Domkatedralen er et typisk eksempel på 1200 tals kirkebyggeri i Westphalen , gå ikke glip af det astronomiske ur fra 1540 med de flotte figurer der hver time er i bevægelse når der skal slås på klokken.

Domschatzkammer er domkirkens skatkammer hvor du finder mange utroligt flotte rekvisitter , bl.a. 14 stk 1400 tals rekvilie buster af profeterne lavet i kobber og sølv. 1000 tals rekvilie hovedet af Skt. Paul er lavet i guld.

Læs mere om Münster

Togrejser til Münster

Togrejser til Münster Rejser med tog til Münster er populære og det er forholdvis nemt og bekvemt at komme til Münster med toget, også selv om du skal have togskifte undervejs. Tyskland er tæt forbundet med togforbindelser, det tyske togselskab...

Kør selv ferie til Münster

Kør selv ferie Münster, Tyskland Tag på ferie i egen bil til Münster i Tyskland, her kan du hente inspiration til din kør selv ferie og du kan checke de billigste tilbud i søgemaskine der finder tilbud på tværs af...

Julemarked, Münster

Julemarked i Münster Endnu et af tysklands populære julemarkeder I ovenstående film kan du se impressioner fra julemarkedet i Münster. Julemarkederne i Tyskland er generelt meget velbesøgte og du kan hente informationer om åbningstider, arrangemeter og lignende på turistinformations Münster website.