Få et tilbud på en grupperejse med bus hos os

Domkatedralen er et typisk eksempel på 1200 tals kirkebyggeri i Westphalen , gå ikke glip af det astronomiske ur fra 1540 med de flotte figurer der hver time er i bevægelse når der skal slås på klokken.

Domschatzkammer er domkirkens skatkammer hvor du finder mange utroligt flotte rekvisitter , bl.a. 14 stk 1400 tals rekvilie buster af profeterne lavet i kobber og sølv. 1000 tals rekvilie hovedet af Skt. Paul er lavet i guld.

Ideer til at gøre og se i Münster

Vainstream Rockfest

Festival information Vainstream Rockfest 48143 Münster Tyskland Website Giv din mening, Anbefalinger & Bedømmelser:

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Du kan skifte tekststørrelsen med +/- herunder

Tyskland har meget at byde på!

Vi er sociale !

4,758FansLike
80FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

LÆG ET SVAR