Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Düsseldorf

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Düsseldorf

Düsseldorf ligger ved Rhinen og er et godt sted at besøge når som helst på året. Düsseldorf er en moderne, kosmopolitisk by. Det er en eksklusiv og moderne by, som det er passende for et internationalt forretnings- og finanscenter og centrum af hovedstadsområdet Rhinen-Ruhr.

Den berømte Düsseldorf Altstadt er, hvor de fleste af byens kunst- og kultursteder findes. Den gamle bydel blev fuldstændig ødelagt under 2. verdenskrig og genopbygget i henhold til de historiske planer, hvilket fik det til at ligne en rigtig historisk by.

Altstadt har mere end 260 pubber, ofte kaldt det “den længste bar i verden”. Düsseldorfs centrum har også nogle af byens smukkeste kirker med de snoede spir der gør Düsseldorfs skyline unik.

Rhin promenade ses som forbindelsen mellem byen og floden. Det forbinder den traditionelle gamle bydel i Altstadt med det moderne MedienHafen, og du finder mange barer og caféer langs ruten. Dette er det perfekte sted for en aftenvandring, at slappe af og se flodtrafikken sejle forbi.

Düsseldorf historie

Düsseldorf er en relativt ny by efter europæiske standarder. Det blev ikke nævnt som en by før i 1135. Düsseldorf fik byrettigheder i 1288, i 1380 blev Düsseldorf gjort til regional hovedstad i hertugdømmet Berg. Den rhenske by oplevede sin første guldalder under ​​Johann Wilhelm II von Pfalz-Neuburg (1658-1716), kendt af lokalbefolkningen som “Jan Wellem”.

Düsseldorf blev ødelagt og forarmet af Napoleonskrigene men fik nyt liv under den industrielle revolution. De to verdenskrige styrtede byen i en økonomisk depression igen, især den anden, hvor allieredes bombardementer jævnede Düsseldorf til jorden, men siden 1946 er Düsseldorf vokset til en af ​​de mest velstående byer i regionen, kendt for sin avantgarde arkitektur.

Ødelæggelserne efter Anden verdenskrig, gav Düsseldorf mulighed for at genopfinde sig selv. Düsseldorf MedienHafen er et udstillingsvindue med blændende moderne bydesign. De mest iøjnefaldende konstruktioner er Frank Gehrys, Der Neue Zollhof bygget i 1999. Bygningerne der består af tre forskellige bygningskomplekser og fremstår som en gigantisk skulptur.

Seværdigheder i Düsseldorf

Den gamle bydel (Altstadt) er stedet at gå ud for barer, pubber og restauranter. Det er centreret omkring markedspladsen (Marktplatz) og dets renæssance rådhus (Rathaus). To bemærkelsesværdige kirker i nærheden er Andreaskirche og St. Lambertus Kirche.

En af de mest fremtrædende kabareter i hele Tyskland har fungeret kontinuerligt i Düsseldorf i over 60 år. Komödchen blev oprettet i 1947 og var beregnet til at være en litterær kabaret, der ville fokusere på politik.

Rheinuferpromenaden løber langs Rhinen fra markedspladsen til Rheinkniebrücke. Der ligger masser af caféer og der er masser af bænke langs promenaden og det er et glimrende sted at slentre i godt vejr.

I den sydlige ende af promenaden ligger det 240 meter høje Rheinturm. Dette radio- og tv tårn blev bygget mellem 1979 og 1981. Det har en roterende platform med et observationsdæk og en restaurant i 170 meters højde samt verdens største digitale ur.

Benrather Schloss, kurfyrsten Karl Theodors palads. Her er en række interessante museer Museum Corps de Logis, Naturkundemuseum og Museum für Europäische Gartenkunst. Slottet ligger 10 kilometer syd for centrum og kan nås med metro linje S6 eller sporvogn 701 til Jan-Wellem-Platz.

I bydelen Pempelfort, i den nordøstlige del af byen ligger Schloss Jägerhof som er det største slot i Düsseldorf. Denne typiske barokbygning med den lyserøde facade blev bygget i 1763. Dengang lå den stadig i udkanten af ​​den lille by, der dengang var Düsseldorf. Under de franske revolutionskrige var Jägerhof hospital for franske tropper i begyndelsen af ​​1800’erne. Fra 1815 blev Jägerhof residens for medlemmer af den preussiske kongefamilie.

Tag en bådtur på Rhinen og nyd det fantastiske panorama langs bredden af ​​floden, og se det ikoniske “Kaiserpfalz”, den legendariske kejser Barbarossas palads.

Königsallee shoppingdistrikt er kaldet “Kö” af Düsseldorfs beboere, det er dette distrikt der gør Düsseldorf til en stor shoppingdestination. Hvis du kan lide trendy mode skal du besøge Flingern-kvarteret, især Ackerstrasse. Besøg Carlstadt og de mange kunstbutikker og gallerier, mange af dem i Bilkerstrasse.

Museer i Düsseldorf

Den største del af Düsseldorfs attraktioner er dens museer. Her er en liste over de mest interessante:

Aquazoo Löbbecke Museum
Filmmuseet
Forum NRW
Goethe museet
Heinrich Heine Institut
Hetjens Museum
Kunsthalle Düsseldorf
K20 Kunstsammlung am Grabbeplatz
K21 Kunstsammlung im Ständehaus
Kunstverein für die Rheinlande und Westfalen
Museum Kunst Palast
Schifffahrt Museum
Stadtmuseum
Teatermuseum

Rejser til Düsseldorf, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Düsseldorf og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Düsseldorf Tourist Information

Immermannstraße 65 b
40213 Düsseldorf

T: +49 0211 17202 84
F: +49 0211 17202 92

www: website link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Düsseldorf

Düsseldorf Turistinformation Hotel & Apartment Düsseldorf Düsseldorf Julemarked Düsseldorfs elegante side er kendetegnet ved den eksklusive shoppinggade Königsallee, mens Gehry bygningerne i Media Harbour repræsenterer moderne Düsseldorf....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Düsseldorf
clear sky
10.6 ° C
12.2 °
9 °
87 %
2.7kmh
1 %
man
16 °
tirs
20 °
ons
22 °
tors
17 °
fre
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Dusseldorf #iDusseldorf #VisitDusseldorf #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her