mandag, april 22, 2019

Ferie i Estland

Hvis du altid har ønsket dig at gå på opdagelse i Estland, er det nu, du skal få dine drømme til at gå i opfyldelse. Den historie, du vil opleve på gaderne i landets byer er meget unik.

Det er en blanding af kommunistisk indflydelse fra Sovjetunionen og en slags middelalderlig atmosfære, der virkelig gør den til noget helt særligt. Når du træder ud på et offentligt torv noget sted i dette land, vil det føles som om, du træder tilbage gennem tiderne.

Estland er måske nok kendt for sit rustikke kulinariske udvalg og billig kaffe, men du må heller ikke glemme de strande, du også kan fornøje dig med. Du kan solbade, hvis du har lyst, men fra tid til anden vil det blæse op og give dig de perfekte betingelser for windsurfing. Lej noget udstyr og nyd vejret på en varm dag, så vil du more dig helt fantastisk.

Estlands kultur er fyldt med folklore, hvilket gør et besøg til hvilken som helst by til en unik oplevelse. I årenes løb har de været besat af Tyskland, Rusland og Sverige, og dette har medført en vis grad af kulturel alsidighed, der gør dette land meget farverigt. Uanset om du bare går ned ad gaden for at finde noget unikt, eller om du gerne vil besøge så mange af Estlands 1500 øer som muligt, er traditionerne bevaret, så du kan nyde dem.

City guider

Tallinn

Tallinn - danskerbyen Taani Linn er en sammentrækning af Taani Linn som betyder Dansk by. De første pålidelige data omkring Tallinn fortæller om en dansk flådestyrke under ledelse af Kong Valdemar Sejr i juni 1219. Flådestyrken var et led i den tyske og skandinaviske kolonisatation af Estland og Lithauen hvorunder tyske korsriddere besatte Lithauen og den sydlige del af Estland mens Danmark besatte den nordlige del af landet. Det var her hvor Tallinn ligger i dag at Dannebrog faldt ned fra himlen og krigslykken vendte for danskerne der ellers var ved at...

Hvor er Estland i Europa - Kort over Estland

Besøg Estland.

Rejseråd og tips for Estland.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Valutaen i Estland (Euro) Kurser

DKK - Danske krone
EUR
7,4640

Hvad er hovedstaden i Estland