Få et tilbud på en grupperejse med bus hos os

Dresdens spektakulære Frauenkirche hører til blandt de mest bemærkelsesværdige genopbygningsprojekter der har fundet sted i Tyskland.

Denne smukke barok kirke stod færdig i 1743. Efter anden verdenskrigs afslutning var kirken lagt i ruiner, sten og elementer i ruinerne blev katalogiseret og opbevaret til brug for senere genopbygning.

Efter Tysklands genforening i 1990 kunne disse planer endelig realiseres og i 2005 stod Frauenkirche i sin oprindelige pragt og der var benytte godt 4.000 originale sten i genopbygningen.

Når du besøger Frauenkirche bør du tage turen til toppen af kuplen og nyde den vidunderlige udsigt over Neumarkt, byens centrale torv.

Georg-Treu-Platz 3
01067 Dresden

Ideer til at gøre og se i Dresden

Zwinger paladset

Zwinger paladset opført i barok byggestil stammer oprindeligt fra det 18 århundrede og er i dag et museumskompleks. Zwinger er berømt for sin Dresdner...

Fiddler’s Green Koncert 2016

Fiddler's Green - "Bugger Off" Aktuelle koncertdatoer, tider og byer kan du se på: Fiddler's Green Fiddler's Green officiele website med biografi, audio, discografi, lyrik, video, billeder, merchandise, gæstebog,...
video

Semperoper

Hofkirche

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Du kan skifte tekststørrelsen med +/- herunder

Tyskland har meget at byde på!

Vi er sociale !

4,766FansLike
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

LÆG ET SVAR