Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dieppe

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dieppe

Denne lille by der ligger ved den Engelske Kanal er måske nok kendt som et af de bedste steder i verden nyde retter med friskfangede fisk, men Dieppe byder også på overraskende mange muligheder for at gå på opdagelse. Mange kender denne by takket den færgeoverfart der krydser den Engelske Kanal, men byen har en lang og omfattende historie, der gør den helt unikt.

Det blev grundlagt allerede i det 11. århundrede til fiskeri, og er blevet brugt som en strandferiested i næsten to hele århundreder. På varme dage, kan man få en afslappende eftermiddag på den småstensfyldte strand, men hvad har Dieppe ellers at byde på? Lad os se på det!

Se den fantastiske udsigt fra Dieppe Slot

Det lykkedes dette ikon for byen at overleve bomberne i 1694 og de skader det led under den tyske besættelse, der begyndte i 1940. Dieppe Slot er bemærkelsesværdigt nok fra et visuelt perspektiv og for den udsigt, man får af havnefronten og havnen, men museet, som byder på maritime artefakter og en samling af elfenben, der kan dateres tilbage til det 17. århundrede, er også ret forbløffende at se. Glem ikke at tilbringe lidt tid i den indre gård!

Hvis du har besluttet dig til at se Dieppe Castle, kan det også anbefales at bruge lidt tid på at udforske Canada Square, som står til minde om al den hjælp, de canadiske tropper fremkom med under anden verdenskrig. Over 1000 canadiske soldater blev dræbt i kamp for Dieppe og næsten 2000 flere blev fanget i blot ét slag, ​​men soldater fra Canada var også medvirkende til byens befrielse i 1944. Tag dig god tid og lad bare miljøet omkring dig sive ind.

Strandene i Dieppe kan være en smule blæsende, så hvis du er træt af al den sus og dus og har lyst til at komme indendørs, tilbyder City by the Sea Museum et dejligt indblik i, hvad den lokale kultur har været i årenes løb. Der er udstillinger om tidevandet, lokalt fiskeri, og endda skibsbygning. Kalkstensklipperne dominerer også dette museum.

Leder du efter lidt underholdning i Dieppe?

Natteliv i Dieppe er måske lidt af en mangelvare, men du får en autentisk oplevelse med næsten hvert eneste bord, du får fat i på en restaurant i denne by. Vi anbefaler New Haven som et af ​​de bedste steder i Dieppe, takket være dets udsigt over havnen og dets generelle mangel på indbildskhed. Menupunkterne er friske og lokale fra havet, så du kan aldrig gå forkert med deres rejer eller dagens lokale fangst.

Hvis du leder efter noget lidt andet end skaldyr eller havtaske lever, så prøv de gourmet retter, Les Voiles d’Or har at byde på. Fisk og skaldyr dominerer også deres menu, men man kan også få nogle fantastiske kødretter til priser, der er overraskende overkommelige.

Hvis du befinder dig i Dieppe, kan disse muligheder gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse. Nyd din tid ved kysten, gå til stranden på en varm dag, så vil du være i stand til at lade vinden, der er så udbredt her, blæse dine bekymringer bort.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dieppe Tourist Information

Office du Tourisme Dieppe
Pont Jehan Ango
76200 Dieppe

T: +33 2 32 14 40 60

www: website link

Tourisme de Normandie

Comité Régional de Tourisme de Normandie
14 rue Charles Corbeau
27000 Evreux

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Dieppe
clear sky
10.5 ° C
10.7 °
10.1 °
92 %
1.6kmh
3 %
man
18 °
tirs
19 °
ons
21 °
tors
17 °
fre
9 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dieppe #iDieppe #VisitDieppe #Normandie #Normany #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her