Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Eindhoven

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Eindhoven

En by, der bogstaveligt talt betyder “enden på 14 hektar jord”. Denne by i den sydlige del af Holland blev oprindeligt bosat i begyndelsen af ​​1200 tallet.

Det, der gør denne by interessant, er den kendsgerning, at den er blevet kåret til verdens mest intelligente samfund. Du besøger måske ikke denne by, fordi den er fuld af smarte mennesker, men der er flere kulturinstitutioner, der vil friste dig til at besøge dem.

Et af de mest fascinerende museer er Eindhoven Museum. Det er et friluftsmuseum, der fokuserer på jern- og middelalderens arkæologi. Det fusionerede for nylig med et andet museum, Kempenland Museum, for også at tilbyde en række uddannelsesaktiviteter og et kig på historisk kunst fra regionen for at hjælpe med at få et indblik i regionens udvikling.

For en unik museumsoplevelse tilbyder Inkijkmuseum eller bogstaveligt talt “Look-in Museum” en anden måde at lære på. I stedet for at vandre gennem bygningen ser du ind i vinduerne på denne gamle linnedfabrik for at se de udstillinger, der er i en hurtig og stadigt skiftende rotation. Eindhoven har tradition for offentlig kunst i det fri, hvor over 500 forskellige steder kan ses for offentlig kunst. Tag til Berenkuil for at deltage i frizonen, hvor graffiti er tilladt.

Hvis dit mål er at rejse til Eindhoven for at slappe af, vil du let nå det mål, uanset hvad dine personlige præferencer måtte være. Torvet er det, hvor det sjove begynder, da du finder mange cafeer og restauranter. Der er også IMAX- og 3D -biografer i området, plus Plaza Futura er et sjovt sted at udforske.

Eindhoven har også flere festivaler, der afholdes gennem hele året. Det starter med karneval i februar, og derefter kan du finde alt fra Folkwoods folkefest i august til Lichtjesroute i september.

Rejser til Eindhoven, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Eindhoven og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Eindhoven Tourist Information Office

Stationsplein 23-02
5611 AC Eindhoven

T: +31 40 297 9115

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Nederlandene valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#netherlands #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gemeente Eindhoven
clear sky
9.5 ° C
11.2 °
8.8 °
84 %
2.1kmh
0 %
man
16 °
tirs
19 °
ons
21 °
tors
17 °
fre
10 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Eindhoven #iEindhoven #VisitEindhoven #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her