mandag, april 22, 2019

Ferie i Litauen

Udover dets store skove, bugtende floder, og rolige søer er Litauen også hjemsted for flere end 1.000 års historie og kultur.

Alt fra nationalparkerne til den kuriske landtange gør, at du umuligt vil kunne drage skuffet fra landet. Så du kan ligeså godt starte med at planlægge din tur i dag.

Hvis det interesserer kan du planlægge et afsindigt afslappende spabesøg og hvis du elsker atmosfæren i større byer kan du med fordel vælge mellem de største byer i Litauen. Landet imødekommer endda sportspassion, hvis det er mere op din boldgade. Derudover vil du opleve, at dette land er hjemsted for rustik mad, uovertruffen gæstfrihed, og en autenticitet som er uden lige verden over.

Det fantastiske ved Litauen er, at den lokale kultur fejres året rundt. Alle de forskellige årstider byder på deltagelsesmuligheder indenfor musik-, danse-, og høstfestivaler. Dagligdagen er baseret på den velkendte livscyklus og ved at lære landet og dets indbyggere at kende vil du uden tvivl opleve, at du også lærer dig selv bedre at kende.

Litauen hædrer både det europæiske geologicenter og Frank Zappa. Uanset hvordan du bedst kan lide at slappe af vil du opleve, at du kan slappe helt af i Litauen. Landet blandet symboler for tro med moderne kultur og byder på noget nyt og interessant på hvert hjørne. Planlæg dit besøg i dag – det vil uden tvivl blive en af de mest mærkværdige oplevelser du nogensinde vil få dig.

City guider

Klaipeda

Hvordan er vejret i Klaipeda ? Ferie i Klaipeda og Litauen I 1252 påbegyndte den Tyske ridderorden bygningen af en borg - Memelburg - ved udmundingen af Dane floden , omkring borgen skød en by op og i 1254 fik Klaipeda sine byrettigheder. I 1328 blev Klaipeda og omegnen , efter aftale mellem ridderordenen i Preussen og Litauerne , en del af ridderordenens interesseområde og af den grund senere en del af Preussen. I 1919 blev Klaipeda, som følge af Versailles traktaten , separeret fra Tyskland og blev et protektorat indtil byen...

Vilnius

Hvordan er vejret i Vilnius? Ferie i Vilnius og Litauen Hovedstaden i Letland , Riga har ca 800.000 indbyggere. Det er som Turist ganske let at gå i gang med Riga , alle seværdigheder er koncentreret inden for et mindre område på vendtre bred af Daugava floden. Der er masser af interessante bygninger i de smalle brostensbelagte gader og det er en fornøjelse at se den spændende blanding af arkitektoniske stile i området. En af de byggestile man kan se meget af i Riga er Jugendstilen , Riga blev ikke så ødelagt som...

Hvor er Litauen i Europa - Kort over Litauen

Besøg Litauen.

Rejseråd og tips for Litauen.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Valutakurs i Litauen (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4640

Hvad er hovedstaden i Litauen