Domkatedralen er et typisk eksempel på 1200 tals kirkebyggeri i Westphalen , gå ikke glip af det astronomiske ur fra 1540 med de flotte figurer der hver time er i bevægelse når der skal slås på klokken.

Domschatzkammer er domkirkens skatkammer hvor du finder mange utroligt flotte rekvisitter , bl.a. 14 stk 1400 tals rekvilie buster af profeterne lavet i kobber og sølv. 1000 tals rekvilie hovedet af Skt. Paul er lavet i guld.

Læs mere om Münster

Kør selv ferie til Münster

Kør selv ferie Münster, Tyskland Tag på ferie i egen bil til Münster i Tyskland, her kan du hente inspiration til din kør selv ferie og du kan checke de billigste tilbud i søgemaskine der finder tilbud på tværs af...

Julemarked, Münster

Julemarked i Münster Endnu et af tysklands populære julemarkeder I ovenstående film kan du se impressioner fra julemarkedet i Münster. Julemarkederne i Tyskland er generelt meget velbesøgte og du kan hente informationer om åbningstider, arrangemeter og lignende på turistinformations Münster website.

Kunst og Kultur museum i Münster

Westfälisches Landesmuseum für Kunst und Kulturgeschichte er et langt navn til et museum. På museet finder du forskellige artikler fra byens kunsthistorie.