Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dresden

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Dresden

Dresden ligger ved floden Elben nær den tjekkiske grænse og Dresden en by der måske er mere berømt på grund af hvad der skete med den. I slutningen af ​​anden verdenskrig bombede de allierede byen hvilket ødelagde byens centrum fuldstændigt og ændrede for evigt hele byen. Over 25.000 civile blev dræbt under bombardementet.

En omfattende genopbygning fandt sted og i dag er Dresden et europæisk centrum for historie, kultur, politik og økonomi.

Bedst kendte seværdighed i Dresden er slottet. Det var sæde for de kongelige siden slutningen af ​​det 15. århundrede og er blevet restaureret flere gange. Renæssance, klassisk og barok arkitektur gør slottet til et unikt syn. Over for Dresden slottet ligger Zwinger Paladset som er bygget i rokokostil og i dag er et museumskompleks med flere udstillinger. Området omkring Zwinger er perfekt til en gåtur med springvand og masser af grønne områder.

Et af de unikke museer i Dresden er transportmuseet der viser forskellige transportformer under ét tag. Museet ligger i en af ​​de ældste museumsbygninger i byen, hvis historie går tilbage til slutningen af ​​det 16. århundrede. Oprindeligt beregnet til at huse udstillinger om den saksiske jernbane.

Hygiejnemuseet et andet interessant videnskabs- og samfundsforum der gør det til et af de mest besøgte museer i byen. Museet er grundlagt i 1912 og nazisterne brugte på et tidspunkt dette museum til at offentliggøre og lave propaganda for deres ideologi som omfattede eugenik. Budskabet i dette museum er folkesundhed og der er et regelmæssigt program med midlertidige udstillinger.

Seværdigheder i Dresden

Schloss Zwinger

Zwinger paladset opført i barok byggestil stammer oprindeligt fra det 18 århundrede og er i dag et museumskompleks. Zwinger er berømt for sin Dresdner porcelæns samling, samlingen af videnskabelige instrumenter og men ikke mindst de imponerende kunstsamlinger i de gamle mestres billedgalleri.

Selve Zwinger paladset er i sig selv også et museum, de imponerende statuer på balustraderne og det smukke “Nymphenbad” med de yndefulde springvand og mytologiske kvindeskikkelser.

Semperoper

På Dresdens “Theaterplatz” finder du den storslåede Semperoper, byens operahus.

Semperoper er bygget i italienske renæssance stilog er et virkeligt storslået bygningsværk der igennem de sidste år har gennemgået en gennemgribende renovering.

Hofkirche

Hofkirche Dresden, opførelsen af denne smukke kirkebygning blev afsluttet i 1755. I 1980 fik kirken status som domkirke. Kirken er opført i italiensk højbarok byggestil og er blevet genopført efter anden verdenskrig.

Bemærk især de 78 statuer der står i i nicher og på balustrader. Inde i kirken er det specielt værd at bemærke den pragtfuldt udskårne prædikestol fra 1722 samt altertavlen der er fra 1751. I kirkens hvælvinger ligger de jordiske rester af mange konger og fyrster af Sachsen.

Frauenkirche

Dresdens spektakulære Frauenkirche hører til blandt de mest bemærkelsesværdige genopbygningsprojekter der har fundet sted i Tyskland. Denne smukke barok kirke stod færdig i 1743. Efter anden verdenskrigs afslutning var kirken lagt i ruiner, sten og elementer i ruinerne blev katalogiseret og opbevaret til brug for senere genopbygning.

Efter Tysklands genforening i 1990 kunne disse planer endelig realiseres og i 2005 stod Frauenkirche i sin oprindelige pragt og der var benytte godt 4.000 originale sten i genopbygningen. Når du besøger Frauenkirche bør du tage turen til toppen af kuplen og nyde den vidunderlige udsigt over Neumarkt, byens centrale torv.

Porzellanssammlung

Porzellanssammlung, Augustus den II samlede på porcellæn fra hele verden men også fra den nærliggende verdensberømte Meissen porcellænsfabrik. De pragtfulde stykker porcellæn kan i dag ses i samlingen.

Gemäldegalerie

De gamle mestres galleri. Begge de to regenter Augustus II og Augustus III havde en forkærlighed for malerier og de samlede en af 1700 tallets største malerisamlinger. Her kan du se værker af bl.a. Rubens, Vermeer, Botticelli, Mantegna, Raphael og El Greco, blot for at nævne nogle af de mest kendte kunstnere. Udover disse førnævnte er der mesterværker af en uendelig række af kendte og mindre kendte kunstnere. I De nye mestres galleri, Gemäldegalerie Neue Meister er malere fra 1800 og 1900 tallet repræsenteret.

Rejser til Dresden, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Dresden og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Dresden Tourist Information

Prager Strasse 2
01069 Dresden

T: +49 0351 50160160
F: +49 0351 50160166

www: website link

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel Schloss Eckberg

Hotel Schloss Eckberg Om hotellet Schloss Eckberg er nu omdannet til luksushotel der ligger ved floden Elben tæt på Dresdens gamle smukke centrum og ikke langt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dresden
light rain
21.5 ° C
22.2 °
20.6 °
87 %
4.6kmh
75 %
ons
21 °
tors
28 °
fre
21 °
lør
25 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Udflugter fra Dresden

I Dresden omegn ligger nogle interessante udflugtsmål der let kan nåes hvis man overnatter i eller omkring Dresden.

Schloss Moritzburg

Ligger 14 kilometer nordvest for Dresden. Dette slot blev oprindeligt opført som jagtslot i slutningen af 1500 tallet. I 1700 tallet blev Moritzburg ombygget til et barokt slot. Slottet er malerisk beliggende ved en lille sø hvori slottets 4 massive tårne spejler sig i. Inde på slottet finder du et lille museum

Schloss Pillnitz

Ligger 15 kilometer øst for Dresden. Dette slot blev opført i årene 1720 – 1724. På slottet finder du museum for dekorativ kunst.

Sächisches Schweiz

Landskabet der ligger mellem Dresden og den Tjekkiske grænse er betagende flot. For en stor dels vedkommende består landskabet af sandstens klipper der indimellem danner nogle utroligt betagende formationer. Den mest kendte af disse sandstens klippeformationer hedder Belvedere Bastionen.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dresden #iDresden #VisitDresden #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.