6 ° C
11.3 °
9.1 °
89 %
5.4kmh
3 %
man
16 °
tirs
18 °
ons
20 °
tors
18 °
fre
9 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dessau #iDessau #VisitDessau #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her