Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Eguisheim

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Eguisheim

Små gader, belagt med mursten og brosten, viser denne enkle blomsts blide skønhed. Gaderne er kantet af gamle bindingsværkshuse, der står som en hilsen til klassisk design fra det 16. århundrede, men alligevel ser håbefuldt mod fremtiden. Med vin fra Alsace vin i hånden og en hyggelig samtale omkring bordet, er Eguisheim er et samfund, der altid har præget regionen.

Fra den tid, hvor romerne opdyrkede vinmarker her til hertugerne af Alsace byggede slottet fra det 11. århundrede, er folk strømmet til dette område. At stedet i 2013 blev valgt til den smukkeste landsby i Frankrig vil kun øge dens anseelse. Her er, hvad du ellers kan forvente med et besøg til dette utrolige samfund.

Et besøg i Eguisheim vækker en interesse i gastronomi

Mange af restauranterne og butikkerne i denne landsby har en tydelig blanding af bayersk og klassisk fransk indflydelse, hvilket giver hver enkelt madoplevelse en unik smag, som andre samfund bare ikke kan levere. Der er nok omkring 17 restauranter i Eguisheim, og de er alle et besøg værd, men den, der topper vores liste, er Pizzeria Le Dagsbourg. Få dig noget pizza, nyd lidt pasta, bring familien og glem ikke at bestille mindst et glas af den lokale vin.

Hvis det er morgenmad, du skal have fat i, skal du tage over til La Palette for at nyde den eksklusive morgenbuffet. Holde dig i nabolaget for også at få middag der, for de bruger kun lokalt fremskaffede produkter til årstidens menuer. Restauranten har nogle unikke åbningstider at arbejde med, men hvis du kan få reserveret bord her, vil du få alletiders dejlige måltid.

Eguisheim handler om indkøb

Vinturismen dominerer shopping oplevelsen i Eguisheim, og med rette. Hvis du har al den vin, du kan tåle for en dag, skal du dog sørge for at vandre gennem landsbyen for at få en bid at spise på en af bagerierne eller vejboderne. Få en frisk bratzeli, måske en kiks eller to, og udforsk derefter de forskellige souvenirbutikker med en kop kaffe, hvis dagen er bare en smule køligt.

Hvis du har undgået vinen hidtil, så tag over til Jean-Luc Meyers butik og lej en cykel for en dag. Der er ingen bedre måde at nyde Eguisheim på, for du får frisk luft, får adgang til gangstierne, og du kan stadig komme lidt hurtigere frem. Priserne er utroligt billige, især i sæsonen, så måske bør du tage din tur om morgenen, før dagens varme og fristelsen til vin kommer over dig.

Som et sidste stop, skal du sørge for at tage en tur gennem Rempart Galleri for at se nogle fantastiske moderne kunstværker på lærred, i skulptur, og en række andre medier. Med slående portrætter og vidunderligt håndværk, vil du finde, at hvis du havde penge til det, ville du tage hjem en hel del af, hvad galleriet har til salg.

Det kan godt være, at Eguisheim er mere af en dagstur eller weekend udflugt, men denne charmerende landsby har rigeligt at holde enhver beskæftiget med i ferien. Planlæg din rejse hertil i dag, bring nogle komfortable sko, og være parat til at nyde hele landsbyoplevelsen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Eguisheim
clear sky
25.2 ° C
27.4 °
24.8 °
53 %
3.1kmh
0 %
tirs
31 °
ons
29 °
tors
23 °
fre
27 °
lør
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Eguisheim #iEguisheim #VisitEguisheim #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her